- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
İnşallah hadi bakalımEn çok kilo veren kırmızı kaptan oluyo ama yeşilden en çok kilo veren kırmızı kaptan olamıyormuş neyse haftaya olurum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hadi bakalımEn çok kilo veren kırmızı kaptan oluyo ama yeşilden en çok kilo veren kırmızı kaptan olamıyormuş neyse haftaya olurum inşallah
Bende tüm kuduruklugumlaTüm sakinliğimle kahvemi yudumluyorum
Ama bak önceden olsa gece oturur onu löp löp yerdim..Aboooo hala kurabiye yiyolar @Zipzip- kaptan sarı takım bile yapmadı bu yaptıklarını
GostermedinAma bak önceden olsa gece oturur onu löp löp yerdim..
Dün akşam olsun gece olsun tuttum kendimi bedelini ödedim..
Şimdi ara öğünde 1 tane hakettim
Sen beni görmedin demi
Sen 5 tane yidin ama ben bi tane olsun bakalımAfiyet olsun canım
Kurabiye
Kırmızı kaptan olana kadar 65 i görürürmİnşallah hadi bakalım
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Dün gece çok midem bulandı gece uyuyamadım bu sabah da canım hiçbir şey istemiyor yemedim henüz. Sanırım tek öğün yapacağım.
Karıştırdığına göre bay bayBugün yine ortalığı karistirdigima göre
Ne guzel abla bize de gelse keşke o aydinlanmayok gülüm yaaa, yaşla ilgili mi bilmem ama ben acıktığım için yemek yer oldum kaç senedir nadiren canım bir şey çekiyor , hatta geçen seneler şöyle canım bir şey çekse de iştahlı iştahlı yesem diyordum, ben diyet yapmıyorum yasak koymuyorum kendime diye mi canım çekmiyor acaba , benimkilere yapıp pişiriyorum içli köftesini de mantısını da poğaçasını ama ben tadına bile bakmıyorum çoğu zaman canım çekmiyor ki
Süpriz olsunEkside misin
Kırmızı kaptan olana kadar 65 i görürürm
Kahve de soğumuş mu ne likir likir yuttumBende tüm kuduruklugumla
kız kimseye niye salata yok da denmez ki bu dönem zebzelerin bile fiyatı uçmuş , bu gidişle (allah göstermesin) diyet guruplarındakiler canım salata çekiyor diye inleyecek :)))Abla menülerde hiç salata gördun mu sen ben hiç gormedim de
Bak bu dogru abla. Doya doya sebze meyve yemeyi ozleyecegiz gibi görünüyor... Annem usulu az sebze bol pirinc bulgur katarak yemek yapcam herhaldekız kimseye niye salata yok da denmez ki bu dönem zebzelerin bile fiyatı uçmuş , bu gidişle (allah göstermesin) diyet guruplarındakiler canım salata çekiyor diye inleyecek :)))
Aferin bana doğru karar almışımGostermedin
gittiğin doktor için de iyi diyorlarsa hiç başka doktor arama o zaman gülümKalp damar dedi bunu dün zaten canım o önerdi
Neden gitmek istemiyorsun canım ?Bu akşam köyden eşimin ananesi ve eşimin kuzeninin eşi geliyolar. Görümcem yemeğe çağırdı. Ben gitmek istemiyorummmm gitmezsem bir ton surat ve tantana çekmem lazim
Bende almisken iyi bisey olsun istiyorumYok abla ama istiyorum iyi bisey. Ihtiyac listemde var. Abla sen lahmacun makinesi kullaniyor musun
Düne göremi eksisin cnmŞükür artı değilim eksideyim cuma gününe göre ama fazla değil az bişey inşallah cumaya kadar gider
Bu aslinda güzel fikir masterfit de arti cikan ceza olarak 1 hafta yeşil takima geçsinBence Cuma Kilo veremeyen yeşil takımda kalsın verenler çıksın
Bataklık burası hele gelmeyin buraya buralar çok fena yangın yeri
Wayy demek öyleAferin bana doğru karar almışım