- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 38
GünaydınGünaydın
Ben 10 günlük detoksa başladım
İlk başta zor geliyor tabi ki zamanla alışırsın. Alıştıktan sonra sabah erken saatlerde kahvaltı yapmak acayip rahatsız ediyorÇok acıktım
2 haşlanmış yumurta iki salatalık peynir 5 zeytin koydum çantamabide sütlü kahve için de koydum ama acıktımm
madamhd nasıl dayanıyorsun böle şeylere
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canimGünaydın
Afiyet olsun canım
Canım ben akşam 7'den sonra hiçbir şey yemediğim için sabahları çok aç oluyorum Sen en son akşam kaçta yiyorsun?İlk başta zor geliyor tabi ki zamanla alışırsın. Alıştıktan sonra sabah erken saatlerde kahvaltı yapmak acayip rahatsız ediyor
Nasil birşey atsana bize deGünaydın
Ayyy yavrum icine oturmuş ögrendi de bari o yapsin çisiniKizim sabah kalkar kalkmaz.
Anne eylülü arayalım ona birşey soylucem dedi
Ne oldu dedim.
Soral bakalım gerçekten çişini öğrenmiş mı diyor
Sen ögretmenmiydinBu arada benim gibi diger tüm ögretmenler meslektaslarimin ve hayati ögretmenlikle gecen annelerin ögretmenler günü kutlu olsun.
Oyle dedim zaten bende ogrenicem diyor şimdi oturdu oturaga bekliyorAyyy yavrum icine oturmuş ögrendi de bari o yapsin çisini
Vesile olur belki eylülOyle dedim zaten bende ogrenicem diyor şimdi oturdu oturaga bekliyor
Canim konuşup kendini ifade edebildiğini göre kesinlikle öğrenebilir. Benim 3 yeğenim de bir buçuk iki yaşında öğrendiOyle dedim zaten bende ogrenicem diyor şimdi oturdu oturaga bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?