Hm anladım canım eline emeğine sağlık çok güzel olmuşYok canım arkadaşın hanımı istedi yeğenleri için ben yaptım
Üstteki dışardan sayfaya bakanlar. Alttaki üyeler.Alttaki rakamla ustteki rakam farklı abla :)
10 uye 9 ziyaretci diyor yaÜstteki dışardan sayfaya bakanlar. Alttaki üyeler.
Bende bir tek bende öyle sandım ya kızım oyun oynuyor kasıyor demekki netlerde sorun varBende operadan giriyorum
Ama oda kasıyor bugun arada sayfa zor yükleniyor
Prolar degil mi?10 uye 9 ziyaretci diyor ya
9 ziyaretci kim
Anladım canım geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz78.8le baslamistim canim yaaa ayaklarim şisiyor ödem apaçık belli tamam yağda varda bakalim ultrason cekilcem pazartesi günü
Olmuştur olmuştur daha güzeli olmuşturİyiyim. Hala Kmsl kası yapcam diyorum bı cacık olmuyo.
Insallah canim sağolAnladım canım geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz
Olmuştur olmuştur daha güzeli olmuştur
Disiplin insanlara çekici geliyor. Haklılar izlemekleHeee abla bisey var ama çözemedik
Prolar .... ve 5 daha fazlasiProlar degil mi?
Populer bile olamiyoruz abla emir büyük yerdenDisiplin insanlara çekici geliyor. Haklılar izlemekleMasterfit' ten üç cuma takımı çıkar yakında teklif gelirse şaşırmayın.
Sağol canımHm anladım canım eline emeğine sağlık çok güzel olmuş
Ya canımyaa. Benimkide şu sıralar bibefona taktı kafayı bibefonda su içecekmişBenim kız emzik bulmuş koltuk arkasindan
Tamam canım teşekkür ederim. Aldım fotoyu ddnicem mutlakaCanım bu deterjan harici yumusatici yani yumusatsin diye konuluyor
Teşekkür ederim aşkımsuNiye etiket yapmadın deyince ben etiketledim seni
Yo bende normalSizdede böylemi ya
İyi yapmışsın kuzumBı sesini duyayım dedim.
Şükür canım senNasılsın kuzu
çalışman gerekli. ama bebelerle nasıl?Şuan yok o imkan. Ama hayat bu herşeye hazir olmak lazım
Daha nasıl popüler olacaksınız...kulübün fitnes salonu gibisiniz ışığı gören geliyor.Populer bile olamiyoruz abla emir büyük yerden
Bilerek az yedim kuzu artiyim ilginç bir şekildeAfiyet olsun canım menu cok az
Afiyet olsun canım
Şuan imkansızçalışman gerekli. ama bebelerle nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?