- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Bosver sen milleti çıkma evden gerekirseÇevremdekiler sürekli yediğim ve diyeti bozduğum için sanırım artık ciddiye almıyor sürekli aman ye nolacak , bu seferlik ye gibi baskılar var evden çıkmak istemiyorum artıkBu sefer kurtulmak istiyorum bu fazlalıklardan
Gozun aydın canimBurdayım canım. Pek aktif olamıyorum . Erkek kardeşim geldi türkiyeden işe git gel ev işi çocuğun dersleri kardeşimle hasret giderme, giremiyorum pek .
Misafirlikte mi diyolar evdekiler mi anlayamadımÇevremdekiler sürekli yediğim ve diyeti bozduğum için sanırım artık ciddiye almıyor sürekli aman ye nolacak , bu seferlik ye gibi baskılar var evden çıkmak istemiyorum artıkBu sefer kurtulmak istiyorum bu fazlalıklardan
Bir kaç akşamdır kayınavlidelere gelmek durumda kalıyorumda.. akşama kadar kendim iradeliyim sporumu yürüyüşümü yapıyorum akşam olunca ..Misafirlikte mi diyolar evdekiler mi anlayamadım
Mecbur gidip geliniyor. Bende baslarda cok zorlandim. Ozellikle eşim her aksam tatli cay fasli yapardi. Baktim olan bana oluyor sakince cayimi kahvemi içiyorum oturuyorum. Midem agriyor diyodumBir kaç akşamdır kayınavlidelere gelmek durumda kalıyorumda.. akşama kadar kendim iradeliyim sporumu yürüyüşümü yapıyorum akşam olunca ..
sana feci heyecan olmuşturEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
peşine oğlan acıkmış bi yandan patates kızartıyorum bi yandan yürüyorum o pişene kadar..
o sıra ufaklık sen git evin kapısını aç unutmuşum eşimden sonra kitlemeyi..
Bende tesettürlüyüm ama ev hali spor yapıyorum üstümde spor styeni,altta tayt vihuuu
Oğlan kapıyı açtı çıkarken yakalayım dedim bi kaydım halı toplandı oğlan kaçıyor(2,5 yasında)
Ben yakalamaya çalışıyorum kayıyorum en son içeri aldım kapattım kapıyı ayy nasıl gerildim tam da karşı komşunun eşi yemeğe gelip gitme saati..
Gerimmm gerimm gerildim
Tam bunu yazarken şarjım bitti yine gerildim
Ay çildireceğimmmmm
Henüz 4 gün oldu başlayalı bakalım bende bir düzen oturtacagım mecbur.Mecbur gidip geliniyor. Bende baslarda cok zorlandim. Ozellikle eşim her aksam tatli cay fasli yapardi. Baktim olan bana oluyor sakince cayimi kahvemi içiyorum oturuyorum. Midem agriyor diyodum
Hayirli yolculuklar canım
Abc mor yumuşatici canim
Kızlar teşekkür ederim simdi yola çıktım gidiyorum annem dedi tartıyı ne yapacaksın çantaya atarken gördü dedim lazim sen bosver
24 Kasım menü
Sabah (9-10 arası)
Haşlanmış yumurta,peynir,söğüş
2 dilim ekmek,şekersiz çay,1 ceviz
Ara öğün
Eki Görüntüle 2958404
Öğle yemeği
1 cennet hurması
Az muz,kakao,1 tatlı kaşığı chia tohumu
Yanına 1 çay bardağı süt
Eki Görüntüle 2958405
Akşam
Haşlanmış tavuk gögsü
Brokoli(yağsız sossuz)
3 kaşık Yoğurt
Spor
20 dk hit cardio
Squat ( saymadım)
Eki Görüntüle 2958411
aypare ackerman
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
24 kasım menüsü
Sabah aç karna elma sirkeli su (yarisini içebildim)
10.30
Kahvalti resimde
Arada detoks suyuma başladim
1.5 lt kaynayan suya
1 kirmizi elma
1 dilim limon
2 karanfil
1 kabuk tarçın
10 dal maydanoz ekleyip 10 dk daha kaynattim.
13.00 kuru kayisili kefirli smotie
Arada turk kahvesi
15.30
Yeşilçay
8 badem
3 hurma
Akşam yemeğim 18.00
1 dilim ekmek, mantar yemegi ve yogurt
Saat 9 da tekrar bir ara öğün olacak
20 dk egzersiz yaptim, adimlar eksik tamamlicam
Zipzip- E Elif_Eylul aypare ackerman
Hepinize afiyet olsun ve ayaklarınıza sağlık@madamhd sabahtan öğlene dek aç yaşadım ama
Öğlen iki haşlanmış yumurta
2 salatalık 1 mini peynir ve 5 zeytin yedim
sonra 4 tane ince galeta yedim
Bide 3 bardak sütlü kahve içtim midem bozuldu o olmadı ya
Annem barbunya yemegi yapmış bende yemicem
Yoğurt çorbası içerim dedim ama midem çok kötü oldusütlü kahveyi fazla kaçirdim
Ya kiyamam,bebek arabalari icin plastik yagmurluk tarzi seyler oluyordu, cok pratik kullanisli.Eve girince hemen soyunduk ama bebegin bacaklari ipislakti
Emzik kullaniyor muyduBenim kız emzik bulmuş koltuk arkasindan
O kiminNe emzik emdi ne biberon
Iste zamaninda alınan emzik oyuncaklarin icindeydi o sonra atmis o biryere kendisi buldu simdi emiyorO kimin
Cok tatli olmus emzik niyetine degil de aksesuar niyetine kullanin.Benim kız emzik bulmuş koltuk arkasindan
Bende atmadım bebeklere kullanıyoIste zamaninda alınan emzik oyuncaklarin icindeydi o sonra atmis o biryere kendisi buldu simdi emiyor
Ayşeye benziyor mu bilmiyorum bir yerde gördüydüm M MissHayaLetBenim kız emzik bulmuş koltuk arkasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?