Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim ❤Günaydın mı demedim mi
Dememişsem
KOSKOCA BİR GÜNE GÜNAYDINNNN![]()
Yazdım :)Gunaydin canim ❤
Menude yazmadin![]()
Hayir 8000 üst sınır takımdaki uyeler 8000 atacak hangi taiim daha fazla adım atarsa Avantajı aliyorCordelia canım adım yarısında 8000 üstümü avantaj sağlıyor %1lik
Mavi Takımsin ya canimCordelia canım adım yarısında 8000 üstümü avantaj sağlıyor %1lik
Afiyet olsun canim ❤Dünküm menüm
Sahur
Yarım tabak menemen
1 dilim ekmek
5 zeytin
Su
İftar 19:30
annemdeydim
1 kase sütlü çorba
1 tabak etli nohut yemegi
Salata
Çay su
Su
Su
Su
Adım :
Karşılarsın inşallah elhan ablanın fotosu var görünce tanırsınAyni okul değil ama aynı tür okul bende meslek lisesi deyim...o yüzden biliyorum okulların adını....
8000 atacak her üye 10000 olursa avantaj olmuyor ozaman dimiHayir 8000 üst sınır takımdaki uyeler 8000 atacak hangi taiim daha fazla adım atarsa Avantajı aliyor
Sen herkese 8000 adim attir üstü önemli değil8000 atacak her üye 10000 olursa avantaj olmuyor ozaman dimi
Nasip belki bı yerde buluşur otururz dizede resim atarizKarşılarsın inşallah elhan ablanın fotosu var görünce tanırsın![]()
Tamamm şimdi anladım...Sen herkese 8000 adim attir üstü önemli değil![]()
Günaydın kızlar![]()
Gunaydin![]()
Günaydın kızlarGünaydın mı demedim mi
Dememişsem
Minimum 8000 atılmalı ama ben yürümeyi seviyorum diyen 15bin de atar fakat yine 8000 yazılır haneye8000 atacak her üye 10000 olursa avantaj olmuyor ozaman dimi
Gunaydin![]()
GünaydınnnnGünaydın mı demedim mi
Dememişsem
Hayir canım. 8.000 adımdan fazlasını siliyorum. Herkes 8.000 adımı tamamlamaya çalışıyor. Hedef 8.000Cordelia canım adım yarısında 8000 üstümü avantaj sağlıyor %1lik
Aynen canım.8000 atacak her üye 10000 olursa avantaj olmuyor ozaman dimi
Ben izledim.Kızlar matrix izleyen varmi aralıkta yenisi çıkıyor