Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tühhh sanaBenim adimlar daha 38![]()
Sana vereyim benim adimlari yarismada degilim :)))Benim adimlar daha 38![]()
Sana vereyim benim adimlari yarismada degilim :)))
5226 adimdayim :)
Ben düzelteceğim sen rahat ol ..Yoo estagfurullah ablacım ne alınayım eksik varsa düzeltirim söyle yeter![]()
Ben de agirlik var el ve ayak icin ama bayagidir kullanmiyorum.Dambilla spor yapınca kollarımda da fayda görmeye basladim
Kız en az 2 bin olurdu hiç tasimadim teli üstümde şarja taktım şimdi aldım işlerimi hallettim sayılır bebe uyanmazsa çoğalacak inşallahTühhh sana![]()
Sana vereyim benim adimlari yarismada degilim :)))
5226 adimdayim :)
Gel de masum oldugunu anlat simdi@Zeynebim2020 sağlıklı kontrolü için hastaneye sonra nöbetçi mahkemeye çıkacaksın.![]()
Ohhh iyi oldu sanaGel de masum oldugunu anlat simdien az bir yil
![]()
Tamam tamam el atıyorum.
Aman abla sana da bir şey denmiyor.
Cumleni düzelteyim önce
Sonra da banlanmamak için baktın bozuk üslupla yazılmış bir mesajın var. Cevap vermeyeceksin. O kişiyi derdiyle başbaşa bırakacaksın.![]()
Cigarami getirirsin artikOhhh iyi oldu sana![]()
Sen gir mapusa ben sana bakarimCigarami getirirsin artikicmiyorum ama icenlere satarim
![]()
Ben kim susmak kim
Amin kaptancım teşekkür ederim darısı başına olsunAfiyet olsunAllah eşinle sohbetinizi arttırsın masallah 41 kere
oğluna geçmiş olsun minnaka
ben akşama köfte yerim yanina ayran içsem şisirir mi kararsızım spor da yapacagjm protein şart ama
Ayağına sağlık![]()