- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Ben yazayimmiBen popüler değilim demek.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yazayimmiBen popüler değilim demek.![]()
Aşağıdakilerde oyle canim gorunmeyenler uye olmadan girenlerYukarıdaki sayfaya üye olmadan da girenler.
Annem bugün almis pazardan yarin yeriz galiba :))Ev karnibahar brokoli koktu tamam artik bidaha yemem![]()
YazBen yazayimmi![]()
Yeter bana bukadar cok severim ama kokusuAnnem bugün almis pazardan yarin yeriz galiba :))
Tamam
Ağır kokuyorlar yaa lahana gibiYeter bana bukadar cok severim ama kokusu![]()
makinem var. bazen onda bazen dikdörtgen kek kalıbında ya da normal tepside fırında yapıyorum.Ekmek makinasında mi yapıyorsun
Afiyet olsun canimSelam kızlar :)
Sabah 12:00
Bir yumurta iki dilim tb ekmeği biraz peynir üç zeytin dometes
Saat 15:00
Yeşil çay
Akşam 18:00
İki kepçe mercimek çorbası bir dilim tb ekmeği 4 kaşık yogurt biraz çiğ semiz otu.
15 dk kardio 20 dk leisle 7000 adım 3 lt su :)
Tamam öyle yaparım bilmiyordum
Yumurta burda pişirilip dışı boyanıp satılıyor canım . Geçen 1. Kata indim orda yumurta vardı . Her kata gidip yemek topluyorum sabahlarıAlman diyeti mi madam diyeti mi bilemedimilk defa deniyorum
Nehir demişti orda yumurta yok reçel dolu diyor işe girdiydi oNehir6161
Burdayım canım. Pek aktif olamıyorum . Erkek kardeşim geldi türkiyeden işe git gel ev işi çocuğun dersleri kardeşimle hasret giderme, giremiyorum pek .
Afiyet olsun canım menu cok az
Afiyet olsun canımSelam kızlar :)
Sabah 12:00
Bir yumurta iki dilim tb ekmeği biraz peynir üç zeytin dometes
Saat 15:00
Yeşil çay
Akşam 18:00
İki kepçe mercimek çorbası bir dilim tb ekmeği 4 kaşık yogurt biraz çiğ semiz otu.
15 dk kardio 20 dk leisle 7000 adım 3 lt su :)
Gözün aydın canimBurdayım canım. Pek aktif olamıyorum . Erkek kardeşim geldi türkiyeden işe git gel ev işi çocuğun dersleri kardeşimle hasret giderme, giremiyorum pek .