• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayni isyerinde çalışıyorlar. Eşi de onceden onlarin orda calisiyodu onu taniyorum. Ciktiktan sonra evlendi bu kizla ben hiç tanismadim. Pazar günleri servis baska bir yerden geciyor, erken kalkmamak için babasinin arabasini aldi. O kadina da soylemis onuda almis. Aksamda gero getirmis. Buraya kadar tamam. Niye kahvaltiya gidiyor, niye pastaneden birseyler alip isyerinde yemiyor. Sonra mesajinda da gordum ogle yemegine ciktin mi yazmis. Bende calistim hic bir zaman erkeklerle boyle samimiyetim olmamistir olamaz da
Evinden alip getirmesine kadar birsey yok ama kahvalti ayrica mesaj yazmasi olmamis :(

Ayni isyerinde çalışıyorlar. Eşi de onceden onlarin orda calisiyodu onu taniyorum. Ciktiktan sonra evlendi bu kizla ben hiç tanismadim. Pazar günleri servis baska bir yerden geciyor, erken kalkmamak için babasinin arabasini aldi. O kadina da soylemis onuda almis. Aksamda gero getirmis. Buraya kadar tamam. Niye kahvaltiya gidiyor, niye pastaneden birseyler alip isyerinde yemiyor. Sonra mesajinda da gordum ogle yemegine ciktin mi yazmis. Bende calistim hic bir zaman erkeklerle boyle samimiyetim olmamistir olamaz da
Kadınla erkekten arkadaş olmaz ben hiç inanmıyorum sonu kötü biter sadece senin eşine demiyorum canım benim fikrim hep bu yönde uyar istersen eşini

Kadınla erkekten arkadaş olmaz ben hiç inanmıyorum sonu kötü biter sadece senin eşine demiyorum canım benim fikrim hep bu yönde uyar istersen eşini
Uyarcam ben onu az kaldi. Bundan sonra tek bir hatasında hesabini ailesine sonra da babama verir

Bu hic iyi bisey degil

Eşim hep mesaide. Birde babasinin arabayla gitmisti pazar gunu. 1300 tl ceza yemiş. Elalemin karisini evden alip birakcak diye ceza yemiş. Ayni zamanda o sabah kahvaltı yapmislar. Ben delirmiyim de kim delirsin?
konuştun mu? ne dedi?

Bende ömür'ün poposuna alsaydım bi🤣🤣🤣🤣
Elimizde bu kaldı Bez yok 😄😄

7A4A6714-F57B-48A3-9A82-F707C054348B.jpeg

Cok üzüldüm buna gercekten ama yanlış yolda
Daha çok yanlışları var. Katlanarak ilerliyor bakalim zirve de nerde birakacagiz. Cumartesi arkadasimin nisanina gittim yansıtmamaya calissamda kizcagiz sordu bugun neyin vardı diye, neyim yokki

Sabah 12 gibi
2 yumurta 2 kasik çavdar unu ile omlet 1 dilim süzme peynir
Ara öğün 1 muza fıstık ezmesi surdum üstüne 1 kare bitter eritmesi
Akşam 1 yumurtadan menemen 1 dilim ekmek yola cikmadan yedim
Suyu malesef ne kadar içtim bilmiyorum
E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_20211124-204133_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20211124-204133_Samsung Health.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 17
Back