- 12 Nisan 2009
- 7.779
- 26.124
- 1.073
- 42
Bu senmisin superSelam cok sessiz takım.
Öncesi sonrası zamanı.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu senmisin superSelam cok sessiz takım.
Pammik gibi hissettirdin canım kalorimya çok tatlısın sen yaa balsın ball
profil resmini diyorum canım
oo günaydın canııım
Harikasın canım..Selam cok sessiz takım.
Yeminle fotoğrafı ilk görünce wooooww dedim kız maşallah resmen evrime tekme tokat dalmişsinSelam cok sessiz takım.
Analarin işine akıl sır ermez kendine göre vardır haklı bir nedeniTarladayiz oglan ariyor anne ananem gidiyomus eveneden gelcez 1.saate kargo gelcekmis hayir kargosu daha izmirde neden gidiyor
dagitima cikmis heran gelebilirmis
iyi dedim gitsin bir geldim eve gitmis insan masa hazirlar yada birlikte kahvalti edelim oylr git
Hiç gitmedim kiNe zaman geldiniz Yunanistan'dan,?
Teşekkür ederim ablamCanım acil şifalar dilerim kayınpederine. Geçmiş olsun.![]()
Ah abla ben cok arkadasimin annesini taniyorum aman kizim calis ben bakarim aman diyenleri biliyorum abla benim hakkimi helal etmicegim cok kisi varAnalarin işine akıl sır ermez kendine göre vardır haklı bir nedeni![]()
Cok teşekkür ederim bitanemBravo.
Canım 3 gün sürecek. Sali-Çarsamba-Persembe
Süper.
Bana da. Neşe kaynağı gün ışığı mübarek.
Teşekkürlerrrr.
Kırmızı takım aldı onu. Sen alaydın. Niye tarafsız olsun. Cuma günü yüzdesi ile show yapacak.
Geç kaldın.
Hı hı.
Günaydın.
Sağlık olsun.
Nereye koymuş. Ben görmedim.
3 gün canım.
Ben ? %3 ?
Afiyet olsun. Geçmiş olsun.
Tebrikler canım da niye vurdun ki bana.![]()
Boyle yazinca kendimi gavur gibi hissettimHiç gitmedim kiYunanistan kökenliyiz dedemin dedesi Yunanistandan bizim memleketten geçince o zaman da atlarla mı ne dolaşıyorlar mış tam bilmiyorum yalan olmasın o zaman daha küçükmüş düşmüş birisi alıp sahiplenmiş büyütmüş isminide osman koymuş babam gil hep mavi, yeşil gözlü beyaz tenliler gavur soyundan oldukları çok belli
![]()
Boş ver yavrum. Dert etme kendine.Allah hidayet versin. Kendi kendine yetiyorsun çok şükür. Kimseye minnetin yok. Hayatı zor yaşıyorsun ama güçlenen sensin.Ah abla ben cok arkadasimin annesini taniyorum aman kizim calis ben bakarim aman diyenleri biliyorum abla benim hakkimi helal etmicegim cok kisi var
Gec kalmissin kahvalti icin canimDaha kayfaltı yapmadım acikdimmm![]()
Normal ama vücudun yakıta ihtiyacı var. Yağları yakmak için de ateş lazım di mi....hadi mutfağa oyalanma ...Daha kayfaltı yapmadım acikdimmm![]()
Demekki sende de var bişeyler araştırBoyle yazinca kendimi gavur gibi hissettim
Bizim kökende yabancilik yok ama nerden karışmıs sarisinlik mavi göz bilmiyorum![]()
Fırsatım olmadı ki işlerden çocuklardan annemle teli kapattım yerim dedim gönlümün efendisinin sesi geldi sallıyorum şuanGec kalmissin kahvalti icin canim
1854 e kadar görünüyor e devlette hepsi ayni köyden arada hic yabanci yokDemekki sende de var bişeyler araştıryani gitsek akraba 100% çıkar
babam biliyorda az çok biliyor dedelerin ismini benim kafam almıyor vallah onlar ne biçim isim annow unutuyorum
![]()
Ne oyalanması ablam izin vermiyor veletimNormal ama vücudun yakıta ihtiyacı var. Yağları yakmak için de ateş lazım di mi....hadi mutfağa oyalanma ...