Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gecmis olsun abla

Canim yaa kusura bakma kücük sandim oysaki
Benim büyuk kiza 13yasinda bıraktım almayi kendi sectigi icin simdi 20yasinda hâla almam ona sormadan cunkü cins
Yok yaa şaka yapıyorum.benim kıza rahatça alıyordum.dershane ye başladı benim kız değişti.

Hosgeldin:)
Instada bir vsrdi kız baya ağırlıkla spor yapıyor 80kg ağırlıkla falan,o bile bende selülit var diyordu iyi beslenmedigim icin

Yok yaa şaka yapıyorum.benim kıza rahatça alıyordum.dershane ye başladı benim kız değişti.
Dahada cok degisecek canim gecen giymediklerini bir koca poset verdim ihtiyacı olana ama enfazla 2kere giyilmistir bide temiz kullanir kimseyede vermez esyasini bende çaktirmadan verdim

Yavrum yaa hevesli oluyorlar bu yaşta benim ev Çarşamba pazarına dönüyordu kıyafet değiştirmekten

Benim günaydinim yok burda
Savol
Gözümden kaçmış GÜNAYDINLARIN EN GÜZELİ GELSİN SANA ABLACIM
Güzel bir gün gecirmeni diliyorum canım
Teşekkürler ablacım sende güzel bir gün geçirirsin inşallah
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallah

Dahada cok degisecek canim gecen giymediklerini bir koca poset verdim ihtiyacı olana ama enfazla 2kere giyilmistir bide temiz kullanir kimseyede vermez esyasini bende çaktirmadan verdim
Benim kız çöpünü vermez.onun için odasında ki herşey de bir anısı vardir

Hosgeldin:)
Instada bir vsrdi kız baya ağırlıkla spor yapıyor 80kg ağırlıkla falan,o bile bende selülit var diyordu iyi beslenmedigim icin
Hoşbulduk :)) yağ oranını düşürmek için spor mu yoksa beslenme mi daha etkili acaba?

Çünkü benim deriyi resmen zımparalamak lazım düzgün gözüksün diye

Hosgeldin tekrardan bende elif 32 yasindayim

Insallah hedefine birlikte ulasiriz

Aramıza hoş geldin inşallah istediğin hedefe ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…