Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarcinlidan sonra chesecakemiz eksiktiEfendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyor![]()
Bizimki bugün itibariyle tamamen dağıldı sanırım
@limonlutarcinlikek cim yer müsait olunca burdan devam etmeye başlamış sevindim :)
Herşeyin hayırlısı canım. Evet burada kendileri..Efendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyor![]()
@limonlutarcinlikek cim yer müsait olunca burdan devam etmeye başlamış sevindim :)
Neyse bir daha planı özelde yapalım.
Aboooo sobe
Ay nasıl yaa anlamadım kızlarGeri gitmis sanirim![]()
Hepsini yap canım . Sana güzel olan herşey yakışırEeee insan bırakma bizi seviyoruz falan der. Kendine cici bak. Ne yapayım saçıma pembe kurdeletakip suratıma çil mi yapayım.
![]()
Sen birden burda söylersen çakarlar elifle ikiniz yapamiyonuzNeyse bir daha planı özelde yapalım.![]()
Gel sendeEfendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyor![]()
O ne çakalll.Anlamadi takimi bıraktıgini
Nikine tikladigimda ariyor yaziyordu o yuzden dedim :))Ay nasıl yaa anlamadım kızlar![]()
Hadi iyi geceler yarın oynarız oyunu.gec oldu.Tekrardan iyi geceler kizlar ❤❤
O ne çakalll.![]()
Oyun şu sayfaya yeni gelene şaka yapacağız.
Şuan bu arkadaşlar var. Ben şakayı başlataacağım doğaçlama olacak siz devamini getirin.![]()
Aynen yaa demek ki çok yorulmuştu artıkGel sende
Kaptanlar olarak devam.ediyoruz kaptanlar birakinca takimlar dagiliyor ne yazik ki
Cherry Mom kaptanimda gelmiyor artik
![]()
Nikine tikladigimda ariyor yaziyordu o yuzden dedim :))
İyi geceler canımTekrardan iyi geceler kizlar ❤❤
Sagol canim insallahgeçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Geçmiş olsun canım benimSagol canim insallah