- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Kız popo değil neysetotolar kıymetli olmuş desene. 40 TL ne ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız popo değil neysetotolar kıymetli olmuş desene. 40 TL ne ya
Evinden alip getirmesine kadar birsey yok ama kahvalti ayrica mesaj yazmasi olmamisAyni isyerinde çalışıyorlar. Eşi de onceden onlarin orda calisiyodu onu taniyorum. Ciktiktan sonra evlendi bu kizla ben hiç tanismadim. Pazar günleri servis baska bir yerden geciyor, erken kalkmamak için babasinin arabasini aldi. O kadina da soylemis onuda almis. Aksamda gero getirmis. Buraya kadar tamam. Niye kahvaltiya gidiyor, niye pastaneden birseyler alip isyerinde yemiyor. Sonra mesajinda da gordum ogle yemegine ciktin mi yazmis. Bende calistim hic bir zaman erkeklerle boyle samimiyetim olmamistir olamaz da
Kadınla erkekten arkadaş olmaz ben hiç inanmıyorum sonu kötü biter sadece senin eşine demiyorum canım benim fikrim hep bu yönde uyar istersen eşiniAyni isyerinde çalışıyorlar. Eşi de onceden onlarin orda calisiyodu onu taniyorum. Ciktiktan sonra evlendi bu kizla ben hiç tanismadim. Pazar günleri servis baska bir yerden geciyor, erken kalkmamak için babasinin arabasini aldi. O kadina da soylemis onuda almis. Aksamda gero getirmis. Buraya kadar tamam. Niye kahvaltiya gidiyor, niye pastaneden birseyler alip isyerinde yemiyor. Sonra mesajinda da gordum ogle yemegine ciktin mi yazmis. Bende calistim hic bir zaman erkeklerle boyle samimiyetim olmamistir olamaz da
Uyarcam ben onu az kaldi. Bundan sonra tek bir hatasında hesabini ailesine sonra da babama verirKadınla erkekten arkadaş olmaz ben hiç inanmıyorum sonu kötü biter sadece senin eşine demiyorum canım benim fikrim hep bu yönde uyar istersen eşini
Aynen canım kendi içine atmaktansa söyle hasta olursun Allah korusun o düşünsün biraz daUyarcam ben onu az kaldi. Bundan sonra tek bir hatasında hesabini ailesine sonra da babama verir
Afiyet olsun canim24 Kasım menü
14:10
7,8 kaşık patates salatası
1 dilim salam
1 dilim ekmek
1 dilim ekmek üzerine 2 kaşık süt reçeli (ev yapımı)
16:50
Fırın tavuk patates
1 dilim ekmek
Su 1,5 2 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul aypare ackerman
Teşekkür ederimHayirli yolculuklar canim
Bu hic iyi bisey degilAyni isyerinde çalışıyorlar. Eşi de onceden onlarin orda calisiyodu onu taniyorum. Ciktiktan sonra evlendi bu kizla ben hiç tanismadim. Pazar günleri servis baska bir yerden geciyor, erken kalkmamak için babasinin arabasini aldi. O kadina da soylemis onuda almis. Aksamda gero getirmis. Buraya kadar tamam. Niye kahvaltiya gidiyor, niye pastaneden birseyler alip isyerinde yemiyor. Sonra mesajinda da gordum ogle yemegine ciktin mi yazmis. Bende calistim hic bir zaman erkeklerle boyle samimiyetim olmamistir olamaz da
konuştun mu? ne dedi?Eşim hep mesaide. Birde babasinin arabayla gitmisti pazar gunu. 1300 tl ceza yemiş. Elalemin karisini evden alip birakcak diye ceza yemiş. Ayni zamanda o sabah kahvaltı yapmislar. Ben delirmiyim de kim delirsin?
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim
Teşekkür ederim
Canımcım nasılsınOooo zamları okuyan Kmsl Hnd ucmuş buraya konmus
Daha anlatmadigi neler var acaba?Bu hic iyi bisey degil
İyiyim canım sen nasılsınCanımcım nasılsın
Napim yaaaa hayretle izliyorum zamları
Cok üzüldüm buna gercekten ama yanlış yoldaDaha anlatmadigi neler var acaba?
Zaten bu insanlara yaranmak için laubali bir tiptir. Kimbilir neler ceviriyordur da haberim yok
Mesajlaşmistik daha gelmedikonuştun mu? ne dedi?
Daha çok yanlışları var. Katlanarak ilerliyor bakalim zirve de nerde birakacagiz. Cumartesi arkadasimin nisanina gittim yansıtmamaya calissamda kizcagiz sordu bugun neyin vardı diye, neyim yokkiCok üzüldüm buna gercekten ama yanlış yolda