Gözümüz yok canım sahalar senin hadi göster kendini .he anacim heewalla aksam karnimin agrsından erken yattım meger 2. olmusum neyse gozum 1.likte
![]()
Ben birazcık uyuyayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözümüz yok canım sahalar senin hadi göster kendini .he anacim heewalla aksam karnimin agrsından erken yattım meger 2. olmusum neyse gozum 1.likte
![]()
Günaydın canım afiyet olsungunaydin herkeseeedunku menum ve adım 9667 saat 10 da uyudum karnimın agrisindan .. 15 e tamamlamakti hedefim ama olsun saglik olsun
askrhpozitif
Cordelia E Elif_Eylul
Zipzip-
Eki Görüntüle 2920418 Eki Görüntüle 2920419
Çok iyisin canımSen mavi takimi bana devret ben ilgilenirim o zaman![]()
Ben ayaktayım canım trafikte sıkıştım kaldımBu ne ya herkes uyuyayim diyor kalkn kizben koltuk silecegim bebeler gene sanatsal hale getirmis projelerini bozmakta hic istemoyorum sileyimde kahvemi yapip gelirim
![]()
anacım regl zamanı agzimizin tadiyla spor yapilmiyor ki anca yuryus yaotim dun bugun 3.gunGözümüz yok canım sahalar senin hadi göster kendini .
Ben birazcık uyuyayım
Günaydın canim afiyet olsun ❤gunaydin herkeseeedunku menum ve adım 9667 saat 10 da uyudum karnimın agrisindan .. 15 e tamamlamakti hedefim ama olsun saglik olsun
askrhpozitif
Cordelia E Elif_Eylul
Zipzip-
tesekkur ederim kaptanimGünaydın canim afiyet olsun ❤
Tampon saglamsa sıkınti yok dun ogretmenin biri acemiymis az daha bizi ezdi biz yirttik kaldirima girdi , aniden geri takti yokustan donen arabaya ortadan girecekti bide otomatik. Actirdim cami sakin dedim cevir cevir diyerek park ettirdim batikenttwn ilk defa yalniz geldim dedi eyvahh dedim yolda kimbilir neler oldu :)Ben ayaktayım canım trafikte sıkıştım kaldım![]()
Dilek otur oturduğun yerde bacım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gunaydin arkadasimmGünaydın![]()
Benim ilk zamanlarımda öyleydi ya şuan iyiyim çok şükür de bu saatte bu kadar trafik sinir bozucu,Tampon saglamsa sıkınti yok dun ogretmenin biri acemiymis az daha bizi ezdi biz yirttik kaldirima girdi , aniden geri takti yokustan donen arabaya ortadan girecekti bide otomatik. Actirdim cami sakin dedim cevir cevir diyerek park ettirdim batikenttwn ilk defa yalniz geldim dedi eyvahh dedim yolda kimbilir neler oldu :)
bende kalktim kızzzBu ne ya herkes uyuyayim diyor kalkn kizben koltuk silecegim bebeler gene sanatsal hale getirmis projelerini bozmakta hic istemoyorum sileyimde kahvemi yapip gelirim
![]()
Canım ben normal sporumu yaptım. 15.000 üstü kabul edilmeyecek.Tebrik ederim canim ama max 15 bin degilmiydi
O halde kazanan bizim takim galiba![]()
Bravo.
Canım 3 gün sürecek. Sali-Çarsamba-PersembeTebrik ederim canim ama max 15 bin degilmiydi
O halde kazanan bizim takim galiba![]()
Süper.
Bana da. Neşe kaynağı gün ışığı mübarek.Yav bu kızın mesajlarını görünce bir gülme geliyor![]()
Teşekkürlerrrr.
Gül abla gül sabah sabah enerjin gelsin![]()
Kırmızı takım aldı onu. Sen alaydın. Niye tarafsız olsun. Cuma günü yüzdesi ile show yapacak.Abla sen tarafsiz olsaydin keşke
Biseyde yazamiyom![]()
Geç kaldın.Yok ablam bende seni seviyorumbizim takima gel o zaman rakip olmazsin rahat takılırım
![]()
Hı hı.Tamam abla
Ne deyimki rakip olarak sen bana ozelden yaz ona gore hitap ediyim
Şaka bir yana
Ezecik mavi takimi sende mavişsin abla![]()
Günaydın.Günaydın![]()
Sağlık olsun.Düzenleyemedim![]()
Nereye koymuş. Ben görmedim.Kız sen ne güzelsin öyle kahvesini almış mis gibi fotosunu da koymuş, yerim seni![]()
Zipzip- kaptancigim Zuhal abla bu takımda iken ben yoktum Ozaman demiştiki iki kişi çok güzel kilo veriyor her hafta 3 3 müthiş spor yapiyorlar hatta birinin adı Dilekti galiba merak ettim kimdi onlar
Ben kırmızı takım kaptanı olunca onları arayıp buluyum galibiyeti garantiliyim diye düşünüyorum![]()
3 gün canım.Adim yarışı 1 gunlukmuydu yoksa cumaya kadarmiCordelia
Ben ? %3 ?Merak ettim kimlerdi diye mirapda olabilir
Afiyet olsun. Geçmiş olsun.gunaydin herkeseeedunku menum ve adım 9667 saat 10 da uyudum karnimın agrisindan .. 15 e tamamlamakti hedefim ama olsun saglik olsun
askrhpozitif
Cordelia E Elif_Eylul
Zipzip-
Tebrikler canım da niye vurdun ki bana.he anacim heewalla aksam karnimin agrsından erken yattım meger 2. olmusum neyse gozum 1.likte
![]()