- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Ben yazayimmiBen popüler değilim demek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yazayimmiBen popüler değilim demek.
Aşağıdakilerde oyle canim gorunmeyenler uye olmadan girenlerYukarıdaki sayfaya üye olmadan da girenler.
Bende hiç populer degilimBen popüler değilim demek.
Annem bugün almis pazardan yarin yeriz galiba :))Ev karnibahar brokoli koktu tamam artik bidaha yemem
YazBen yazayimmi
Yeter bana bukadar cok severim ama kokusuAnnem bugün almis pazardan yarin yeriz galiba :))
Tamam
Ağır kokuyorlar yaa lahana gibiYeter bana bukadar cok severim ama kokusu
Yaaa valla ev oluyor kapuskaAğır kokuyorlar yaa lahana gibi
makinem var. bazen onda bazen dikdörtgen kek kalıbında ya da normal tepside fırında yapıyorum.Ekmek makinasında mi yapıyorsun
Afiyet olsun canimSelam kızlar :)
Sabah 12:00
Bir yumurta iki dilim tb ekmeği biraz peynir üç zeytin dometes
Saat 15:00
Yeşil çay
Akşam 18:00
İki kepçe mercimek çorbası bir dilim tb ekmeği 4 kaşık yogurt biraz çiğ semiz otu.
15 dk kardio 20 dk leisle 7000 adım 3 lt su :)
Tamam öyle yaparım bilmiyordum
Yumurta burda pişirilip dışı boyanıp satılıyor canım . Geçen 1. Kata indim orda yumurta vardı . Her kata gidip yemek topluyorum sabahları salatalık buldum bir ara .Alman diyeti mi madam diyeti mi bilemedim ilk defa deniyorum
Nehir demişti orda yumurta yok reçel dolu diyor işe girdiydi o Nehir6161
Burdayım canım. Pek aktif olamıyorum . Erkek kardeşim geldi türkiyeden işe git gel ev işi çocuğun dersleri kardeşimle hasret giderme, giremiyorum pek .
Afiyet olsun canım menu cok az
Afiyet olsun canımSelam kızlar :)
Sabah 12:00
Bir yumurta iki dilim tb ekmeği biraz peynir üç zeytin dometes
Saat 15:00
Yeşil çay
Akşam 18:00
İki kepçe mercimek çorbası bir dilim tb ekmeği 4 kaşık yogurt biraz çiğ semiz otu.
15 dk kardio 20 dk leisle 7000 adım 3 lt su :)
Gözün aydın canimBurdayım canım. Pek aktif olamıyorum . Erkek kardeşim geldi türkiyeden işe git gel ev işi çocuğun dersleri kardeşimle hasret giderme, giremiyorum pek .