• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Screenshot_20211130-130432.jpg
Cordelia Cordelia

baharım bu ara oku kendine evine miktar fark etmez az 3-5 lira deme sadaka çıkar gülüm ,eline de varsa kantron yağı sür inşallah iz kalmaz
Okuyorum abla , sadakata surekli veririm mesela gecen hafta egitim gonullulerine parayi yatirdim esim aradi kaza yaptim ama az birsey yok yaptirip gelecegim merak etme diye .Beterinden sakladi rabbim iste
🥰🥰

🥺Kilo işte canım

İnsalalh canım az kaldı

67-68 yeterli oluyor bana ama ben 60 istiyorum ☺️

Bugün diyeti bıraksam 1 haftada 80 i gorurum yine 😏

Bende çok çabuk yakın olarak görürüm ve onemserim aynı özveriyi karşıdan gormeyince de yerin dibine cakilirim şimdilerde tamamen noturum sanırım

Rabbim acil şifalar versin canım

Geçmiş Olsun olsun
Amim canim cok sagol
Bir tane menüde hem bir tabak dolusu mantı hem puding hem dondurma hem bulgur pilavı okudum :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Valla ben yemedim
North River North River canım geçmiş olsun Rabbim evlatlarina ailesine bağışlasın insaallh 🤲🏻 sana da geçmiş olsun canım az oku kendini çocukları bu ara hep negatif şeyler oluyor🥺
Okuyorum canim hic sorma dun cikista oglumun goz kapagi sismis kizarmis noldu dedim tenefuste kaydiraktan kayarakken gozunu vurmus . Allah beterinden saklasin

12 den 8 de kadar
Ben de aralikli oruc yapiyorum 8 aksam yemeginin bitisi icin biraz gec bir saat siz 18.30 19.00 gibi bitirirseniz daha hizli kilo verebilirsiniz
Bir tane menüde hem bir tabak dolusu mantı hem puding hem dondurma hem bulgur pilavı okudum :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:D :D evet evet yaptim ama 3 aydir ilk kez bozdum
Dun geldi takima canim :))
Evet o benim 🙈
Onu görmedim ama arkadaş diyette olduğuna emin mi yoksa ikna edelim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :confused:
:D :D 3 aydir ilk kez bozdum 🙈
Neyse olan olmus bugünden itibaren dikkat edersin canim🥰
Evet zaten sabahtan beri 1 defa ogun yedim aralikli oruca devam ediyorum şuanda 🙈

Kopukle mi acacak korkma canim sifa olsun 30dk cikti annem yuruyerek ciktik hastaneden .
İcten damarlari daraltcam dedi temizlicem dedi nasıl biseyse🙈
2hafta sonra dısardan köpükle damarları kurutcam dedi

Ben giris katta oldugum icin anlamiyorum burda yok gibi. Ama annemle konustum yan binanın catidan birseyler kopuyor diyor 😳
Kopuyodur ciddi derecede kiyamet gibi dışarsı ben ilk defa gördum böyle bisey

Back