- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Bir günde mi o kadar artmis.Dün şok Marketten aldığım 13buçuk tlye bez bugun 40tl olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir günde mi o kadar artmis.Dün şok Marketten aldığım 13buçuk tlye bez bugun 40tl olmus
polis okulunda komiser öyle yapardı şınav cezası verirdi atıyorum say baştan derdi seminde öyle olmuşBebe telefonu ele gecirip stopa basmış
Maalesef canim oyle oldupolis okulunda komiser öyle yapardı şınav cezası verirdi atıyorum say baştan derdi seminde öyle olmuş
Cocuklar var diye kendimizi yıpratıyoruz ama onlar gene dimdik ayaktalar herseyi gene onlar yapar gene onlar bilir gene onlarin doğrusu hep dogrudur imkanin varsa cekmek zorunda değilsinDaha çok yanlışları var. Katlanarak ilerliyor bakalim zirve de nerde birakacagiz. Cumartesi arkadasimin nisanina gittim yansıtmamaya calissamda kizcagiz sordu bugun neyin vardı diye, neyim yokki
Ömür mü yazıyor orda
Vallaha billahaBir günde mi o kadar artmis.
Afiyet olsun canimSabah 12 gibi
2 yumurta 2 kasik çavdar unu ile omlet 1 dilim süzme peynir
Ara öğün 1 muza fıstık ezmesi surdum üstüne 1 kare bitter eritmesi
Akşam 1 yumurtadan menemen 1 dilim ekmek yola cikmadan yedim
Suyu malesef ne kadar içtim bilmiyorum
E Elif_Eylul
Zipzip-
Iyi yaptin canim ama senin biseyler yapman lazimKusura bakmayin birden dokuverdim içimi. Taşıyorum artik tutamıyorum
Şuan yok o imkan. Ama hayat bu herşeye hazir olmak lazımCocuklar var diye kendimizi yıpratıyoruz ama onlar gene dimdik ayaktalar herseyi gene onlar yapar gene onlar bilir gene onlarin doğrusu hep dogrudur imkanin varsa cekmek zorunda değilsin
Ne zaman anlatmak istersen dinleriz canim sorunlar var deyince hissetmistim ama bu kadar oldugunu bilmiyordumKusura bakmayin birden dokuverdim içimi. Taşıyorum artik tutamıyorum
Afiyet olsun canımSabah 12 gibi
2 yumurta 2 kasik çavdar unu ile omlet 1 dilim süzme peynir
Ara öğün 1 muza fıstık ezmesi surdum üstüne 1 kare bitter eritmesi
Akşam 1 yumurtadan menemen 1 dilim ekmek yola cikmadan yedim
Suyu malesef ne kadar içtim bilmiyorum
E Elif_Eylul
Zipzip-
Konuscam artik kendini toplar inşallahIyi yaptin canim ama senin biseyler yapman lazim
Daha çok şey var bunlar yakın zamanda gelişenlerNe zaman anlatmak istersen dinleriz canim sorunlar var deyince hissetmistim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum
Bende hissettim hep ama karsi taraf anlatmadann soramiyoruzkiNe zaman anlatmak istersen dinleriz canim sorunlar var deyince hissetmistim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum
Canim hic acele etme sakin ve emin adimlarla ilerle ,önce su kilo verme isini hallet, sonra cocuklar buyusun kendini gelistir.Benim kendimi geliştirip ayaklarim üzerinde durabilecek hâle gelmem lazım nasil olcak bu kafayla hic bilmiyorum
Aynen canimBende hissettim hep ama karsi taraf anlatmadann soramiyoruzki
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim kızlarAfiyet olsun canım