Bende hissettim hep ama karsi taraf anlatmadann soramiyoruzki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hissettim hep ama karsi taraf anlatmadann soramiyoruzki
Büyümesini beklemekle zaman kaybederim gibi duruyorCanim hic acele etme sakin ve emin adimlarla ilerle ,önce su kilo verme isini hallet, sonra cocuklar buyusun kendini gelistir.
Olur mu , hayat hep gül bahcesi degil ki, herkeste inisler cikislar oluyor.Kusura bakmayin birden dokuverdim içimi. Taşıyorum artik tutamıyorum
Brokoli Kokmaz da karnabahar kokuyorEv karnibahar brokoli koktu tamam artik bidaha yemem
sabır. Çek kulağını.Ayni isyerinde çalışıyorlar. Eşi de onceden onlarin orda calisiyodu onu taniyorum. Ciktiktan sonra evlendi bu kizla ben hiç tanismadim. Pazar günleri servis baska bir yerden geciyor, erken kalkmamak için babasinin arabasini aldi. O kadina da soylemis onuda almis. Aksamda gero getirmis. Buraya kadar tamam. Niye kahvaltiya gidiyor, niye pastaneden birseyler alip isyerinde yemiyor. Sonra mesajinda da gordum ogle yemegine ciktin mi yazmis. Bende calistim hic bir zaman erkeklerle boyle samimiyetim olmamistir olamaz da
Aman napim canım cadımı uyuttum dolanıyorum öyle kk daİyiyim canım sen nasılsın
Canım kaptanım
Canım sorun ne bilmiyorum ama Rabbim gönlünü yuvanı ferahlatsınBüyümesini beklemekle zaman kaybederim gibi duruyor
Arada uğrarsan sevinirizAman napim canım cadımı uyuttum dolanıyorum öyle kk da
Canım kaptanım
Canım sorun ne bilmiyorum ama Rabbim gönlünü yuvanı ferahlatsın
Unuttun bizleri nasilsin keyfin nasil denk gelemiyoruzAman napim canım cadımı uyuttum dolanıyorum öyle kk da
Canım kaptanım
Canım sorun ne bilmiyorum ama Rabbim gönlünü yuvanı ferahlatsın
Yiyor iciyor mıçıyor nasıl olabilirkiUnuttun bizleri nasilsin keyfin nasil denk gelemiyoruz
Hahahah tabi efenimArada uğrarsan seviniriz
Aslında hep burdayım ama sohbeti takip edemeyince konudan bağımsız oluyorumUnuttun bizleri nasilsin keyfin nasil denk gelemiyoruz
Bak bak bakkkkkkkYiyor iciyor mıçıyor nasıl olabilirki
Takip etmedigin belli pehhh etseydin ögrenirdinBak bak bakkkkkkk
Hele sen daha söylemicen mi kaç kilosun hııııııı diyetisyene gidyordun
Yaaaa hadi kız oynaşma cevap verrrrTakip etmedigin belli pehhh etseydin ögrenirdin
⁷²Yaaaa hadi kız oynaşma cevap verrrr
Gördüm gecen bir sayfadaYiyor iciyor mıçıyor nasıl olabilirki
Heee bende takipteyimGördüm gecen bir sayfada
Ooo sen cok sey kacirmissin kaptan bile olduBak bak bakkkkkkk
Hele sen daha söylemicen mi kaç kilosun hııııııı diyetisyene gidyordun
Kız diyetisyene kaç kilo ile başladın ki devam ediyor musun en seni en son 67 diye hatırlıyorum
Ahhhh ah kaptanım ne olacak benim bu boğazGördüm gecen bir sayfada
Yaa yeni kaptın filiz mi sen ne yaptın canım bıraktım demeOoo sen cok sey kacirmissin kaptan bile oldu