- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Bende ömür'ün poposuna alsaydım biEylulün poposuna çiş bezi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ömür'ün poposuna alsaydım biEylulün poposuna çiş bezi
Valla öyle olmuş orkidte alayim dedim nemelazim bir ped anasin dini olmustotolar kıymetli olmuş desene. 40 TL ne ya
Getirden isteBende ömür'ün poposuna alsaydım bi
Afiyet olsun canim24 Kasım menü
14:10
7,8 kaşık patates salatası
1 dilim salam
1 dilim ekmek
1 dilim ekmek üzerine 2 kaşık süt reçeli (ev yapımı)
16:50
Fırın tavuk patates
1 dilim ekmek
Su 1,5 2 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul @aypare ackerman
Ankarada ayni canim benzine gece zam gelecek diye herkes almaya çalışıyorduHeee canim etiket asmıslardi 2tane aldim iykide almısim,normalde 29tl di bugun 40.95 falandi
Bugun bursada benzin kuyrugu varmis Allah sonumuzu hayir etsin cidden iyiye gitmiyoruz
Afiyet olsun canimMerhaba kızçelerrriimmmm
Sabah
1 yumurta
1 közlenmiş biber
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
2 şiş kıyma et
Yoğurt
Akşam
Sarımsaklı yoğurtlu brokoli
1 portokal
1 adet kuru kayısı
1 sade kahve
1.5 lt su
6607 adım
Bugn oryantal yapmadm
2taneyle sınırlamıslar kahveyi bile anlamadim ya valla delircemAfiyet olsun canim
Ankarada ayni canim benzine gece zam gelecek diye herkes almaya çalışıyordu
Turk kahvesini 8.40 a almistik geçen hafta bilseydim az daha alirdim
Afiyet olsun canim
He vallah bi daha ne zaman yaparım bilmiyorum böyle deyince nedense çok ara girmeden yine yapıyorum ev yapımı sürülebilir çikolata da yapmak istiyorum da bakalım o da az çıkacaksa yapmamKıvam zor almıştır canım ondan
Bende onu hep yapmak istemisimdir üşenmisimdirHe vallah bi daha ne zaman yaparım bilmiyorum böyle deyince nedense çok ara girmeden yine yapıyorum ev yapımı sürülebilir çikolata da yapmak istiyorum da bakalım o da az çıkacaksa yapmam
Ee hersey dolara bagli canim2taneyle sınırlamıslar kahveyi bile anlamadim ya valla delircem
Bebe telefonu ele gecirip stopa basmışniye saymamış?
Keyfimizin icine sıçtılar yeminleEe hersey dolara bagli canim
Ulkemizde ne kahve yetişiyor ne kakao
Çikolata fiyatlarıda artar
Afferim kız onaBebe telefonu ele gecirip stopa basmış
He tabi aferin. Zaten egzersiz yapmistim ekstradan 20 dk daha yürüdüm. Dahada tamamlayamadimAfferim kız ona
12ye daha varHe tabi aferin. Zaten egzersiz yapmistim ekstradan 20 dk daha yürüdüm. Dahada tamamlayamadim
Yok kizmadim o yuzden. Çünkü suan cipsiyi koltuga boca etti12ye daha var
Sakin ol lütfen olabilir böyle şeyler
Oooo ben alışkinım öyle şeylere artik kahve yapıp karşısında oturup iciyorumYok kizmadim o yuzden. Çünkü suan cipsiyi koltuga boca etti
Eşim hep mesaide. Birde babasinin arabayla gitmisti pazar gunu. 1300 tl ceza yemiş. Elalemin karisini evden alip birakcak diye ceza yemiş. Ayni zamanda o sabah kahvaltı yapmislar. Ben delirmiyim de kim delirsin?
Kimki o canimEşim hep mesaide. Birde babasinin arabayla gitmisti pazar gunu. 1300 tl ceza yemiş. Elalemin karisini evden alip birakcak diye ceza yemiş. Ayni zamanda o sabah kahvaltı yapmislar. Ben delirmiyim de kim delirsin?
Yok ya maazallah paketi açarım içinde 1 tane çıkarsa yaGetirden iste
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim
Ankarada ayni canim benzine gece zam gelecek diye herkes almaya çalışıyordu
Turk kahvesini 8.40 a almistik geçen hafta bilseydim az daha alirdim
Afiyet olsun canim
Önümüzdeki hafta da çiko yapma haftası olsunBende onu hep yapmak istemisimdir üşenmisimdir
Ayni isyerinde çalışıyorlar. Eşi de onceden onlarin orda calisiyodu onu taniyorum. Ciktiktan sonra evlendi bu kizla ben hiç tanismadim. Pazar günleri servis baska bir yerden geciyor, erken kalkmamak için babasinin arabasini aldi. O kadina da soylemis onuda almis. Aksamda gero getirmis. Buraya kadar tamam. Niye kahvaltiya gidiyor, niye pastaneden birseyler alip isyerinde yemiyor. Sonra mesajinda da gordum ogle yemegine ciktin mi yazmis. Bende calistim hic bir zaman erkeklerle boyle samimiyetim olmamistir olamaz daKimki o canim
Neden evden alip eve bırakıyor