Olabilir canım armuta döndüm şuanBizim vucut tipimiz aynı bence ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım armuta döndüm şuanBizim vucut tipimiz aynı bence ya
Piyasa dengesiz oldugu için saticilarda fiyat belirliyemiyor cnmRoborock S5 düşünüyordum abla geçen hafta almaya gittim Media Markt e tam baktık ettik alalım dedik görevliye ellerinde kalmamış diğer mağazalarda da yok dediler sözde yersen fiyat artırıp tekrar sürecekler piyasaya
Filiz bunu görünce ne derBu cuma ben de yeşil takıma geçeceğim. Orada da yarışayim.kusur kalmasın.
Olsun cnm, zaten cumaya göre eksiymişsinAynen ablacım
Artik kimse coronayi takmiyor heraldeUzak degil aynı mahalle arabayla alabilirler bizi de. Cocuklarla o kalabalikta bide ben detokstayim
Geçmiş olsun canım.Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Dün gece çok midem bulandı gece uyuyamadım bu sabah da canım hiçbir şey istemiyor yemedim henüz. Sanırım tek öğün yapacağım.
Ya kapansin azalsin bence deBurda bikac haftaya tam kapanmaya gidilecegi konusuluyor ama daha karar cikmadi
S7 benim ilk baktığımda 7 bin 500 du burda S5 11 11 indirimleri de 4 bine kadar düşmüştü şuan xiaominin mağazasında 5 900 bandindaPiyasa dengesiz oldugu için saticilarda fiyat belirliyemiyor cnm
Geçen adamin biri diyordu 200 tl ye sarj aletini sattim, ertesi gün 290 na kendim aldim diye
Bende roborock düşünüyorum
S 7 si çıkmış, onlar nasil bilmiyorum
Selam canim hayirli gunler ❤Selam kızlar hayırlı günler
Günaydın canim menu ve sporlarini bekliyoruzb❤Günaydın kızlar sabaha -200grm ile başladım . 69.4 Cumaya gelsin 68ler. şimdi kahvemi içip , spor yapmaya başlayacağım.
Afiyet olsun canim ❤
Pazartesi menüsü yok canim diğerlerini paylaşmıştiGeçmiş olsun canım.
Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi menülerini paylaştın mi?
Oda doğrukız kimseye niye salata yok da denmez ki bu dönem zebzelerin bile fiyatı uçmuş , bu gidişle (allah göstermesin) diyet guruplarındakiler canım salata çekiyor diye inleyecek :)))
Gunaydin canımGünaydın kızlar sabaha -200grm ile başladım . 69.4 Cumaya gelsin 68ler. şimdi kahvemi içip , spor yapmaya başlayacağım.
aslinda ödul gunum degildi ama 3 aydir ilk kez bozdum ve karbonhidrati abarttim. Ama bugun normale döndum cok sukur. Normalde calisiyorum ama pazartesim boş. Evde olunca ne bulduysam yedim gibi bir sey oldu. Halbuki boyle yapmiyordum onceki pazartesilerdeAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Puding,dondurma,1tabak dolusu manti aksam bulgur pilavi ödül günunmüydü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun Allah sifa versin inşaAllah
Yok abla bizimkiler hic takmiyo zatenArtik kimse coronayi takmiyor heralde
Neyse olan olmus bugünden itibaren dikkat edersin canimaslinda ödul gunum degildi ama 3 aydir ilk kez bozdum ve karbonhidrati abarttim. Ama bugun normale döndum cok sukur. Normalde calisiyorum ama pazartesim boş. Evde olunca ne bulduysam yedim gibi bir sey oldu. Halbuki boyle yapmiyordum onceki pazartesilerde