Yuvarlanarak hayata devamkeVallahi billahi ben de aynı diyete başlamasaydım nasıl olurdum bilmiyorum
Aniz yakmak , suni gubre , suni yemle dogru tarimi oldurdukHollanda inekleri ile turk inekleri sut verimleri arasinda bile fark var canim
Hollandada inekler günlük 40 lt sut verirken burda bir inek 10 lt sütü zor veriyor
Dogru tarim politikası uygulamak lazim ama nerde
Birikim bir yana dursun yettirme peşindeyiz. Eşim resmen şuan benim yerime calisiyor. Artik 1 kişinin calismasiyla gecim yok. Allah sukurler olsun, isverenlere her gun dua ediyorumki boyle bir yerde calisiyor bu sene mesaisi var. Yoksa okul taksidiyle patlamıştıkHerkes ayni canim herkeste suan nereden kurtarsam var . Maaslar ayni her sabah zama uyaniyoruz bu yil hic birikim yapamadim ben sahsen
Al benden de o kadar.benim kız diyor ki ben yurt dışında okuyup meslek sahibi olucam diyor.burada yaşanmaz diyor simdiden bunu diyorsa ben ne yaparım bilmiyorum canımHerkes ayni canim herkeste suan nereden kurtarsam var . Maaslar ayni her sabah zama uyaniyoruz bu yil hic birikim yapamadim ben sahsen
Çok geçmiş olsun abla
Gecmis olsun abla uzuldum ya , hayirlisi olsun. Burda da vakalar artiyor gittikce .
çok geçmiş olsun canım yaaa
Allah şifa versin hepinize
Hepinize teşekkür ederimGeçmiş olsun abla
Tarim alanlarini ne yapacazKur oyunu yok canim
Hersey dolar uzerinden olursa zamlanir
Bezinden ,kahvesinden bir cok urun ithal ediliyor
Bugun profilde biri yazmis bugday ithal edilmiyor diye insanlar bilmeden konuşuyor
En basit bugday bile ithal ediliyor
Sadece bugday olsa iyi bir cok tarim ürününü ithal ediyoruz
Ee petrol uretimin yok dogal olarak yurt dışından aliyorsun benzine zam gelecek
Benzine zam demek her turlu uretim alaninda zam demek pazara nasil tasinacsk sebze meyve
Daha yazilacak cok sey varda uzun bile yazdim
Kumaş, örgü ipide pek ucuz değil heraldeBen cocukken hatirliyorum bizim örme kazak pantolon eteklerimiz vardi annemiz örerdi herseyi,teyzeler elbise , salvar etek gömlek etek pantolon dikerlerdi makinede. Simdilerde kalmadi sanirim.
Babana Allah şifa versin, yardımcısı olsun cnmTeşekkür ederimdua edin inşallah ameliyati olacak babamın şimdi yola çıktılar Konya'ya gidiyorlar. Eşim götürüyor. Babamla vedalaştırken bana hakkını helal et deyip ağladı benim ne hakkım olabilir ki babamın üstünde duygusalım endişeliyim umarım sağlıkla gelir evimize
Sadece 2022 degil, bu durum kaç sene geriye götürdü ülkeyiHerşey zam2022 bizi neler bekliyoreeee
Ogretmenlik falan yapamiyormusun cnmYani o kadar uzagim ki artık mesleğime üzülüyorum bazen
Secimlere yakin dolar duser , zamlara mudahale edilir , a yada b parti icin demiyorum ama bizim insanimizin akillanmasi lazim hala bos vaadlere oy veriliyor . Oy verecek partide yok ortada kk olarak aday olalim benceEskiden bende çok kördüm. Son bir kaç yildir daha farklo görüyorum artik. Bir dahaki seçimde cok şey değişecek ama daha iyiye gidecegine inanmiyorum, umudum yok
Bugun mu hic hazir değilimBugun akşamdan itibaren başla canım.maalesef ki yarın başlanmıyor.haydi başla hemen
Midem hic minnos degilSenin minnoş miden 1 ekmegi nasil yedi kaptanımbeyaz ekmek ise onlarin içi kof. Bari o beyaz kismi alda kabuklardan kullan
Ohaaaa
