Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O midene de ki, yediklerini hic hatırlamıyorsun çılgınlar gibi yediğin günlere say
Yumurta candır gerisi heyecandır

Öğretmen arkadaşlar yada tecrübesi olanlar için sordum
Stresli olmasinin ona normal olduğunu anlat. Siz de öyle deyin.
Yani hepimiz stres oluyoruz, normal bisey bu aslinda. Duygusuyla baş etmeye çalışmasın, kabul etsin.
Her kosulda onun yaninda oldugunuzu söyleyin.
Bir kac dua okursa onu psikolojik olarak da rahatlatir.
Bunu hepimiz yaşadık, normal stresli olmasi.
Sinavinin kötü gecmesi sadece stres kaynakli değil, lisede sinavlar zordur genelde orta notlar alinir. Zayifta alabilir.
Notunun zayif olmasi onu sadece o konulardan basarisiz kilar. Temelden basite alarak çalışırsa öğrenir.
Üniversitede kazanir, meslek sahibi de olur.

İlgin için çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim inşallah bol bol gitsin de

Ben ilkokul sınıf öğretmeniyim canim ama sonuçta bizde öğrenci olduk ,o stresli günleri yaşadık. Ailemin bana " Biz sana güveniyoruz" demesine bile stres olur ya güvenlerini boşa çıkarırsam derdim. Babamın verdiği dersane parasını düşünür üzülürdüm. Ya da sen bu kazan sana yeni telefon alırız deyince içimde bir şeyler kopardı. Annem bunu fark edince bana bir gün dedi ki kazanmak zorunda değilsin. Kazanamazsan hayatının sonu da değil. Sen elinden geleni yaptın biz bunu gördük artık Allah'a dua et tevekkül et bu cümle içimi isitmistı gerçekten de ben elimden geleni yapmıştım.umarim kızınızın da içini ferahlatacagi bir an yakalarsiniz . Ama yapı olarak stresli olan insanlar bu stresle o kadar baş edemez ki vücut tepki verir öpüyorum kuzunuzu

İnan ki aynı şeyleri söylüyoruz sen bizim için önemlisin elinden geleni yaptığını biliyoruz sende emin ol kendinden diyoruz.ayni senin söylediklerini kızım söylüyor evet dediğin doğru çok fazla stresli bir çocuk ilkokuda da öyleydi.ogretmenimizin bize dediği mükemmelliyetci bir çocuk kabul etmesi zor demişti çok teşekkür ederim

Günaydin, nasilsiniz?

Mide bulantim gecti biraz , hafif var hala.
Canım sen de insülin direnci var mı?
Aramızda öğretmen olan var mı?

menekse_kokusu rehberlik öğretmeni ona bir soralim bu konuyu

Ama bende cok stres yapardim sinavlardan önce benimki calismadigim icin kacis yoluydu belkide
Lise sinavina girerken midem cok kotu olmustu

Yok canım yaa maşallah güzel çalışıyor.kendimi sucluyorum acaba yetemiyorum diye ama anlamadım gitti inan ki baskı yapan bir aile olsak tamam diyecem ama bizde hep relax davraniyoruz
Merhaba canım ben lise de çalışıyorum Rebber öğretmenim. Anladığım kadarıyla kızın yoğun kaygı yaşıyor. Evet tüm öğrenciler sınav stresi yaşıyor. Yaşadığımız pandemi süreci zaten kaygımızı çok fazla artırdı. Ama aynı zamanda fiziksel belirtiler (yüz göz şişmesi) yaşaması bu kaygının normalin çok çok üstünde olduğunu gösteriyor.. evet mükemmeliyetçi tutum üstüne titremek sürekli ona güvendiği için söylemek o yaşta onun icin ağır gelir. Bir uzmandan yardım almanızı öneririm. Kafasında kurdugu sinav algısını değiştirmek gerekir. Bu da tek başına ya da sizle birlikte çok zor. Tanımadığı biriyle duygularını düşüncelerini paylaşmak ona iyi gelecektir.

26 Kasim -2 Aralik Menu Bildirimleri

MasterFit Yarışması 11. Etap26.11.2021 CumaCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPersembe
Kırmızı Takım
1
C _CikiLeta Kırmızı Kaptan
59,10
2
@Li_zigiKırmızı
63,40
3
askrhpozitif Kırmızı
76,05
4
madamhd Kırmızı
73,90
5
@Aijoo Kırmızı
68,10
6
Kahve __Kokusu Kırmızı
56,75
Mavi Takım
1
@Zeynebim2020Mavi Kaptan
67,60
2
sardunya1038 Mavi
64,20
3
@Tutaste53Mavi 73,80
4
masal3487 Mavi
72,00
5
60kiloyum Mavi
86,60
6
menekse_kokusu Mavi
58,20
Yeşil Takım
1 fittanne Yesil Kaptan89,10
2
sara_28 Yeşil
100,30
3
fesang Yeşil
65,00
4
bluegreeneyes Yeşil
74,60
5
Wilma11 Yeşil
72,90
Efillim
dolunaydagel
Bal0ncuk
aypare ackerman
eceboce
S Suheda_00
@limonlutarcinlikek
L LADY VEGA
deniz diyette
@fitblonde
K KarlarKralicesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…