- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ben de öyleyim yengeçler bu hafta bitikBu hafta herseyi kafaya takiyorum galiba ondan oluyor
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
Çok teşekkürler kızlarOhh ohh ne guzel olmuş ..geçmiş olsun çabuk toparla siz yanında olunca
Afiyet olsunEki Görüntüle 2958711 anne molasi bakalim kac dk icinde uyanacak sevgili yavrum
49kilo mu anam anam rüzgarda uçarsın sen49 halimi özledim 3 senedir ineyi
begen mezsem çıkarım yine bu kiloya
Benim çocuk koca hayatta vurdurmaz mekik dokuyorlar geceSuper olurdu zincir mi vursak kapisina aksam 7 den sonra
Söylemeden grcemicem çok zevkli birisin, elbiselerin hep hoşuma gidiyorBu elbiseyi 1 kez buyuk kizin bebek mevlidinde giydim. 52 beden tam üzerime goreydi. Sonra ikinci dogunca denedigimde icine sigamiyodum
“”Online Training”” instagramda bu sayfayı takibe al canım..Ben cardio yapıyorum canım zaten hergun yürüyorum en az 15 bin adım haftanın en az beş günü mekik çekiyorum şimdi ip atlamayada başladım cardio haraketi varmı onerebilecegin arkadaşın hangi hareketi yaptı
Taş bağlarım ayağıma49kilo mu anam anam rüzgarda uçarsın sen
52 beden cok bol olmus artikBu elbiseyi 1 kez buyuk kizin bebek mevlidinde giydim. 52 beden tam üzerime goreydi. Sonra ikinci dogunca denedigimde icine sigamiyodum
AyyBu elbiseyi 1 kez buyuk kizin bebek mevlidinde giydim. 52 beden tam üzerime goreydi. Sonra ikinci dogunca denedigimde icine sigamiyodum
Okudum aksam yazdiklarini sana tavsiyem gozun kulagin acik olsun . Kahvaltiya kadar hadi sorun yok . Ama kahvalti olayi sacma canini sikmak istemiyorum ama gereksiz iyilik ve samimiyet ki bu devirde 1300 ceza yeyip daha uste cikmaaya calismalar .Zorlamiyor tok olduğumu biliyorum ama yeme istegi var işte sıkıntıdan. İyi oldu bu donemde benim için yemeye kendimi vermedim
Yanina bir kisi daha sigarBu elbiseyi 1 kez buyuk kizin bebek mevlidinde giydim. 52 beden tam üzerime goreydi. Sonra ikinci dogunca denedigimde icine sigamiyodum
Sagol kuzum . Aha esim yengec napiyormus yengecler bu haftaBen de öyleyim yengeçler bu hafta bitik
Çok teşekkürler kızlar
Afiyet olsun
Yengeçler bu hafta düşünceliSagol kuzum . Aha esim yengec napiyormus yengecler bu hafta
Piyasalari dusunuyorlardir . Sen de 175likle ne yapsam diye mi dusunuyorsunYengeçler bu hafta düşünceli
Yok düşünmüyorum o beni düşünsün, erkekleri süründürcen yok öyle düşünmek filanPiyasalari dusunuyorlardir . Sen de 175likle ne yapsam diye mi dusunuyorsun
Akrep napıyor hain planlar peşinde gibiYengeçler bu hafta düşünceli
1,80 degilmiydi o yaYok düşünmüyorum o beni düşünsün, erkekleri süründürcen yok öyle düşünmek filan
Bende kızımın dopum gününe elbise giyecegim ama 38-40 beden giymek istiyorıum az kaldı 3 ay kaldı49 halimi özledim 3 senedir ineyi
begen mezsem çıkarım yine bu kiloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?