Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Heyecan korku ay hepsi birlikte çok fenaydı
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Evet canım kendim yaptım bu kadar beklemiyordum ama güzel oldu çocuklar da çok sevdiYaa sut receli miiiiçok çok seviyorum
Hiç denemedim yapmadim yenmez diye bizdeEvet canım kendim yaptım bu kadar beklemiyordum ama güzel oldu çocuklar da çok sevdi
Bende tam soracaktım da bezmi geçen Ayşe ablaya diyordun ya külot bezNey aldığımı yazmadan yollamis
Bence yenir çok aşırı beğendim karamel tadı gibi ama onun gibi ağır değil 1 lt sütle yaptım 510 gr kavanoz anca yarısına kadar doldu çok az çıktıHiç denemedim yapmadim yenmez diye bizde
Heee canim etiket asmıslardi 2tane aldim iykide almısim,normalde 29tl di bugun 40.95 falandiBende tam soracaktım da bezmi geçen Ayşe ablaya diyordun ya külot bez
Eline sağlık canımBence yenir çok aşırı beğendim karamel tadı gibi ama onun gibi ağır değil 1 lt sütle yaptım 510 gr kavanoz anca yarısına kadar doldu çok az çıktı
Aynen öyle valla bende bez alıcam da neyle karşılacağımı bilmiyorumHeee canim etiket asmıslardi 2tane aldim iykide almısim,normalde 29tl di bugun 40.95 falandi
Bugun bursada benzin kuyrugu varmis Allah sonumuzu hayir etsin cidden iyiye gitmiyoruz
niye saymamış?20 dk yaptigim yerinde yürümeyi saymamiş aglamak istiyorum sayin seyirciler
ben de onu soracaktım ama bez yazmışsın arada. ne bezi o? onu yaz bariNey aldığımı yazmadan yollamis
Eylulün poposuna çiş beziben de onu soracaktım ama bez yazmışsın arada. ne bezi o? onu yaz bari
Teşekkürler canımEline sağlık canım
Bende farklı tadlari severim normal kaynayinca yarisi kalmis
Afiyet olsun canımMerhaba kızçelerrriimmmm
Sabah
1 yumurta
1 közlenmiş biber
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
2 şiş kıyma et
Yoğurt
Akşam
Sarımsaklı yoğurtlu brokoli
1 portokal
1 adet kuru kayısı
1 sade kahve
1.5 lt su
6607 adım
Bugn oryantal yapmadm
Kıvam zor almıştır canım ondanTeşekkürler canımnetten gördüm denemek istedim baya bi kaynadı ya sıkıldım artık o neydi öyle saatlerce
totolar kıymetli olmuş desene. 40 TL ne yaEylulün poposuna çiş bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?