Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım.sen hiç merak etme buradakiler öyle bir kilo verdiriyor ki kafana vura vura kilo veriyorsun özellikle bir kişi var ki aboooww.kacamak yaptım dediğin anda senin başınaHoşbulduk çok teşekkür ederim. Hepimiz inşallah hedefimize ulaşır ve orda kalırız. Bu zamana kadar olan diyet tecrübelerimden anladım ki kiloyu vermek kolay o kiloyu korumak zor![]()
Herkese selamOzet.
@aypare ackerman p.tesi Challenge i kazandı. @askrhpozitif e bay bay dedi. @Zeynebim2020 yi bağrına bastı.
Zeynep kucukken yumurtlasın diye tavuğun kıçına biber sürüyormuş.
Uzun süre bunun esprisi döndü. @fittanne ye @Noisy Girl sordu işe yarıyor mu?
Haklı olarak fittanne, tavuklara sormak lazim dedi. Birçok kişi Horozlara üzüldü. Kıçına aci biber sürülen tavuk ama mağdur olan horoz oldu.
@Miss___hayaLet güzel bir pilav sunumu yaptı. Sunumda ceviz yoktu ama beğendik.
E Elif_Eylul manyak bunlar dedi. Uslu uslu yazıyoruz oysa..
Mefkurem nerde bilmiyorum. @Ayyulduz da yok.
@Elhan tatlıs tatlıs sohbete katılıyor.
@Pikachu_ gülmeye devam ediyor.
Zipzip- biraz hasta gibi. Geçmiş olsun.
dolunaydagel annesi ameliyat olacakmış. Şifa diliyorum.
@Li_zigi ve annesi daha iyi. @Bal0ncuk oryantal yapıyor. Cabuk yoruluyor. Yine de devam dedi.
Özet
Devam edebilir... Etmeyedebilir...
Hoşgeldin canım.sen hiç merak etme buradakiler öyle bir kilo verdiriyor ki kafana vura vura kilo veriyorsun özellikle bir kişi var ki aboooww.kacamak yaptım dediğin anda senin başına![]()
16 yaşında ablasıSenin kız kaç yasindaydi
Hahaha hoşbulduk :)) tam ihtiyacım olan şey çünkü ben biraz iradesizimHoşgeldin canım.sen hiç merak etme buradakiler öyle bir kilo verdiriyor ki kafana vura vura kilo veriyorsun özellikle bir kişi var ki aboooww.kacamak yaptım dediğin anda senin başına![]()
Ayyy aksam seni ruyamda gördum biliyomusunHerkese selam
Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis
Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Hımmm ozaman oyleyse benimki kücuk oldugu icin sana yardimci olamicam16 yaşında ablası![]()
Hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın❤Hoşbulduk çok teşekkür ederim. Hepimiz inşallah hedefimize ulaşır ve orda kalırız. Bu zamana kadar olan diyet tecrübelerimden anladım ki kiloyu vermek kolay o kiloyu korumak zor![]()
Ayy acil şifalar hepinize geçmiş olsunHerkese selam
Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis
Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Sen buraya güven.herkese itinayla kilo verdiriyor karHahaha hoşbulduk :)) tam ihtiyacım olan şey çünkü ben biraz iradesizim![]()
16 yaş gene iyi benm kız 5 yaşında babannne hala yüzünden oda demeye başladıBenim kız büyüdükçe kıyafetine dikkat etmeye başladı yoksa hiç umrunda olmazdı.simdi benden giyinmeye başladı.her haftasonu ben ne giyeceğim diyip duruyor![]()
Boşu boşuna heyecan yapmışımHımmm ozaman oyleyse benimki kücuk oldugu icin sana yardimci olamicam![]()
Hosgeldin cnmHahaha hoşbulduk :)) tam ihtiyacım olan şey çünkü ben biraz iradesizim![]()
Ayyy 5 yaşında diyince kızımın havalı havalı saçlarını atıp dans etmedi geldi gözümün önüne.ahh yavrum özledim bak şimdi kızımı16 yaş gene iyi benm kız 5 yaşında babannne hala yüzünden oda demeye başladı![]()
Canim yaa kusura bakma kücük sandim oysakiBoşu boşuna heyecan yapmışımpeki..
Umarım umarım çok istiyorumSen buraya güven.herkese itinayla kilo verdiriyor kar![]()
Hoşbulduk teşekkür ederimHosgeldin cnm![]()
Dün 4kere üstunü değiştiTam prenses edasiyla büyüyor
Çorabı islandı mı degiştir
Üstü batırdı mı degiştir
Babam topuklu ayakkabı alsın
Barbie elbisesi istiyorum
Elsa elsa
Anne saçımı topuzyap
Amne bu eskimiş babam yenisini alsın
Ben :![]()