Sağol canımAfiyet olsun canım
Artık eskisi gibi yoksun
Bende genelde 19-19.30larda yiyorum 00.30-01.00 gibi yatıyorum. Sabah da 7buçuklarda kalkıyorum. İşe geldikten sonra bi kupa filtre kahve içiyorum o tok tutuyor beni aç oluyorum ama açlıktan ölmüyorum öyle orta halli yaniCanım ben akşam 7'den sonra hiçbir şey yemediğim için sabahları çok aç oluyorum Sen en son akşam kaçta yiyorsun?
Ben hiç okulda wcimi yapmazdım öğlen koşa koşa eve gelirdimOlsun canım burlikte gidin yeter ki yapsın onun da zamanı gelecek biraz sosyal olsun okula başlasın hepsi olur.
InsallahWC alıştırma zamanı ilk kızım çok zorladı beni bunu bekliyorum o da 3 yaşında öğrenmişti ama maşallah ben onda yatak ıslatma alt ıslatma yaşamadıminşallah hepimiz güzelce ogretiriz geçer gider.
Bende 9 da fitre kahve içtim ama karnım guruluyoSağol canıminternetim bitti, bu gece yenilenecek, 2-3 gün için para vermek istemedim. 1 gb internet 30 lira İşyerinde wifi var işte sabah gelince menümü yazıyorum da burda da yoğun olunca gelemedim pek.
Bende genelde 19-19.30larda yiyorum 00.30-01.00 gibi yatıyorum. Sabah da 7buçuklarda kalkıyorum. İşe geldikten sonra bi kupa filtre kahve içiyorum o tok tutuyor beni aç oluyorum ama açlıktan ölmüyorum öyle orta halli yani
En zoru çocukların WC eğitimi bende kara kara düşünüyorum ne yapicam diye. Sonra aman memeyi bıraktık bunu da yaparız diyorumInsallah
Günaydın şekerim
Ayağına sağlık canim
Günaydın bebekler.
Günaydın fistiklarGünaydın
Türk telekom degil mi seninSağol canıminternetim bitti, bu gece yenilenecek, 2-3 gün için para vermek istemedim. 1 gb internet 30 lira İşyerinde wifi var işte sabah gelince menümü yazıyorum da burda da yoğun olunca gelemedim pek.
Bende genelde 19-19.30larda yiyorum 00.30-01.00 gibi yatıyorum. Sabah da 7buçuklarda kalkıyorum. İşe geldikten sonra bi kupa filtre kahve içiyorum o tok tutuyor beni aç oluyorum ama açlıktan ölmüyorum öyle orta halli yani
kahvaltı yaptın mı?Bende 9 da fitre kahve içtim ama karnım guruluyo
Biz de o sansta yok kocalari zengin etmenin yolunu da bulamadik 11 yildir batiriyorum adami her ayOrtalık durulsun zengin koca arayisina cikayim bari
Hayır madamhd diyeti yapıyorumkahvaltı yaptın mı?
ben her türden tatlıyı seviyordum da artık pek yemeyi düşünmüyorum sağlık içinBence hiç güzel değil.ama ben şerbetli tatlıları hiç sevmiyorum.sekerim düşerse azıcık yerim yoksa migdem kalkiyor
Öglen mi yiyeceksin.Hayır madamhd diyeti yapıyorum
Afiyet olsun canim23 Kasım Salı
10.00 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
2-3 yk lor peyniri
5 zeytin 3 ceviz
Salatalık
Biraz üzüm
Ara 15.30
Bi avuç leblebi
3 ceviz
Az kuru dut
Akşam 19.00
6 yk bulgur pilavı
2 parça tavuk
Salata
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @sulisim
Günaydın canimGünaydın bebekler.
Aaa öğretmenmiydin bilmiyordum ogretmenler günün kutlu olsun canimBu arada benim gibi diger tüm ögretmenler meslektaslarimin ve hayati ögretmenlikle gecen annelerin ögretmenler günü kutlu olsun.
Günaydın canim
Günaydın canimGünaydın
benim bu iki güne çok dikkat etmem gerekliBen de henüz kahvalti yapmadim, reglden de olabilir canim istemiyor simdilik, dün en son 16.30da yemistim.
O zaman bol hareketbenim bu iki güne çok dikkat etmem gerekli
+1 dun regl oldum butun okuz istahim gitti yerini mide bulantisi aldiBen de henüz kahvalti yapmadim, reglden de olabilir canim istemiyor simdilik, dün en son 16.30da yemistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?