Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tv dekilerden mi
Yok canimya mesela kikinin indirimde olan outlet olan sayfasinda indirimde oluyor kıza ordan alıyorum
Yada kendime alcaksam instegramdan takip ettigim guvenilir 2gunde ayni sekilde gelen 2 3tane sayfa var ordan aliyorum ben trendyol falan oyle yerden almam

Bu tip esofman altlari nette 60 tlydi en son baktigimda. Sweet ustler de 60 80 arasi degisiyodu. Bizim mahalleden 45ten üç tane altlik aldim. Ustluk almadim vazgectim. Bir sürü kazagim var onlari eskitirim bu kış

Eklentiler

• IMG_20211123_130355_N.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 32
Çocuklara lcwdan aliyodum. Ama bu konuyuda gözden geçirmek gerekecek galiba. Neyseki eksikleri kalmadi. Allah izin verirse bu seneki bayram harçliklarini hiç harcatmayip seneye ihtiyaçlarini alirim. Ana sinifi kiyafet aldiriyormu bilmiyorum ama okul donemi yine bayagi masraf olur...

Güzel bir gün gecirmeni diliyorum canım

E Elif_Eylul inşallah eylul kolay bir sekilde wcye alışır. Bezi stok yapcam galiba. Hiç stoklu almazdim ama gecen kis 1 ayda 2 paket beze 160 tl verirken bu sene bir pakedi 100 olmuş. Baktim da bitti bitecek maaşa kadar. İkinci pakedi alcam mecbur. Sleepy 6 no hep ayni bez zama bak

Sagol canim inşAllah kolay sekilde atlatiriz nediyimki bende sabah gittim markete 30tane bez 40tl

Doldurmak zor oluyorsa kendini tanitabilirsin
Kac yasindasin ,kac kilosun hedefin kac
Ah tamam :)

35 yaşındayım öğretmenim. Evliyim 8 yaşında bir çocuğum var.

1.65 boya 65 kiloyum hedefim 58 civarı. İki öğün karatay diyeti yapıyorum bir haftadır. Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum.

Yağ oranımın yüksek olduğundan eminim çünkü selülit ve dalgalanma problemim var (

Merak ettim hangi sayfalar.isim verilemiyor değil mi buradan

Afiyet olsun canim artin cok degil cumaya eksiler gelir

Öldüm bittim ben ikinci turu nasil yapacagim
İnşallah canım
Teşekkürler

Oha mı öbür rakamı demedim onu yazsam ne derdin acaba

Yiyim o zaman

Bende daha kahvaltı yapmadım

Günaydın canım

Afiyet olsun canım

Günaydın

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Sagol canim

Sagol canim
Sağolun kızlar

Hosgeldin canim aramiza insallah hedefine ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…