Hepimizin cogu zaman sorunlardan kaçışı yemek uzerine o yuzden bu kilolari gördük. Ama bizim yememiz hiç Bir şeyi duzeltmeyecek. Bunun bilincine varinca diyet psikolojisi ayri bir boyuta ulaşıyor. İnşallah en kisa zamanda guzel sonuclar alirsinBilmiyorum ne oldu bana sanırım tüp bebek aşılama derken baya saldım negatifi gördüğüm günler 15 tane çikolata yemişliğimi bilirim.
Ne kadar zamanda bu kiloya düştün canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Yasin çok genç...tüp bebek tedavi yapılıyormu bu yastaBilmiyorum ne oldu bana sanırım tüp bebek aşılama derken baya saldım negatifi gördüğüm günler 15 tane çikolata yemişliğimi bilirim.
Amin inşallah nasıl verdiniz bu kiloları ne kadar zamanda verdiniz iyi gelecek burası bana inanıyorumHepimizin cogu zaman sorunlardan kaçışı yemek uzerine o yuzden bu kilolari gördük. Ama bizim yememiz hiç Bir şeyi duzeltmeyecek. Bunun bilincine varinca diyet psikolojisi ayri bir boyuta ulaşıyor. İnşallah en kisa zamanda guzel sonuclar alirsin
İyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar ❤❤
çok dua ediyorum inanKendini öyle hissetme canim
Saglikli beslenme ve sporla ideal kilona geleceksin inaniyorum
evet en başta sağlık önemli tabi haklısın.Akşam arkadaşımla bunu konuştuk. Sarkman oldu mu, göğüslerin küçüldü mü diye sordu. Bende evet sarkmalar oldu dedim. Evet aynaya bakinca hâla karnimi, göğsümü görünce üzülüyorum. Ama sarkmamak için 100 kg da mi kalsaydim? Mukemmel bir vucuda belki asla sahip olamicam. Ama bu benim için bir sonuç değil, ben savaşmaktan vazgeçmicem. Elimden geleni yapmaya devam edicem. Sarkma ya da begenmedigim kötü görüntüleri kiyafetle, korseyle belki en en kötü ameliyatla kapatabilirim. Ama benim gibi çok yüksek kilolar yaşayan insanlarin neler yaşadığını çok iyi biliyorum. Fiziks görünüm o dönemde dusunecek en son şey oluyor çünkü daha önemlisi sağlık sorunlari başlıyor ya da sosyal hayatın etkileniyor.
Senin için hedefini 60 kg baz alirsak verecegin yaklaşik 25 kg var. Bu da yayarak verdiğini düşünsek 9 ay da verebileceğin bir kg. Heleki benim yapamadigimi sen yapip sporla desteklersen her 5 kg da 1 beden küçülme düşünsek bile en az 4 beden küçülme demektir
Ben 14 aydir diyetteyim. Bazen bozdugumda oldu kacamaklarimda oldu. Bazen sekersiz beslenme yaptim. 2 kez ayri zamanlarda diyetisyen destegi de aldim şuan kendim devam ediyorumAmin inşallah nasıl verdiniz bu kiloları ne kadar zamanda verdiniz iyi gelecek burası bana inanıyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Ne kadar zamanda bu kiloya düştün canım
Kendini de iyi hissedersin eminim. Sen hirsli birisin aslinda. Sadece pandemi doneminde psikolojik olarak fazla etkilendin, etkisinden kurtulamadin. Kg verdikçe hirsin artacak bak görçok dua ediyorum inanböyle hep bir yanım mahzun
evet en başta sağlık önemli tabi haklısın.
sporla incelme daha iyi oluyor. şu bir kiloluk dumbllarımı çıkaracağım ortaya. bir de halkam vardı göğüs için. yandan basmalı falan... iyi olur Allahın izniyle ne diyelim Allah büyük.
Çok güzel darısı bana seksenlerden bir düşsem gerisi gelecekBen 14 aydir diyetteyim. Bazen bozdugumda oldu kacamaklarimda oldu. Bazen sekersiz beslenme yaptim. 2 kez ayri zamanlarda diyetisyen destegi de aldim şuan kendim devam ediyorum
Böyle düşünmene üzüldüm Fulyacım kilolu insanlar neden ikinci sınıf insan olsun neden hiç bir şeyi hak etmeyesin önemli olan bir insanın kafa yapısı merhametli olması ahlaklı ve ileri görüşlü olması vede gerçek anlamda insan olmasıdır kilo sonraki iştir sağlık için ideal kiloda olmak gerekli hepsi bu bir insanı güzel yapan fiziki görünüşü değil huyudurönceden aklıma pek takılmazdı. son zamanlarda daha çok düşünüyorum ve üzülüyorum. şişman olunca kendimi ikinci sınıf insan gibi hissediyorum. hep arkada kalmam gerekiyor, hiç birşeyi hak etmiyorum gibinette dolaşıyorum. bazı fotoları görünce ne bileyim bir tuhaf oldum.
mesela şu an midem çok şiş. gaz olduğunu biliyorum ama beni rahatsız ediyor. karnı dümdüz olan çıtır fotoğraflara bakınca kendimi çok zavallı hissettim
İnşallah o da olur gerçekten 70lerin psikojisi cok daha iyiÇok güzel darısı bana seksenlerden bir düşsem gerisi gelecek
tabi karakter, huy başka şey de ne bileyim diğer açıdan iradesiz, aklında yemek yemekten başka birşey olmayan insan gibi görünüyoruz. dolabımda bir sürü güzel beni bekleyen kıyafet var, mağazalardakini bırak bir yana. biraz zamanlar için girdiğim bu kıyafetler sanki şimdi başkasına ait. dev gibi bir vücuda sahibim.Böyle düşünmene üzüldüm Fulyacım kilolu insanlar neden ikinci sınıf insan olsun önemli olan bir insanın kafa yapısı merhametli olması ahlaklı ve ileri görüşlü olması vede gerçek anlamda insan olmasıdır kilo sonraki iştir sağlık için ideal kiloda olmak gerekli hepsi bu bir insanı güzel yapan fiziki görünüşü değil huyudur
Kilolardan kurtulmakta bizim elimizde gerçekten kilo vermeyi kafaya koydunmu diyet daha katlanılır hatta zevkli hale geliyor
Teşekkür ederim kaptanımMaşallah çok güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?