- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Halen yesil takim diyorsunYok yok ben sustum
Yeşil takım haftaya devam mı bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halen yesil takim diyorsunYok yok ben sustum
Yeşil takım haftaya devam mı bari
Uzaktami oturuyolarDaha yeni gittik. Birde yemek sorun oluyor hem cocuklarla hem kendim için
evet , akıllı çünkü kendi kendine evi dolanıp ziri zibili temizliyor bence dünyada ki en akıllı şeyyy , şimdi ses etmiyorum arada eşim kendi diyor alsak v.s. diye emekli ikramiyesini alınca hatırlatıcam amaAkilli süpürge dedigin robotmu cnm
Robot süpürgeler çok fazla arttı abla ben alacaktım alacağım model en az 2 bin koydu üstüne kaldım öylece ortadamefkuşum kablosuz süpürgeyle akıllı süpürge fiyatlarını karşılaştırdın mı bir ara neredeyse aynıydı
Yemekler diyetini bozar diye mi canımm gitmek İstemiyorsun?Daha yeni gittik. Birde yemek sorun oluyor hem cocuklarla hem kendim için
Benimle bütünleşti artık o bi duş alırken çıkartıyorumBiraz daha çabayla fıstık gibi olacaksın canım Maşallah azimle yola devam
Ortak noktamız saatlerimiz kim foto atsa bileğinde var
deme yaaaaa bak şimdi benim de hayaller yıkıldıRobot süpürgeler çok fazla arttı abla ben alacaktım alacağım model en az 2 bin koydu üstüne kaldım öylece ortada
Onu bende pek sevmiyorumo mübareği de sevemedim gitti bürüksel lahanasını..
eriniyorsan gece içini hazırla at dolaba ertesi günü yap o zaman gözün de çok büyümez ben de öyle yapıyorum valla yoksa gözüm de büyüyor :)
Eskiden takmazdim abla da saç çok düşüyor sürekli kafamda olunca iyi oluyor birde foto cekincem diye aldım başıma basenler başa bela zaten benimSenin basenler var biraz cnm ama 65 olunca gider hepsi
Evin icinde niye başörtüsü takiyon
Aynen abla hergun fiyatlara bakıyorum sürekli artiyordeme yaaaaa bak şimdi benim de hayaller yıkıldı
Teyzemde de varmış o havuzda bile kullandım dedi bazıları su geçirmiyor.. eşime diyorum artık beni havuza yazdırırsın bak Allah saati göndererek sana mesaj veriyor beni yüzme havuzuna gönder DiyorumBenimle bütünleşti artık o bi duş alırken çıkartıyorum
Sağol abla o hale gelmek için bir 9 kilo daha vermem lazım kalçayı hiç sevmiyorum ben çok belli oluyor benim popomervem dün gece koyduğun foto da çok iyi görünüyordun gülüm o haline tekrar inersin sen zaten az sabır , bu arada vucut tipin çok güzel bel oyuntun baya var fazlalıklar bir gitsin bel daha da ortaya çıkacak muhteşemmm olacaksın kızzzz
Benim ki su geçirmez lakin ben cesaret edip giremiyorum bozulursa naparimTeyzemde de varmış o havuzda bile kullandım dedi bazıları su geçirmiyor.. eşime diyorum artık beni havuza yazdırırsın bak Allah saati göndererek sana mesaj veriyor beni yüzme havuzuna gönder Diyorum
Biz yeni aldık ya mutfakta iş yaparken az suya sokuyorum ki geçirirse sıcağı sıcağına geri verelimBenim ki su geçirmez lakin ben cesaret edip giremiyorum bozulursa naparim
İyi cesaret ben cesaret edemezdimBiz yeni aldık ya mutfakta iş yaparken az suya sokuyorum ki geçirirse sıcağı sıcağına geri verelim
Teyzem termal havuza girmiş onla düşün ya
Annemle konuştumM MissHayaLet gittin mi?