Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

7.5 yillik evliyim. Biri 4 digeri 22 aylik iki kizim var. Onlisans mezunuyum, ilkine hamile kalana kadar calistim. Ama düzgün tecrubem yok. O alanda artik calisamam. Ailem arkamda durur ama iki erkek kardesim var biri 26 yasinda otizmli calisiyor. Digeri lise sonda okuyor. Ayni evin icinde onlarla yapamam. Babam ilgilenir ama sinirlidir. Annem cocuklara bakamaz calismam icin kres olmasi gerekir.

Teşekkür ederim canım inceleyecegim.❤❤

Eşinle konuş olmazsa aileni devreye sok.. Bi müddet çocuklar büyüyene kadar sık dişini.. Allah eşine akıl,fikir versin evine bağlı kılsın onu..

Uyarcam ben onu az kaldi. Bundan sonra tek bir hatasında hesabini ailesine sonra da babama verir
bence açıkça konuş. herşey ortaya dökülsün. ne olduğunu öğren. eğer aralarında birşey olmadığından emin olursan da uyar. ben bir bayanla bu kadar samimi olmanı istemiyorum de.

ben pro değilim o yüzden ziyaretçileri göremiyorum. ama herkese açık bir forum. okumaları, takip etmeleri gayet normal.
Ziyaretçi sayisi icin demedik canim bosluk var ust tarafla sayfa arasında
Takip etmeleri cok normal zaten en aktif diyet günlüğü biziz

Kahvaltı 10.30 1 yumurta 2 dilim peynir domates yeşillik 5 zeytin 1 nescafe
14.00 1 mandalina 5 badem
16.00 1 elma 2yk yoğurt
18.30 et sote yarım kepçe çorba Salata 1 nescafe
2 litre su
Cordelia Zipzip- aypare ackerman E Elif_Eylul

Eklentiler

• 20211124_220840.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…