- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Savol canımO zaman senin de öğretmenler günün kutlu olsunnn
Ne bileyim diyete ayak uydurmak bazen zor olabilir sen kafanda planlıyorsun herşeyi.. sonra çevrendeki insanlardan biri bişey diyor.. yani oturup bi kuzu yesen sana öyle zarar vermezNedenki
Dünü unut canim bugunden sonraki gunlere odaklanNe bileyim diyete ayak uydurmak bazen zor olabilir sen kafanda planlıyorsun herşeyi.. sonra çevrendeki insanlardan biri bişey diyor.. yani oturup bi kuzu yesen sana öyle zarar vermez
Hoppppp dedikkkk cok güzel giderken moral bozmak yok kendine gelNe bileyim diyete ayak uydurmak bazen zor olabilir sen kafanda planlıyorsun herşeyi.. sonra çevrendeki insanlardan biri bişey diyor.. yani oturup bi kuzu yesen sana öyle zarar vermez
Gecmis olsun.
Gecmis olsun size de
Kizlar daha önce de yazmisimdir ama biz faydasini gorduk diye yine hatirlatayim; sarimsak yagini denediniz mi?
Hiiim doğrudur ozaman canım
Coook geçmiş olsun...ins çabuk iyileşir
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir. Rabbim şifa versin
Afiyet olsun canim
Afiyetle olsun canim
Cook gecmis olsun canim iyilesirsiniz insallah bir an önce
Afiyet olsun canim
Sınavlarında başarılar diliyorum canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Amin çok sağolun canlarım
Eline sopa aldıysan sus duygu yola devam demektirHoppppp dedikkkk cok güzel giderken moral bozmak yok kendine gel
Ayy sagol canim öylesine yazmıstim dedim emoji kullanmayimAnneler de birer öğretmen
Günaydın canimGünaydın kıslaröğretmenlerimizin öğretmenler günün kutlu olsun 🏵 ⚘☘
Moral bozma canim hepimizin başına geliyor önemli olan kaçamaklar çok sık tekrar etmemesi çünkü sık olursa yağ yakimini engelliyor bundan sonra kacamaksiz devam edeceğini biliyorumNe bileyim diyete ayak uydurmak bazen zor olabilir sen kafanda planlıyorsun herşeyi.. sonra çevrendeki insanlardan biri bişey diyor.. yani oturup bi kuzu yesen sana öyle zarar vermez
GunaydinGünaydın kıslaröğretmenlerimizin öğretmenler günün kutlu olsun 🏵 ⚘☘
Anladım ben de ama doğru anneler de bir öğretmenAyy sagol canim öylesine yazmıstim dedim emoji kullanmayim
Otur oturdugun yerde yok yok yada kalk kahvaltini et daha sonra adım at bitti gitti dün dünde bugun hayata devamEline sopa aldıysan sus duygu yola devam demektir
Sopalı filizi görmek güzeldirHoppppp dedikkkk cok güzel giderken moral bozmak yok kendine gel
Cocukların ilk öğretmeni Anne’dir aynı zamanda masterfit öğretmeniBende öğretmenim.....
İsterim vur da vereyim kilolarıSende istiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?