- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Gene artı gelme ihtimalinda var biliyomusunBilerek az yedim kuzu artiyim ilginç bir şekilde
Iyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar
7.5 yillik evliyim. Biri 4 digeri 22 aylik iki kizim var. Onlisans mezunuyum, ilkine hamile kalana kadar calistim. Ama düzgün tecrubem yok. O alanda artik calisamam. Ailem arkamda durur ama iki erkek kardesim var biri 26 yasinda otizmli calisiyor. Digeri lise sonda okuyor. Ayni evin icinde onlarla yapamam. Babam ilgilenir ama sinirlidir. Annem cocuklara bakamaz calismam icin kres olmasi gerekir.Amine Busra yazdıklarını ancak okuyabildim canımm.. Samimi olarak söylüyorum Allah senin yar ve yardımcın olsun..
Dile getirmek istemiyorum ama takıma geldiğimden beri ara ara mesajlarından gerginliğinin olduğunu seziyordum ama insan yüzyüze olmayınca yanlış anlıyorum zannediyor..
Eğitim öğrenim durumun nedir bilmiyorum..
Güzel kilo verdiğini biliyorum ve bu bir avantaj insallah istediğin ideal kiloya kavuşursun..
Eşinle konuş konuşmaktan zarar gelmez..
Severek mi evlendin ? Kaç yıllık evlisin ? Kaç çocuğun var ?
Eğer iş çıkılmaz bi yere gelirse kendi ayakların üstünde durabilir misin ?
Ailen destekçin mi ?
Hepsini sakin kafayla düşün ama öncelikle eşinle konuş gerekli uyarılarını yap..
Gözlemle takipte kal mutlaka..
Ah bu kadınların el üstünde tutulması gerekirken bu bozuk y kromozomları neden üzüyor bu kadınları ah ki ne ahhh..
ben pro değilim o yüzden ziyaretçileri göremiyorum. ama herkese açık bir forum. okumaları, takip etmeleri gayet normal.Sizdede böylemi ya
Teşekkür ederim canım inceleyecegim.❤❤Canım anca dönebildim kusura bakma..
Kas oranını artırmak için sağlıklı beslenmen lazım.. hit cardio öneriyorlar videoları var nabız artırarak yaptığın için iyi oluyor.. bende son bi kaç gündür kafayı taktım inceliyorum..
Spor hocası geçen şöyle diyordu mekik çekmek kardiyo yapmaktan zordur diye.. onun gibi bişey yani 100 kilosun diyelim göbeğin var oturup mekik çektn bunun tam anlamıyla faydası olmaz.. ama ideal kilondan +5 kilo fazlan vardır göbeğin şekillensin diye mekik çekebilirsin..
ama illa beslenme ve kardiyo şart.. kardiyo da nabzı artırarak yapılan hareketleri kapsıyor.. hoplayarak zıplayarak setler şeklinde yapıyorsun internette 30-60 dk arası videoları var YouTube’dan bakabilirsin..
Onlar yatılı misafirler.10 uye 9 ziyaretci diyor ya
9 ziyaretci kim
Eşinle konuş olmazsa aileni devreye sok.. Bi müddet çocuklar büyüyene kadar sık dişini.. Allah eşine akıl,fikir versin evine bağlı kılsın onu..7.5 yillik evliyim. Biri 4 digeri 22 aylik iki kizim var. Onlisans mezunuyum, ilkine hamile kalana kadar calistim. Ama düzgün tecrubem yok. O alanda artik calisamam. Ailem arkamda durur ama iki erkek kardesim var biri 26 yasinda otizmli calisiyor. Digeri lise sonda okuyor. Ayni evin icinde onlarla yapamam. Babam ilgilenir ama sinirlidir. Annem cocuklara bakamaz calismam icin kres olmasi gerekir.
Amin.Eşinle konuş olmazsa aileni devreye sok.. Bi müddet çocuklar büyüyene kadar sık dişini.. Allah eşine akıl,fikir versin evine bağlı kılsın onu..
bence açıkça konuş. herşey ortaya dökülsün. ne olduğunu öğren. eğer aralarında birşey olmadığından emin olursan da uyar. ben bir bayanla bu kadar samimi olmanı istemiyorum de.Uyarcam ben onu az kaldi. Bundan sonra tek bir hatasında hesabini ailesine sonra da babama verir
Ziyaretçi sayisi icin demedik canim bosluk var ust tarafla sayfa arasındaben pro değilim o yüzden ziyaretçileri göremiyorum. ama herkese açık bir forum. okumaları, takip etmeleri gayet normal.
o boşlukta reklam olması gerekli. ben de öyle mesela. kocaman bir reklam var.Ziyaretçi sayisi icin demedik canim bosluk var ust tarafla sayfa arasında
Takip etmeleri cok normal zaten en aktif diyet günlüğü biziz
Afiyet olsun canımKahvaltı 10.30 1 yumurta 2 dilim peynir domates yeşillik 5 zeytin 1 nescafe
14.00 1 mandalina 5 badem
16.00 1 elma 2yk yoğurt
18.30 et sote yarım kepçe çorba Salata 1 nescafe
2 litre su
Cordelia Zipzip- aypare ackerman E Elif_Eylul
Operadan girdigimiz icin sanirim bosluk varo boşlukta reklam olması gerekli. ben de öyle mesela. kocaman bir reklam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?