- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
İnşallah ablacım 3 gün kaldıOlsun cnm, zaten cumaya göre eksiymişsin
Cumaya kac gün var, daha da gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ablacım 3 gün kaldıOlsun cnm, zaten cumaya göre eksiymişsin
Cumaya kac gün var, daha da gider
Erkenden bitirmissin canim
Okuyorum abla , sadakata surekli veririm mesela gecen hafta egitim gonullulerine parayi yatirdim esim aradi kaza yaptim ama az birsey yok yaptirip gelecegim merak etme diye .Beterinden sakladi rabbim istebaharım bu ara oku kendine evine miktar fark etmez az 3-5 lira deme sadaka çıkar gülüm ,eline de varsa kantron yağı sür inşallah iz kalmaz
Amim canim cok sagol
Kilo işte canım
İnsalalh canım az kaldı
67-68 yeterli oluyor bana ama ben 60 istiyorum
Bugün diyeti bıraksam 1 haftada 80 i gorurum yine
Bende çok çabuk yakın olarak görürüm ve onemserim aynı özveriyi karşıdan gormeyince de yerin dibine cakilirim şimdilerde tamamen noturum sanırım
Rabbim acil şifalar versin canım
Geçmiş Olsun olsun
Valla ben yemedimBir tane menüde hem bir tabak dolusu mantı hem puding hem dondurma hem bulgur pilavı okudum
Okuyorum canim hic sorma dun cikista oglumun goz kapagi sismis kizarmis noldu dedim tenefuste kaydiraktan kayarakken gozunu vurmus . Allah beterinden saklasinNorth River canım geçmiş olsun Rabbim evlatlarina ailesine bağışlasın insaallh sana da geçmiş olsun canım az oku kendini çocukları bu ara hep negatif şeyler oluyor
Sagol canim benimGeçmiş olsun canim
Canim amelyat diyorE Elif_Eylul noldu canim gcemise bakamadim ne dedi doktor . Bitkisel vs diye birsey okudum ama anlamadim
Valla ben o kadar yaşlı değilim 5 yaşım varBurda herkes 20 yaşında çaktırma
Kopukle mi acacak korkma canim sifa olsun 30dk cikti annem yuruyerek ciktik hastaneden .Canim amelyat diyor
Bugun cok yeri aradım bakalim sonuc ne olucak birkac gun düsuneyimde
Ben de aralikli oruc yapiyorum 8 aksam yemeginin bitisi icin biraz gec bir saat siz 18.30 19.00 gibi bitirirseniz daha hizli kilo verebilirsiniz12 den 8 de kadar
evet evet yaptim ama 3 aydir ilk kez bozdumBir tane menüde hem bir tabak dolusu mantı hem puding hem dondurma hem bulgur pilavı okudum
Evet o benimDun geldi takima canim :))
3 aydir ilk kez bozdumOnu görmedim ama arkadaş diyette olduğuna emin mi yoksa ikna edelim
Evet zaten sabahtan beri 1 defa ogun yedim aralikli oruca devam ediyorum şuandaNeyse olan olmus bugünden itibaren dikkat edersin canim
İcten damarlari daraltcam dedi temizlicem dedi nasıl biseyseKopukle mi acacak korkma canim sifa olsun 30dk cikti annem yuruyerek ciktik hastaneden .
Aynı durumdayiz canım yağmur kesildi gene basladı uçtu bütun çadirlar kasalar odunlarFeci rüzgar çıktı burda
Ben giris katta oldugum icin anlamiyorum burda yok gibi. Ama annemle konustum yan binanın catidan birseyler kopuyor diyorFeci bir rüzgar çıktı burda
Burasıda öyle kaptanım balkonun camları zangir zangir ses cikartiyorFeci bir rüzgar çıktı burda
Kopuyodur ciddi derecede kiyamet gibi dışarsı ben ilk defa gördum böyle biseyBen giris katta oldugum icin anlamiyorum burda yok gibi. Ama annemle konustum yan binanın catidan birseyler kopuyor diyor
Yukarda daha fena oluyor canım sakinlemis gibi yapıyor birden sarsıyor ağaçlarıBen giris katta oldugum icin anlamiyorum burda yok gibi. Ama annemle konustum yan binanın catidan birseyler kopuyor diyor