- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Git yat uyu gece perisiŞaka yapalım dedik misafir geldi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git yat uyu gece perisiŞaka yapalım dedik misafir geldi.![]()
Geçmiş olsun.Birden geldi hapşu hapşu derken saydi oglan 20kere olmus![]()
Nabim fotolardan dolayı canım çekti![]()
Afiyet olsun canım![]()
E Elif_Eylul abla menülerde pizzalar gelmeye basladi
Afiyet olsun, yarin ki menüyle dengeleyelim olur mu?
Afiyet olsun canim ❤
Teşekkürler kızlarNekadar ayıp hiç pizza yenirmi![]()
Geçmiş olsun.
Orta okula giderken hapşurmuştum . El işi öğretmeni şuan hatırlayamadım el işleri yaptığımız bir ders vardı o öğretmenimiz çok yaşa geberesice demişti. Bende sende gör arkamdan gelesice demiştimonu da başka öğretmenimden öğrenmiştim. Vay be bizim öğretmenlerde ne kadar şakacıymıs. Niye söyledim ben onu hiç bilmiyorum şimdi
![]()
Sağol canım sende kendine cici bak . ALLAH ıma emanet ol canım . ❤Nehir6161 iyi ki geldin. Canım. Ben ayrılıyorum Allah'a emanet ol.
Aaa defol git dedi resmen.Sağol canım sende kendine cici bak . ALLAH ıma emanet ol canım . ❤
Cici bak dedi yetmezmiAaa defol git dedi resmen.![]()
Heeee kibarca kovdu.Cici bal dedi yetmezmi
Sen kaşındınHeeee kibarca kovdu.![]()
Aşk olsun aşkımAaa defol git dedi resmen.![]()
Aşk olsun aşkımEn son kişilerden 1 tanesisin o lafı diyeceğim
Eeee insan bırakma bizi seviyoruz falan der. Kendine cici bak. Ne yapayım saçıma pembe kurdeleAşk olsun aşkımEn son kişilerden 1 tanesisin o lafı diyeceğim
Eeee insan bırakma bizi seviyoruz falan der. Kendine cici bak. Ne yapayım saçına pembe kurdeletakip suratıma çil mi yapayım.
![]()
Anlamadi takimi bıraktıginiEeee insan bırakma bizi seviyoruz falan der. Kendine cici bak. Ne yapayım saçıma pembe kurdeletakip suratıma çil mi yapayım.
![]()
Efendim canım :) yok arada bakıyorum valla maşallah en aktif grup sizdiniz öyle de devam ediyorHedef60kgolmak sen mi geldin?
Gel seni de öpem eli sopalı ağzı şaşalı aşkitom