- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Günaydın tatlım.Günaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 2958170
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlım.Günaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 2958170
Gunaydin canımGünaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 2958170
Canim maşallahı var her şeyi biliyor şimdiki çocuklara WC işi zor geliyor gibi.Canim konuşup kendini ifade edebildiğini göre kesinlikle öğrenebilir. Benim 3 yeğenim de bir buçuk iki yaşında öğrendi
Gunaydin kuzumGünaydın
Günaydın canımmmGünaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 2958170
Bursa da yağmurlu geceden beri yağıyor bu havada en güzel yatışGünaydın canımmm
Burda hava yağmurlu tam konsepte uygun bi foto oldu
EvetSen ögretmenmiydin
Öylemi
Seninde öğretmenler günün kutlu olsun canım
Allah şifa versin canım. çok geçmiş olsun.Evet canim boğuluyor kızım ilk defa böyle birsey geldi başımıza korktuk iyi ki gitmisiz cigerlerde tutulum var dedi cok az da olsa antibiyotik verdi
güle güle kullan canım.Dün akşam mi band 6 yı sipariş ettik
347 tl ye aldık indirim vardı
Bugün kargoya verilecek yarın herhalde elimize ulaşır
burada da yağmurlu şimdi sıcak bir şeyler içeyimGünaydın canımmm
Burda hava yağmurlu tam konsepte uygun bi foto oldu
Ama yillardir yapmiyorum, yurt disi bebek cocuk dil problemi derken burda calismadim.Öylemi
Ögretmenler günün kutlu olsun canim
Tesekkür ederimSeninde öğretmenler günün kutlu olsun canım
Olsun canimAma yillardir yapmiyorum, yurt disi bebek cocuk dil problemi derken burda calismadim.
kıskanmadımKıyafetlerim bollasti dar gelenler giyme zamanı gelmiş bir kaç parça yeni bisi alicam
Çok sağol canımAllah şifa versin canım. çok geçmiş olsun.
güle güle kullan canım.
burada da yağmurlu şimdi sıcak bir şeyler içeyim
Benim kız 5 yaşında wc e kendi gidemiyor beraber gidiyoruz yer wc e alıştırdım klozete ilk zamanlarda kullandım ona olsa tek gidiyorCanim maşallahı var her şeyi biliyor şimdiki çocuklara WC işi zor geliyor gibi.
Olsun canım burlikte gidin yeter ki yapsın onun da zamanı gelecek biraz sosyal olsun okula başlasın hepsi olur.Benim kız 5 yaşında wc e kendi gidemiyor beraber gidiyoruz yer wc e alıştırdım klozete ilk zamanlarda kullandım ona olsa tek gidiyor
WC alıştırma zamanı ilk kızım çok zorladı beni bunu bekliyorum o da 3 yaşında öğrenmişti ama maşallah ben onda yatak ıslatma alt ıslatma yaşamadım inşallah hepimiz güzelce ogretiriz geçer gider.Bizim kiz da gece cise kaldirinca bize kiziyor gece kac kez don degistiriyoruz, ne yapacagimizi sasirdik