- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 38
Öğlen yemeğine kadar açlıktan oluyorum sanki ne bulsam yiyecem zor duruyorum ama öğlen yedikten sonra birsey istemiyor canım deli olucamCanim meyvelerin yanina kuruyemis yada form ekle yada ayran süt yogurt
Kabul ederlerse atarim ne olcak
Gecmis olsun canimAyagim agriyo
Yavrum giriş isteğe bağlı ama çıkış üzer seni.Adım yarışından çıkıyorum bugun yarin adim atmiyacam bilgine canim
Iyi akşamlar canim iyiyiz sen nasılsınHayırlı akşamlar fıstıklar nasılsınız
Sabah gec yapiyosun kahvaltini erkene alırsan saat 10bucuk gibi 1meyve sut ayran ceviz falan ekle ikindide ara yapma aksam yemegini yeÖğlen yemeğine kadar açlıktan oluyorum sanki ne bulsam yiyecem zor duruyorum ama öğlen yedikten sonra birsey istemiyor canım deli olucam
Elisanin agrisi varsa ben katilayim mi yarismayaYavrum giriş isteğe bağlı ama çıkış üzer seni.
Ye canım. Tuzlu Kuru pasta ye. Sonra canın tatlı ister biriki lokum at ağzına.Benim de canım sanki tuzlu kraker gibi bir şey istiyor çayın yanına
Suan agliyormusunYavrum giriş isteğe bağlı ama çıkış üzer seni.
Suan agliyormusun
Ciddi mi ? Olur sarı takımda olduğu için olabilir yani.Elisanin agrisi varsa ben katilayim mi yarismaya
Hamdolsun kaptanım iyimIyi akşamlar canim iyiyiz sen nasılsın
İyi akşamlar canım.Hamdolsun kaptanım iyim
Öyle bisey olursa sarıkart girsin arayaCiddi mi ? Olur sarı takımda olduğu için olabilir yani.
Ciddiyse ciddiyim yoksa adim atamiyorum bu hafta disarda kaldimCiddi mi ? Olur sarı takımda olduğu için olabilir yani.
Tatlı yemem ki hiç sevmem bu arada ben listeler de yokum sizden bir şeyler öğrenmek için burdayimYe canım. Tuzlu Kuru pasta ye. Sonra canın tatlı ister biriki lokum at ağzına.
Sen niye girmedin spor takımları eşitlenirdi.Ciddiyse ciddiyim yoksa adim atamiyorum bu hafta disarda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?