- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
DüzenleyemedimAlintilar birbirine girmis
Duzenliyebilirsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DüzenleyemedimAlintilar birbirine girmis
Duzenliyebilirsin canim
Yok ben almayimAy canım , o tatlılar benim midemi bulandırıyor. Ama sen ok istiyorsan tabi buyur ye canım.
Sen de hoşgeldin.
Ben okudumDüzenleyemedim
Hosgeldin canimTeşekkürler
Hoşgeldin canımTeşekkürler
Helal sana ben okuyamadım kendi yazdığımıBen okudum
Gelcem az kaldı biraz daha yiyip gelcemGel canım tekrar aramıza. Yaramadı sana gitmek
İŞte sağlıklı beslenme ve suyu düzenli içmek çok etkili.Amin canım benim r
Kesinlikle bende oyle gıdı dan alıyorum ve göbek den. İnanır mısın benimde eskiden yüzümde okadar cok sivilce vardı ki tedavi edilmek için hastaneye gitmiştim o bile fayda etmemişti artık yuzumde sadece adet donemmiimde bir iki tane ckıyor okadar
off canım tavuk çekti ama böyleSarımsak falan doğra at üstüne köri falan tadından yenmez
çok pistir, anlatsam inanamazsınNe pis boğazın varmış arkadaş
MiraPham dikkat et canım arkadaşın gözü dönmüş
Hep beraber fit ve güzel yaşayalımayy vallaha çok güldüm sen çoook yaşa emiii
bende anlamadım kaptanıımm, bi tartıldım ben şokAaa ne zaman ciktin 6 li rakamlara
Gördüm ben de. Nolamaz.
Gelcem az daha yiyeyim bari, alırken kolayda verirken zor malumGel canım hemen ver kilonu.
Kız sen ne güzelsin öyle kahvesini almış mis gibi fotosunu da koymuş, yerim seniBana dokunuyor bebem ya ...ye sen ye...ben menopozum hem...napim çikilatayi
Terzi kendi söküğünü dikemezmişHelal sana ben okuyamadım kendi yazdığımı
Ye valla bacım diyete basliyinca yedirmiyorlar insana burdakilerGelcem az kaldı biraz daha yiyip gelcem
İŞte sağlıklı beslenme ve suyu düzenli içmek çok etkili.
off canım tavuk çekti ama böyle
çok pistir, anlatsam inanamazsın
Hep beraber fit ve güzel yaşayalım
bende anlamadım kaptanıımm, bi tartıldım ben şok
Gelcem az daha yiyeyim bari, alırken kolayda verirken zor malum
Ya çok tatlısın bunun üzerine soz bitti bende artık yiyelim bariBana dokunuyor bebem ya ...ye sen ye...ben menopozum hem...napim çikilatayi
haklısın valla ödül yaparken bile korkan insanlardık bizYe valla bacım diyete basliyinca yedirmiyorlar insana burdakiler
Hosgeldin canim
Teşekkürler kızlarHoşgeldin canım
Günaydın kızlar bugün ful dışarıda olucam
Günaydın
Bana dokunuyor bebem ya ...ye sen ye...ben menopozum hem...napim çikilatayi
Günaydın
Günaydın guzellikler kalori 60 gördün devam ediyon mu yemeyeGünaydın kızlar, anam roman gibi birikmiş sayfalar dayanamadım artık oku oku bitmedi bende direk sona geldim
Dilek otur oturduğun yerde bacımZipzip- kaptancigim Zuhal abla bu takımda iken ben yoktum Ozaman demiştiki iki kişi çok güzel kilo veriyor her hafta 3 3 müthiş spor yapiyorlar hatta birinin adı Dilekti galiba merak ettim kimdi onlar
Ben kırmızı takım kaptanı olunca onları arayıp buluyum galibiyeti garantiliyim diye düşünüyorum
Günaydın canimGünaydın günaydın.
Günaydın canimGünaydın kizlar
Bak olabilir uyanan takima geliyorGünaydın kaptancigim
Bizim takım bereketi sabah erkenden kapılarını açtığımız için kesinlikle
Günaydın ablacimGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin tatlım
Günaydın kizlar
Günaydın canim ❤Günaydın hanimlar
Günaydın canimGunaydin kizlar
Günaydın canimGünaydın
Budefa ilk önce kırmızı
Buraya yazdigin iyi oldu unutursan bulmasi kolay olurGunaydin regl oldum onunla gozumu actim ilk dogumdan sonra ilk defa 2 ayda biri bozdu hadi insallah duzene girmistir
Zipzip- 22 agustos 4.gundu 22 eylul birinci gun gene cikarir buluruz burdan
Günaydın canimHerkese hayırlı güzel sabahlar❤
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar bugün ful dışarıda olucam
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar, anam roman gibi birikmiş sayfalar dayanamadım artık oku oku bitmedi bende direk sona geldim