Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Alintilar birbirine girmisBu mesaj niye böyle olduyaaa
Duzenliyebilirsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alintilar birbirine girmisBu mesaj niye böyle olduyaaa
Sağol canımSorun değil hallettim canım.
Afiyet olsun canım. 15 000 adım için tebrik ederim.
Kek yapmayı özledim.
Konuşcam kiii.
Ohh her yer mis.
Afiyet olsun.
Kolay gelsin.
Çok doğru.
Bunu niye alintiladim. İyi geceler kaptanım.
Allah sağlık versin. Sağlıkla geçsin.
Afiyet olsun.
Çok şey yok zaten bdv vasat bu ara.
Ben de haber izleyemem.
Önce mavi kalp. Yine yanlış anladım kiii.
Afiyet olsun. İşte benim maviş Nehirim.
Afiyet Olsun maviş kaptan.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Yav bu kızın mesajlarını görünce bir gülme geliyorWaaav supersin canim
Cuma ezecik mavi takimi
Gül abla gül sabah sabah enerjin gelsinYav bu kızın mesajlarını görünce bir gülme tutuyor
Di mi tatlım beleş şarj ediyorlar bizi...şimdi bu enerjiyi harcamak lazım. Kahvaltıyı yapıp dalayim güneGül abla gül sabah sabah enerjin gelsin
Abla sen tarafsiz olsaydin keşkeYav bu kızın mesajlarını görünce bir gülme geliyor
Yaz bitanem ya...çekinme ...seni çok seviyorum sonuçta serbestsin.Abla sen tarafsiz olsaydin keşke
Biseyde yazamiyom
Eve gidince tartiliyim hem bı iki terden 1oogr eksik bile çıkabilirimFitt_anne
North River
sandriyon
Kmsl Hnd
sardunya1038
Umutumut82
bluegreeneyes
@Brzhuzur
Yavru kurtlarim tarti durmu nasil eksi var mi eksi
Yok ablam bende seni seviyorum bizim takima gel o zaman rakip olmazsin rahat takılırımYaz bitanem ya...çekinme ...seni çok seviyorum sonuçta serbestsin.
Günaydın günaydın.
Günaydın kizlar
Günaydın kizlar
Günaydın hanimlar
Gunaydin kizlar
Günaydın
Budefa ilk önce kırmızı
Gunaydin regl oldum onunla gozumu actim ilk dogumdan sonra ilk defa 2 ayda biri bozdu hadi insallah duzene girmistir
@Zipzip- 22 agustos 4.gundu 22 eylul birinci gun gene cikarir buluruz burdan
Günaydın kızlarHerkese hayırlı güzel sabahlar❤
Afiyet olsun abla daha çok var cumaya verirsin kilonu siki ye şöyle ballı kaymaklı beslen sana enerji lazımDi mi tatlım beleş şarj ediyorlar bizi...şimdi bu enerjiyi harcamak lazım. Kahvaltıyı yapıp dalayim güne
Tamam babyEve gidince tartiliyim hem bı iki terden 1oogr eksik bile çıkabilirim
Takımımı motive etmek icin gun agarmadan uyandimGül abla gül sabah sabah enerjin gelsin
Afiyet olsun ablaDi mi tatlım beleş şarj ediyorlar bizi...şimdi bu enerjiyi harcamak lazım. Kahvaltıyı yapıp dalayim güne
Bak işte o olmaç...sen rahat takıl. Rakibine ne söylemen gerekiyorsa onu söyle bana...ablalık sökmez yarışta. geçir gitsin .Yok ablam bende seni seviyorum bizim takima gel o zaman rakip olmazsin rahat takılırım
İmsakta da uyansan sizin totoşlara yetmez ya....neyse tekerinize taş koymayım şimdiTakımımı motive etmek icin gun agarmadan uyandim
Sonra duvara tirmanayim di miAfiyet olsun abla daha çok var cumaya verirsin kilonu siki ye şöyle ballı kaymaklı beslen sana enerji lazım