- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Gecmis olsun ablaHerkese selam
Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis
Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Sagolasin cnmAyyy aksam seni ruyamda gördum biliyomusun
Etiket yapicam ama nick degismissin
Dememki mâlum olmus gecmis olsun canimya
Sağol tatlimacil şifalar hepinize geçmiş olsun
Yok yaa şaka yapıyorum.benim kıza rahatça alıyordum.dershane ye başladı benim kız değişti.Canim yaa kusura bakma kücük sandim oysaki
Benim büyuk kiza 13yasinda bıraktım almayi kendi sectigi icin simdi 20yasinda hâla almam ona sormadan cunkü cins
Hosgeldin:)Ah tamam :)
35 yaşındayım öğretmenim. Evliyim 8 yaşında bir çocuğum var.
1.65 boya 65 kiloyum hedefim 58 civarı. İki öğün karatay diyeti yapıyorum bir haftadır. Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum.
Yağ oranımın yüksek olduğundan eminim çünkü selülit ve dalgalanma problemim var(
Nerede birikti o pis yağlarUmarım umarım çok istiyorumçok zayıf olmak değil ama fit olmak istiyorum. Yağlanan yerlerim beni çok üzüyor
Dahada cok degisecek canim gecen giymediklerini bir koca poset verdim ihtiyacı olana ama enfazla 2kere giyilmistir bide temiz kullanir kimseyede vermez esyasini bende çaktirmadan verdimYok yaa şaka yapıyorum.benim kıza rahatça alıyordum.dershane ye başladı benim kız değişti.
Yavrum yaa hevesli oluyorlar bu yaşta benim ev Çarşamba pazarına dönüyordu kıyafet değiştirmektenTam prenses edasiyla büyüyor
Çorabı islandı mı degiştir
Üstü batırdı mı degiştir
Babam topuklu ayakkabı alsın
Barbie elbisesi istiyorum
Elsa elsa
Anne saçımı topuzyap
Amne bu eskimiş babam yenisini alsın
Ben :
Gözümden kaçmışBenim günaydinim yok burda
Savol
Teşekkürler ablacım sende güzel bir gün geçirirsin inşallahGüzel bir gün gecirmeni diliyorum canım
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallahHerkese selam
Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis
Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Valla söylemeye utanıyorum ama her yer ya.. en rahatsız olduğum bacaklar ama bıngıl bıngılNerede birikti o pis yağlar
Benim kız çöpünü vermez.onun için odasında ki herşey de bir anısı vardirDahada cok degisecek canim gecen giymediklerini bir koca poset verdim ihtiyacı olana ama enfazla 2kere giyilmistir bide temiz kullanir kimseyede vermez esyasini bende çaktirmadan verdim
Sağol kuzumGecmis olsun abla
Hoşbulduk :)) yağ oranını düşürmek için spor mu yoksa beslenme mi daha etkili acaba?Hosgeldin:)
Instada bir vsrdi kız baya ağırlıkla spor yapıyor 80kg ağırlıkla falan,o bile bende selülit var diyordu iyi beslenmedigim icin
Bütün kızlar aynı demekkiDün 4kere üstunü değişti
Ablasinin topuklularini giyip cantasini takti
Prenses etegi varmis onu giydi döndü ortalikta
Hosgeldin tekrardan bende elif 32 yasindayimAh tamam :)
1.65 boya 65 kiloyum hedefim 58 civarı. İki öğün karatay diyeti yapıyorum bir haftadır. Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum.
Yağ oranımın yüksek olduğundan eminim çünkü selülit ve dalgalanma problemim var(
Aaa kader arkadaşım benim.ayni dert bende de varValla söylemeye utanıyorum ama her yer ya.. en rahatsız olduğum bacaklar ama bıngıl bıngıl
Beslenme daha etkiliHoşbulduk :)) yağ oranını düşürmek için spor mu yoksa beslenme mi daha etkili acaba?
Çünkü benim deriyi resmen zımparalamak lazım düzgün gözüksün diye
Ama spor da şart yani kilit nokta beslenme olsa da spor çok etki ediyorHoşbulduk :)) yağ oranını düşürmek için spor mu yoksa beslenme mi daha etkili acaba?
Çünkü benim deriyi resmen zımparalamak lazım düzgün gözüksün diye
Ahh ahh kader arkadaşım nasıl düzelteceğiz peki?Aaa kader arkadaşım benim.ayni dert bende de var
Aramıza hoş geldin inşallah istediğin hedefe ulaşırsınAh tamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?