• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet , akıllı çünkü kendi kendine evi dolanıp ziri zibili temizliyor bence dünyada ki en akıllı şeyyy , şimdi ses etmiyorum arada eşim kendi diyor alsak v.s. diye emekli ikramiyesini alınca hatırlatıcam ama :KK8:
Onada bakiyom cnm 😁
Taksitle alacagim icin ikisini bir alayim diyorum
Robot her yere girmedigi için arada digeriyle yapmak gerekiyor

Benim evdeki baya eskidi, borusunu bile zor cikariyorum.
Mutfagi degistirecez, evi tadilat yapicaz diye bayadir hiç bisey almiyordum. Yakin zamanda yapamiyacagimiz için, kendi kendime oyle de yok, boyle de dedim 😂
Bazi istediğim şeyleri alicam 😁

O kadar cok marka, çeşit varki
Insan karar veremiyor :)
Robotto en cok tutulan robocob marka
Kablosuzda dyson ama, o aşırı pahali degmez o paraya
Ben pflips düşünüyorum, onunda yorumlari cok iyi

Robot süpürgeler çok fazla arttı abla 😭 ben alacaktım alacağım model en az 2 bin koydu üstüne kaldım öylece ortada
Hangisini dusunuyordun cnm
Faizsiz taksit yokmu
Bundan sonra da fiyatlarin düşeceğini sanmiyorum 😐

Hangisini dusunuyordun cnm
Faizsiz taksit yokmu
Bundan sonra da fiyatlarin düşeceğini sanmiyorum 😐
Roborock S5 düşünüyordum abla geçen hafta almaya gittim Media Markt e tam baktık ettik alalım dedik görevliye ellerinde kalmamış diğer mağazalarda da yok dediler sözde yersen fiyat artırıp tekrar sürecekler piyasaya

Yemekler diyetini bozar diye mi canımm gitmek İstemiyorsun?
Tam meseleyi bilmiyorum ama sorun diyet yemekse gitmeden önce yiyebilirsin sorarlarsa da güzel bi dille şu aralar bi diyet listesini uyguladığını evde günü erken kapattığını söyle.. şimdi yersem 2 kere yemiş olacağım ağır gelecek dokunuyor de.. ama çay kahve içerken beraber eşlik ederimm sohbetimizi yaparız de.. zaten sizin için buraya geldim ziyaret etmek sohbet etmek için de Eminim anlayışla karşılarlar..
Evet zorlanirim diye düşünüyorum. Ust uste misafircilik oldu ve insanlar yerken seyretmek zoruma gidiyor fena oluyorum:(

Robot süpürge bence Türk kültürünün ev tarzına uymuyor koltuklar TV ünitesi sandalye Petek kenarları evlerin geniş olmaması vs..
Hani sadece açık alanın devamlı temiz kalması için iyi ben şahsen tercih etmedim..
Eşim Philips’in şarjlı süpürgesini aldı dysonla neredeyse özellik olarak aynıydı fiyatı daha uygundu.. memnunum koltukları da güzel süpürüyor başlığıyla.. çocuklar devamlı ellerinde bişey yiyince böyle şeyler ihtiyaç oluyor ya..
Ozellikle küçük cocuklular için büyük kolaylik cnm
Her gün dip bucak yapmaya gerek yok :)
Günlük ortaligin dokuntusunu aliyor
Benim gelin cok memnun, o baska işi yaparken ev supurulup silinmiş oluyor

Ozellikle küçük cocuklular için büyük kolaylik cnm
Her gün dip bucak yapmaya gerek yok :)
Günlük ortaligin dokuntusunu aliyor
Benim gelin cok memnun, o baska işi yaparken ev supurulup silinmiş oluyor
Bende sırf bundan dolayı istiyorum valla bıktım hergun eşek kadar süpürgeyi açmaktan

Back