- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
Sağol kaptanımAynen ben de onu dicektim basin dönebilir cok erken kapatmissin gerek yok
Ayağına saglik
Sıkma canını önümüzde 2 gün var iyi değerlendirmek bizim elimizde
Afiyet olsun canim![]()
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kaptanımAynen ben de onu dicektim basin dönebilir cok erken kapatmissin gerek yok
Ayağına saglik
Sıkma canını önümüzde 2 gün var iyi değerlendirmek bizim elimizde
Afiyet olsun canim![]()
Anneniz bu yazıları görse göz yaşı pıtHeee evet![]()
Canim 1porsiyon meyve olarak gecer 1nar 98 kaloriKızlar diyette nar yemek sakıncalı mı ya bir oturuşta bir kilo yerim.tek bildiğim kabızlık yaptığı.(zaten bende kabızlık hep var)
Hadi yaa teşekkür ederimCanim 1porsiyon meyve olarak gecer 1nar 98 kalori
Rica ederimHadi yaa teşekkür ederim
Yine ne oldu? Sürekli bir saç çekme.
Sağol kaptanım![]()
Saçı kalmiyacak yapmaaYine ne oldu? Sürekli bir saç çekme.![]()
Hayır sanalda olsa doğru mu emoji bilemedim.Saçı kalmiyacak yapmaa
Bazen bende anlamakta zorlanıyorumHayır sanalda olsa doğru mu emoji bilemedim.![]()
Aynen canımSağol canım
Yani hepimizin burda olma sebebi kilosu. Demek bi yerlerde hepimiz hata yaptık yapıyoruz..
insallah kalıcı hatalar yapmayız..
Vallah suya baksaydı regl erken olmam gerekirdi bugün günüm ama ne gelen var ne gidenSuyla alakalı değildir zaten gelecekmiş reglin erken gelmiş hepsi o kadar
Seni mi kırıcam tatlişkom hoşuma giden bişey bulana kadar bunu koydum
Evet ya nöruyon? @Zeynebim2020@Zeynebim2020 26 ekimde ne ariyon biz kasimdayiz gel hele
Melek resmi gelmiş.Aynen canım
Vallah suya baksaydı regl erken olmam gerekirdi bugün günüm ama ne gelen var ne giden
Seni mi kırıcam tatlişkom hoşuma giden bişey bulana kadar bunu koydum
Sayfayi kapatmisim , google cromdaki olan sayfayi actim , 26 Ekimmiymis.@Zeynebim2020 26 ekimde ne ariyon biz kasimdayiz gel hele
Allah seni napmasinSayfayi kapatmisim , google cromdaki olan sayfayi actim , 26 Ekimmiymis.![]()