Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bilmiyorum ne oldu bana sanırım tüp bebek aşılama derken baya saldım negatifi gördüğüm günler 15 tane çikolata yemişliğimi bilirim.
Hepimizin cogu zaman sorunlardan kaçışı yemek uzerine o yuzden bu kilolari gördük. Ama bizim yememiz hiç Bir şeyi duzeltmeyecek. Bunun bilincine varinca diyet psikolojisi ayri bir boyuta ulaşıyor. İnşallah en kisa zamanda guzel sonuclar alirsin

Bilmiyorum ne oldu bana sanırım tüp bebek aşılama derken baya saldım negatifi gördüğüm günler 15 tane çikolata yemişliğimi bilirim.
Yasin çok genç...tüp bebek tedavi yapılıyormu bu yasta

Amin inşallah nasıl verdiniz bu kiloları ne kadar zamanda verdiniz iyi gelecek burası bana inanıyorum

Kendini öyle hissetme canim

Saglikli beslenme ve sporla ideal kilona geleceksin inaniyorum
çok dua ediyorum inan böyle hep bir yanım mahzun
evet en başta sağlık önemli tabi haklısın.
sporla incelme daha iyi oluyor. şu bir kiloluk dumbllarımı çıkaracağım ortaya. bir de halkam vardı göğüs için. yandan basmalı falan... iyi olur Allahın izniyle ne diyelim Allah büyük.

Amin inşallah nasıl verdiniz bu kiloları ne kadar zamanda verdiniz iyi gelecek burası bana inanıyorum
Ben 14 aydir diyetteyim. Bazen bozdugumda oldu kacamaklarimda oldu. Bazen sekersiz beslenme yaptim. 2 kez ayri zamanlarda diyetisyen destegi de aldim şuan kendim devam ediyorum

Kendini de iyi hissedersin eminim. Sen hirsli birisin aslinda. Sadece pandemi doneminde psikolojik olarak fazla etkilendin, etkisinden kurtulamadin. Kg verdikçe hirsin artacak bak gör

Böyle düşünmene üzüldüm Fulyacım kilolu insanlar neden ikinci sınıf insan olsun neden hiç bir şeyi hak etmeyesin önemli olan bir insanın kafa yapısı merhametli olması ahlaklı ve ileri görüşlü olması vede gerçek anlamda insan olmasıdır kilo sonraki iştir sağlık için ideal kiloda olmak gerekli hepsi bu bir insanı güzel yapan fiziki görünüşü değil huyudur

Kilolardan kurtulmakta bizim elimizde gerçekten kilo vermeyi kafaya koydunmu diyet daha katlanılır hatta zevkli hale geliyor

tabi karakter, huy başka şey de ne bileyim diğer açıdan iradesiz, aklında yemek yemekten başka birşey olmayan insan gibi görünüyoruz. dolabımda bir sürü güzel beni bekleyen kıyafet var, mağazalardakini bırak bir yana. biraz zamanlar için girdiğim bu kıyafetler sanki şimdi başkasına ait. dev gibi bir vücuda sahibim.
bir an önce 80 e düşsem biraz moral olacak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…