Benim kizim dunyadan haberi yok fakat astronot olmak istiyor. Cok dogru bir secim cocugum benide gotur giderken diyorumAl benden de o kadar.benim kız diyor ki ben yurt dışında okuyup meslek sahibi olucam diyor.burada yaşanmaz diyor simdiden bunu diyorsa ben ne yaparım bilmiyorum canım
Gecen sofrada kardesim yeni zellendaya gidecegim dedi babam git oglum git dedi direkAl benden de o kadar.benim kız diyor ki ben yurt dışında okuyup meslek sahibi olucam diyor.burada yaşanmaz diyor simdiden bunu diyorsa ben ne yaparım bilmiyorum canım
Evet o yüzden diyorum oy verecek bir kisi bile yok zihnimde şuanSecimlere yakin dolar duser , zamlara mudahale edilir , a yada b parti icin demiyorum ama bizim insanimizin akillanmasi lazim hala bos vaadlere oy veriliyor . Oy verecek partide yok ortada kk olarak aday olalim bence
Tarim liseleleri var abla ama benim bolumden cok alim yapilmiyorOgretmenlik falan yapamiyormusun
Benim eşim kızıma destek veriyor da bende istemiyorum tek evladım var ne biliyim yaaGecen sofrada kardesim yeni zellendaya gidecegim dedi babam git oglum git dedi direk
Sorma ben bu hallere düşecek insanmiydimAa zeynep kucukken mi yapiyormus gecmis ypamayinca tamamen yanlis anladim
@Miss__hayaLet basarilar canim insallah kazanirsin
@Mefrukem yogun olacagim diyordu insallah benim gibi yeme yonunde degildir bu yogunluk
askrhpozitif tam tersi olurdu dusmeye gor iste hemen sutluyorlar
@dolunaydagel cok gecmis olsun acil sifalar
@Bal0ncuk sana katiliyim bende baslayim
Zipzip- kaptanim gecmis olsun
Akillanmazlar dicem bi kac bisi banlanirim diyemiyorumSecimlere yakin dolar duser , zamlara mudahale edilir , a yada b parti icin demiyorum ama bizim insanimizin akillanmasi lazim hala bos vaadlere oy veriliyor . Oy verecek partide yok ortada kk olarak aday olalim bence
Gecen bende aciktan okusam diye dusundum bolumlere baktim. Sanki dedim iş bulabileceksin. Kardesim sinava hazirlaniyor, ben asker olcam diyor. Yillarca okuyup sonra iş bulamicam diyorTarim liseleleri var abla ama benim bolumden cok alim yapilmiyor
Genelde tarla ve bahce bitkileri bölümü alınıyor
Tarim ekonomisi mezunuyum ama issizim
Tedavisi nasıl oluyor peki bu uyku apnesinin yeni doğum yaptım ve çok kötüyümuyku apnesi olabilir mi acaba diye aklıma geldi gülüm , sık uyanman uyku da nefesin kesiliyor diye olabilir gülüm uygun vakti bulursan doktora git bundan bahset seni uyku merkezine yönlendirir orada 1 gece kalıp uyku apnen var mı yok mu ya da kaç kere nefesin kesiliyor diye kontrol ediyorlar
Gecen foto cektirdiler bugunde ellerine ahsap bir kumbara ve foto vermisler 100tl begenirseniz alin diye cocugun eline verip begnirseniz var mi ? Mecbur aliyorsun . Butun cocuklar zaten kosarak geliyor anne bak kumbarada fotografim var diye .Birikim bir yana dursun yettirme peşindeyiz. Eşim resmen şuan benim yerime calisiyor. Artik 1 kişinin calismasiyla gecim yok. Allah sukurler olsun, isverenlere her gun dua ediyorumki boyle bir yerde calisiyor bu sene mesaisi var. Yoksa okul taksidiyle patlamıştık
Sağlıkli olsunlar da hangi mesleği yapmak isterlerse yapsınlar canimBenim kizim dunyadan haberi yok fakat astronot olmak istiyor. Cok dogru bir secim cocugum benide gotur giderken diyorum
Valla saglik okusaydım diyorum bos durana kadarGecen bende aciktan okusam diye dusundum bolumlere baktim. Sanki dedim iş bulabileceksin. Kardesim sinava hazirlaniyor, ben asker olcam diyor. Yillarca okuyup sonra iş bulamicam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?