Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Birzamanlar tospik vardi adı mavitospikti hatirlayan el kaldirsin uzun zamandir selam vermedi demekki özlememis bile mavitosbik07
Kitap okuyorum dostum, bir de annem geldi, bebekmişim gibi davranıyor bana hala Baktım bir ara da keyfin yerindeydi

Eskiden kuyruğa girilirdi ogunleri görücez
Az kaldi az . Kendi vergilerimizle aylik 25000 (en dusuk) verdigimiz milletin vekilleri birtek asgari ucret zamlanirken hem fikir oluyorlar ve birtek kendi maas artislarinda sevgi pitircigi oluyorlar .

Benim 1cumhuriyet,6tane kücük altin borcum vardi gecen sene
Aldigimda 450tl di yaptigimda 750tl simdi 1000tl
Bereket ödedim bitti çok zor gerçekten borcu olana
Borc olunca cok zor. Biz herseyimizi kayinpedere verdik gecen sene. Altin da var dolar da. Akşam ne aldiklarini sordular tekrar yazdirdilar. Üzülüyorum da ama bizimde baska hic birşeyimiz yok azar azar oderler artik

Hollanda bir konya kadar ulke tarim ve hayvancilikta dünya da 3 sirada Adam akilli gunesi topragi bile yok topragi agac kabugundan uretiyorlar eskiden denizmis cekilmis her yer kum kun ustune serpme agac kabugu yapip cim yetistiriyorlar
Neden bizim ulke gunesi topragi bol ulke neden bizim ulke bir hollanda kadar olamiyor suc dolarin mi ??
Söylenecek cok sey varda bosver

Az kaldi az . Kendi vergilerimizle aylik 25000 (en dusuk) verdigimiz milletin vekilleri birtek asgari ucret zamlanirken hem fikir oluyorlar ve birtek kendi maas artislarinda sevgi pitircigi oluyorlar .
Asgari ucretten once kendilerine zam yaparlar paramiz yetmiyor diye

Sabah 56.8 dim canim cok yiyorum gerçekten ama dikkat edip 55 bandina inmem lazim
Dun aksam 1 ekmek ve patates kizartmasi yedim
Senin minnoş miden 1 ekmegi nasil yedi kaptanım beyaz ekmek ise onlarin içi kof. Bari o beyaz kismi alda kabuklardan kullan

Yazin olanlari dusunuyorum bir yerde yangın oldu bir yerde sel, iki yildir depremler şiddetleniyor. Ama biz insan oglu hâla anlamiyoruz bu işaretleri. Kitlikta olacaktir bu gidişle
Herkes kendi çıkarı peşinde bir gözün öbür göze faydası yok zaten kıyamet yaklaşınca alametler çoğalıyor yaşanmayan şey kaldımi depremler kıtlık zina vb şeyler Allah hepimizin herkesin yardımcısı olsun colugumuzu çocuğumuzu korusun kızım belki seneye okula gider ama dünya böyle pislestigi için okula bile göndermek gelmiyor içimden artık Allah'a emanet gidecekler mecbur

Ben nedense bu zamlardan çok büyük etkilendim.sebebini bilmiyorum.korkmaya başladım.rabbim beterinden korusun hepimizi.soframizdan ekmeğimiz yemeğimiz eksik olmasin
Herkes ayni canim herkeste suan nereden kurtarsam var . Maaslar ayni her sabah zama uyaniyoruz bu yil hic birikim yapamadim ben sahsen

Hollanda inekleri ile turk inekleri sut verimleri arasinda bile fark var canim
Hollandada inekler günlük 40 lt sut verirken burda bir inek 10 lt sütü zor veriyor
Dogru tarim politikası uygulamak lazim ama nerde

Vallahi billahi ben de aynı diyete başlamasaydım nasıl olurdum bilmiyorum

Eskiden bende çok kördüm. Son bir kaç yildir daha farklo görüyorum artik. Bir dahaki seçimde cok şey değişecek ama daha iyiye gidecegine inanmiyorum, umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…