Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese selam :KK25:

Bende de hastalik haberleri var 😐
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta 😐
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis

Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Gecmis olsun abla :(

Canim yaa kusura bakma kücük sandim oysaki🤦🏻‍♀️
Benim büyuk kiza 13yasinda bıraktım almayi kendi sectigi icin simdi 20yasinda hâla almam ona sormadan cunkü cins
Yok yaa şaka yapıyorum.benim kıza rahatça alıyordum.dershane ye başladı benim kız değişti.

Ah tamam :)

35 yaşındayım öğretmenim. Evliyim 8 yaşında bir çocuğum var.

1.65 boya 65 kiloyum hedefim 58 civarı. İki öğün karatay diyeti yapıyorum bir haftadır. Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum.

Yağ oranımın yüksek olduğundan eminim çünkü selülit ve dalgalanma problemim var :KK43:(
Hosgeldin:)
Instada bir vsrdi kız baya ağırlıkla spor yapıyor 80kg ağırlıkla falan,o bile bende selülit var diyordu iyi beslenmedigim icin

Yok yaa şaka yapıyorum.benim kıza rahatça alıyordum.dershane ye başladı benim kız değişti.
Dahada cok degisecek canim gecen giymediklerini bir koca poset verdim ihtiyacı olana ama enfazla 2kere giyilmistir bide temiz kullanir kimseyede vermez esyasini bende çaktirmadan verdim

Tam prenses edasiyla büyüyor
Çorabı islandı mı degiştir
Üstü batırdı mı degiştir
Babam topuklu ayakkabı alsın
Barbie elbisesi istiyorum
Elsa elsa
Anne saçımı topuzyap
Amne bu eskimiş babam yenisini alsın
Ben ::KK47::KK47:
Yavrum yaa hevesli oluyorlar bu yaşta benim ev Çarşamba pazarına dönüyordu kıyafet değiştirmekten😂

Benim günaydinim yok burda🥲
Savol🥲
Gözümden kaçmış :skandal: GÜNAYDINLARIN EN GÜZELİ GELSİN SANA ABLACIM 💕💕💕
Güzel bir gün gecirmeni diliyorum canım ❤️
Teşekkürler ablacım sende güzel bir gün geçirirsin inşallah 💕💕💕
Herkese selam :KK25:

Bende de hastalik haberleri var 😐
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta 😐
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis

Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallah 💕💕💕

Dahada cok degisecek canim gecen giymediklerini bir koca poset verdim ihtiyacı olana ama enfazla 2kere giyilmistir bide temiz kullanir kimseyede vermez esyasini bende çaktirmadan verdim
Benim kız çöpünü vermez.onun için odasında ki herşey de bir anısı vardir

Hosgeldin:)
Instada bir vsrdi kız baya ağırlıkla spor yapıyor 80kg ağırlıkla falan,o bile bende selülit var diyordu iyi beslenmedigim icin
Hoşbulduk :)) yağ oranını düşürmek için spor mu yoksa beslenme mi daha etkili acaba?

Çünkü benim deriyi resmen zımparalamak lazım düzgün gözüksün diye

1.65 boya 65 kiloyum hedefim 58 civarı. İki öğün karatay diyeti yapıyorum bir haftadır. Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum.

Yağ oranımın yüksek olduğundan eminim çünkü selülit ve dalgalanma problemim var :KK43:(
Hosgeldin tekrardan bende elif 32 yasindayim

Insallah hedefine birlikte ulasiriz 🤗🤗

Aramıza hoş geldin inşallah istediğin hedefe ulaşırsın 💕

Back