- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aman kalma acun seniBu cuma ben de yeşil takıma geçeceğim. Orada da yarışayim.kusur kalmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman kalma acun seniBu cuma ben de yeşil takıma geçeceğim. Orada da yarışayim.kusur kalmasın.
Selam canım hoşgeldinSelam kızlar hayırlı günler
Hayırlı günler canımSelam kızlar hayırlı günler
A.S. hayırlı günler. Nasıl keyifler?Selam kızlar hayırlı günler
Onada bakiyom cnmevet , akıllı çünkü kendi kendine evi dolanıp ziri zibili temizliyor bence dünyada ki en akıllı şeyyy , şimdi ses etmiyorum arada eşim kendi diyor alsak v.s. diye emekli ikramiyesini alınca hatırlatıcam ama
Hoşbuldum canımSelam canım hoşgeldin
Aynen ablacımDün eksin cok güzeldi cnm maşallah
Onun için sordum zaten :))
Demekki düne göre artisin
İyi diyelim iyi olalım inşallah senin keyfin nasılA.S. hayırlı günler. Nasıl keyifler?
Hangisini dusunuyordun cnmRobot süpürgeler çok fazla arttı abla ben alacaktım alacağım model en az 2 bin koydu üstüne kaldım öylece ortada
Günaydın canımGünaydın kızlar sabaha -200grm ile başladım . 69.4 Cumaya gelsin 68ler. şimdi kahvemi içip , spor yapmaya başlayacağım.
Uzak degil aynı mahalle arabayla alabilirler bizi de. Cocuklarla o kalabalikta bide ben detokstayimUzaktami oturuyolar
Bu havada cocuklarla zor olur
Yemek için diyetisyen listesini yaptığını gitmeden söyle bence
Roborock S5 düşünüyordum abla geçen hafta almaya gittim Media Markt e tam baktık ettik alalım dedik görevliye ellerinde kalmamış diğer mağazalarda da yok dediler sözde yersen fiyat artırıp tekrar sürecekler piyasayaHangisini dusunuyordun cnm
Faizsiz taksit yokmu
Bundan sonra da fiyatlarin düşeceğini sanmiyorum
Evet zorlanirim diye düşünüyorum. Ust uste misafircilik oldu ve insanlar yerken seyretmek zoruma gidiyor fena oluyorumYemekler diyetini bozar diye mi canımm gitmek İstemiyorsun?
Tam meseleyi bilmiyorum ama sorun diyet yemekse gitmeden önce yiyebilirsin sorarlarsa da güzel bi dille şu aralar bi diyet listesini uyguladığını evde günü erken kapattığını söyle.. şimdi yersem 2 kere yemiş olacağım ağır gelecek dokunuyor de.. ama çay kahve içerken beraber eşlik ederimm sohbetimizi yaparız de.. zaten sizin için buraya geldim ziyaret etmek sohbet etmek için de Eminim anlayışla karşılarlar..
Ozellikle küçük cocuklular için büyük kolaylik cnmRobot süpürge bence Türk kültürünün ev tarzına uymuyor koltuklar TV ünitesi sandalye Petek kenarları evlerin geniş olmaması vs..
Hani sadece açık alanın devamlı temiz kalması için iyi ben şahsen tercih etmedim..
Eşim Philips’in şarjlı süpürgesini aldı dysonla neredeyse özellik olarak aynıydı fiyatı daha uygundu.. memnunum koltukları da güzel süpürüyor başlığıyla.. çocuklar devamlı ellerinde bişey yiyince böyle şeyler ihtiyaç oluyor ya..
Bizim vucut tipimiz aynı bence yaSağol abla o hale gelmek için bir 9 kilo daha vermem lazım kalçayı hiç sevmiyorum ben çok belli oluyor benim popo
Bende sırf bundan dolayı istiyorum valla bıktım hergun eşek kadar süpürgeyi açmaktanOzellikle küçük cocuklular için büyük kolaylik cnm
Her gün dip bucak yapmaya gerek yok :)
Günlük ortaligin dokuntusunu aliyor
Benim gelin cok memnun, o baska işi yaparken ev supurulup silinmiş oluyor