- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Onu bilmiyom ama arastiririmAkrep napıyor hain planlar peşinde gibi
Yok 1751,80 degilmiydi o ya
Köfte dudaklı ne olduYok düşünmüyorum o beni düşünsün, erkekleri süründürcen yok öyle düşünmek filan
175 bu işteKöfte dudaklı ne oldu
Kesinlikle ipi bastan alacaksin eline . Kimse kimseyi ezemez . Insan kendini ezdirir en buyuk kotulugu kendine yapar .Yok düşünmüyorum o beni düşünsün, erkekleri süründürcen yok öyle düşünmek filan
Ay şaka gibi dedikleri bu olsa gerekKesinlikle ipi bastan alacaksin eline . Kimse kimseyi ezemez . Insan kendini ezdirir en buyuk kotulugu kendine yapar .
Ben esimle sevgiliydim evlenmek istedi daha 2 ay ancak olmus
Cikss dedim yanlis adres ben degilim bu konunun muhattabi ayrildim .
Annesinin buldugu ayni memleketli biriyle gorusmeye basladi (ama bnimle ayni yerde calisiyor)
1 ay sonra nisanlandilar 20 gun surdu nisani atti benim sapsik.
Geldi bana olmuyor yapamiyorum seni unutamiyorum dedi . Ben acikca evlilik dusunmuyorum daha dedim beklerim dedi
4 yil sonunda bir gece annemler seni istemeye gelecek yarin olur mu dedi hee olur dedim (saka sandim)
Ertesi gun annemi aramis(ailemle tanismisti) biz konustuk gelecegiz diye ben isteyim annemler hazirlik yapmis ablamlar vs bizde. Teyzemler gelmis ben isten geldim evde dunya insan . Babam kusmus niye kendin soylemedin bana diye lannn sakaydi o gecenin bi yarisi sakaydi diyemedimkaranbole gittim hala der yanlisla evlendin zaten diye .
Arada sasirt ama 2_3 saat hep olmasin yani ne zaman gelip ne zaman gidecegiji bilemesinAy şaka gibi dedikleri bu olsa gerek
Erkek degil.mi kossunlar eğer cok istiyorlarsa
Zaten yüz vermiceksin bakacaksın hala seninle mi olmak istiyor o zaman olabilir
Bazen msj atıyor bilerek 2 3 saat sonra cevap veriyorum
Çok ilginç şaka deyip evlenmişsinKesinlikle ipi bastan alacaksin eline . Kimse kimseyi ezemez . Insan kendini ezdirir en buyuk kotulugu kendine yapar .
Ben esimle sevgiliydim evlenmek istedi daha 2 ay ancak olmus
Cikss dedim yanlis adres ben degilim bu konunun muhattabi ayrildim .
Annesinin buldugu ayni memleketli biriyle gorusmeye basladi (ama bnimle ayni yerde calisiyor)
1 ay sonra nisanlandilar 20 gun surdu nisani atti benim sapsik.
Geldi bana olmuyor yapamiyorum seni unutamiyorum dedi . Ben acikca evlilik dusunmuyorum daha dedim beklerim dedi
4 yil sonunda bir gece annemler seni istemeye gelecek yarin olur mu dedi hee olur dedim (saka sandim)
Ertesi gun annemi aramis(ailemle tanismisti) biz konustuk gelecegiz diye ben isteyim annemler hazirlik yapmis ablamlar vs bizde. Teyzemler gelmis ben isten geldim evde dunya insan . Babam kusmus niye kendin soylemedin bana diye lannn sakaydi o gecenin bi yarisi sakaydi diyemedimkaranbole gittim hala der yanlisla evlendin zaten diye .
Var yani köfte dudakli, aminlerimiz ise yaradi yaniBazen msj atıyor bilerek 2 3 saat sonra cevap veriyorum
Hep degil ya bazen mesela elim basıyor hemen görüyorumArada sasirt ama 2_3 saat hep olmasin yani ne zaman gelip ne zaman gidecegiji bilemesin
Bunlar hep tüyo iyi oluyo bana böyle tüyolar verinAklım olsa eşimi süründürürdüm
Neden bu kadar hevesliydim bilmiyorum
Gunaydin canimGünaydın guzelikler
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
İyi tanı derimBunlar hep tüyo iyi oluyo bana böyle tüyolar verin
canım ben 4.5 yıldır evliyim.. sana şu an tavsiyem Esra Ezmeci diye biri var onun kitaplarını oku. hem flört dönemi hem de sonrası için çok güzel tavsiyeleri var. benim zamanımda kitapları var mıydı bilmiyorum ama o zaman okusaydım çok yararını görürdüm kesin.Bunlar hep tüyo iyi oluyo bana böyle tüyolar verin
Günaydın canimGünaydin
Günaydın canımGünaydin
Günaydınnn
Günaydın...
Mübarek Perşembenin kutsal yemekleri hazır mııııııı????
Günaydın kızlar
Günaydın kıslar
Günaydınnn
Herkese gunaydin kızlar
Günaydın kızlar
Mübarek Cuma’ya son 1
@fittanne
C _CikiLeta
@sardunya1038
@Aijoo
@bluegreeneyes
menekse_kokusu
@Zeynebim2020
Kızlar bugün cuma öncesi son viraj son günümüz
Ödem suyu,yesilcay,bol su elimizden geleni yapalım
Günaydın
Günaydın kızlar
Hayırlı mutlu huzurlu sabahlar
Herkese günaydın
GünaydınnnnGünaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?