Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşbulduk çok teşekkür ederim. Hepimiz inşallah hedefimize ulaşır ve orda kalırız. Bu zamana kadar olan diyet tecrübelerimden anladım ki kiloyu vermek kolay o kiloyu korumak zor
Hoşgeldin canım.sen hiç merak etme buradakiler öyle bir kilo verdiriyor ki kafana vura vura kilo veriyorsun özellikle bir kişi var ki aboooww.kacamak yaptım dediğin anda senin başına

Herkese selam

Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis

Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik

Hoşgeldin canım.sen hiç merak etme buradakiler öyle bir kilo verdiriyor ki kafana vura vura kilo veriyorsun özellikle bir kişi var ki aboooww.kacamak yaptım dediğin anda senin başına

Hahaha hoşbulduk :)) tam ihtiyacım olan şey çünkü ben biraz iradesizim

Ayyy aksam seni ruyamda gördum biliyomusun
Etiket yapicam ama nick degismissin
Dememki mâlum olmus gecmis olsun canimya

Hoşbulduk çok teşekkür ederim. Hepimiz inşallah hedefimize ulaşır ve orda kalırız. Bu zamana kadar olan diyet tecrübelerimden anladım ki kiloyu vermek kolay o kiloyu korumak zor
Hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın❤
Ayy acil şifalar hepinize geçmiş olsun

16 yaş gene iyi benm kız 5 yaşında babannne hala yüzünden oda demeye başladı
Ayyy 5 yaşında diyince kızımın havalı havalı saçlarını atıp dans etmedi geldi gözümün önüne.ahh yavrum özledim bak şimdi kızımı

Boşu boşuna heyecan yapmışım peki..
Canim yaa kusura bakma kücük sandim oysaki
Benim büyuk kiza 13yasinda bıraktım almayi kendi sectigi icin simdi 20yasinda hâla almam ona sormadan cunkü cins

Dün 4kere üstunü değişti
Ablasinin topuklularini giyip cantasini takti
Prenses etegi varmis onu giydi döndü ortalikta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…