• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

🙄🙄🙄🙄🙄

Migim kaptanliga sana birakayim sen karar ver bundan sonra 😅😅
Günaydın canim ❤
Zipzip- Zipzip- şöyle yapabilirmiyiz ben yeşile geçeyim Wilma11 Wilma11 'in yerine o da benim yerime geçsin ama dur o karar versin ne dersin migi
😅😅😅😅
Aboooo hala kurabiye yiyolar Zipzip- Zipzip- kaptan sarı takım bile yapmadı bu yaptıklarını :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
🙄🙄🙄
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar

Dün gece çok midem bulandı gece uyuyamadım bu sabah da canım hiçbir şey istemiyor yemedim henüz. Sanırım tek öğün yapacağım.
Günaydın canim ❤
Tüm sakinliğimle kahvemi yudumluyorum 🌝
Afiyet olsun canim ❤

Güncel taze çıktı bunlarda🤭🤭

Eklentiler

• IMG_20211130_112550.jpg
    IMG_20211130_112550.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20211130_114655.jpg
    IMG_20211130_114655.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 31
Bu akşam köyden eşimin ananesi ve eşimin kuzeninin eşi geliyolar. Görümcem yemeğe çağırdı. Ben gitmek istemiyorummmm 😭 gitmezsem bir ton surat ve tantana çekmem lazim
git gülüm bence , ama eşine ufaktan gitmek istemediğini onun hatırı için gönlü hoş olsun diye gittiğini de çıtlat , onun için gidiyorsun bilsin

Dünkü planımı uyguladım şükür..
Bugünde sabah kahvaltı ara öğünü hallettim..
2 öğün düşünüyorum bugün de..
Akşam için Fırında sebzeli tavuk yapacağım İnşallah yanına da karabuğday pilavı düşünüyorum evdekilere makarna yada bulgur pilavı.. salata malzemem bitti ama yoksa yanına salatayla sağlıklı güzel bi menü olurdu 😢

Bende almisken iyi bisey olsun istiyorum
Amazonda sıfır faizle taksit var cnm
Istiyosan bak sende
Robotla beraber almak istiyorum

Silex benim bayadir var, uzun süredir lahmacun yapmadim, tost olarak kullaniyorum :)) ama yemek falan da güzel oluyor onda

Düne göremi eksisin cnm 😅

Bu aslinda güzel fikir 😁masterfit de arti cikan ceza olarak 1 hafta yeşil takima geçsin 😁
mefkuşum kablosuz süpürgeyle akıllı süpürge fiyatlarını karşılaştırdın mı bir ara neredeyse aynıydı

Güncel taze çıktı bunlarda🤭🤭
mervem dün gece koyduğun foto da çok iyi görünüyordun gülüm o haline tekrar inersin sen zaten az sabır , bu arada vucut tipin çok güzel bel oyuntun baya var fazlalıklar bir gitsin bel daha da ortaya çıkacak muhteşemmm olacaksın kızzzz

Bence de abla ama yapmaya üseniyorum. 😬
Aksama köfteli brüksel lahanasi yapacagim.😇
o mübareği de sevemedim gitti bürüksel lahanasını..
eriniyorsan gece içini hazırla at dolaba ertesi günü yap o zaman gözün de çok büyümez ben de öyle yapıyorum valla yoksa gözüm de büyüyor :)

Yok abla dünde eksiydim kazandık hatta dünkü menüm iyi değildi artı olurum dedim kesin tartildim eksi çıktı az bişey
Dün eksin cok güzeldi cnm maşallah
Onun için sordum zaten :))
Demekki düne göre artisin 😅

Back