• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım 💕
Artık eskisi gibi yoksun
Sağol canım 🤗 internetim bitti, bu gece yenilenecek, 2-3 gün için para vermek istemedim. 1 gb internet 30 lira 😒 İşyerinde wifi var işte sabah gelince menümü yazıyorum da burda da yoğun olunca gelemedim pek.
Canım ben akşam 7'den sonra hiçbir şey yemediğim için sabahları çok aç oluyorum Sen en son akşam kaçta yiyorsun?
Bende genelde 19-19.30larda yiyorum 00.30-01.00 gibi yatıyorum. Sabah da 7buçuklarda kalkıyorum. İşe geldikten sonra bi kupa filtre kahve içiyorum o tok tutuyor beni aç oluyorum ama açlıktan ölmüyorum öyle orta halli yani 🤗

WC alıştırma zamanı ilk kızım çok zorladı beni bunu bekliyorum o da 3 yaşında öğrenmişti ama maşallah ben onda yatak ıslatma alt ıslatma yaşamadım🤲🏻 inşallah hepimiz güzelce ogretiriz geçer gider.
Insallah 😓

Sağol canım 🤗 internetim bitti, bu gece yenilenecek, 2-3 gün için para vermek istemedim. 1 gb internet 30 lira 😒 İşyerinde wifi var işte sabah gelince menümü yazıyorum da burda da yoğun olunca gelemedim pek.

Bende genelde 19-19.30larda yiyorum 00.30-01.00 gibi yatıyorum. Sabah da 7buçuklarda kalkıyorum. İşe geldikten sonra bi kupa filtre kahve içiyorum o tok tutuyor beni aç oluyorum ama açlıktan ölmüyorum öyle orta halli yani 🤗
Bende 9 da fitre kahve içtim ama karnım guruluyo 😅😅😅😆😆

Türk telekom degil mi senin
Ben 16 gb 47 ye yenilettim 🤔

IMG-20211124-WA0025.jpg
@Cordeliaa

Hayır madamhd diyeti yapıyorum😅
Öglen mi yiyeceksin.😅 Burda Almanlar da öyle yiyor. Aksam yemegi yok ekmek arasi hafif biseyler yiyorlar, öglenleri sicak yemek yiyorlar sadece , sabah da ekmek arasi kasar yada recel tarzi seyler yiyorlar.😬

23 Kasım Salı

10.00 filtre kahve

Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
2-3 yk lor peyniri
5 zeytin 3 ceviz
Salatalık
Biraz üzüm

Ara 15.30
Bi avuç leblebi
3 ceviz
Az kuru dut

Akşam 19.00
6 yk bulgur pilavı
2 parça tavuk
Salata

Zipzip- Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa @sulisim
Afiyet olsun canim 💜
Günaydın bebekler. 🤗♥️
Günaydın canim 💜
:KK37::KK37::KK37:Bu arada benim gibi diger tüm ögretmenler meslektaslarimin ve hayati ögretmenlikle gecen annelerin ögretmenler günü kutlu olsun.
:KK37::KK37::KK37:
Aaa öğretmenmiydin bilmiyordum ogretmenler günün kutlu olsun canim 💜
Günaydın canim 💜
Günaydın canim 💜

Back