• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Sağol canım Allah bin kere razı olsun kayınvalidem güzelce vazelinle ovaladı kulunç olmuşsun dedi üşütmeden kaynaklıymış.. bol bol sıcak tutacağım arada ovalayacak.. masajdan sonra en azından kuvvetli uyuşma gitti gevşedim şimdi biraz biraz var anca geçer dedi bi anda geçmez dedi bakalım😢

30 Kasım Salı

08.00 yarım elma

Kahvaltı 12.30
1 kase yoğurt (2yk yulaf ve tarçınlı)
1 mandalina
3 ceviz

Akşam 19.00
Yarım tabak kuru fasülye
2 köfte
Salata
1 dilim ekmek

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia C _CikiLeta

Eklentiler

• 74A5567D-1E48-46FA-ADEB-D2FABB2787E8.jpeg
    74A5567D-1E48-46FA-ADEB-D2FABB2787E8.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 22
Efendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyor 🤩 :KK9:
Bizimki bugün itibariyle tamamen dağıldı sanırım :KK70:

Beth18 Beth18 cim yer müsait olunca burdan devam etmeye başlamış sevindim :)
Evet canim buraya geldim. Sen de insallah istedigin kiloya kolayca kavusursun ❤❤

Sağol canım Allah bin kere razı olsun kayınvalidem güzelce vazelinle ovaladı kulunç olmuşsun dedi üşütmeden kaynaklıymış.. bol bol sıcak tutacağım arada ovalayacak.. masajdan sonra en azından kuvvetli uyuşma gitti gevşedim şimdi biraz biraz var anca geçer dedi bi anda geçmez dedi bakalım😢
Geçmiş olsun tatlım. 😘❤️

Kupa denediniz mi? Gecmis olsum. 😔

Back