- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya arkadaş her defasında alintini görünce aha bana bir şey yazmış Ayşe diyorum seviniyorum..ama böyle gunaydinla geçirme be gülümGünaydın kızlar
Tamam ablaBak işte o olmaç...sen rahat takıl. Rakibine ne söylemen gerekiyorsa onu söyle bana...ablalık sökmez yarışta. geçir gitsin .
Sen mavi takimi bana devret ben ilgilenirim o zamanGünaydın kızlar bugün ful dışarıda olucam
Gerek yok canım , biz bugün kaptansızda hallederiz işlerimiziSen mavi takimi bana devret ben ilgilenirim o zaman
Bol pizza borek tatli yemeyi ihmal etmeyin kaptansizGerek yok canım , biz bugün kaptansızda hallederiz işlerimizi
Ay ablam nekadan iyisin ama ben stresimi yuruyusle atıyorum ama cuma mavi şirinleri yendiğimiz zaman mutluluktan yerim sözSonra duvara tirmanayim di mi
Kararında yerim ben sen endişelenme. Yalnız sen reglsin atak matak geçirme al nutellayi eline kaşıkla bebem. Stres başka türlü geçmez ki....
Her zaman dediğini yapamam canım 1 defalık yeter ,dün yat dinlen dedin yatıp dinlendim .Bol pizza borek tatli yemeyi ihmal etmeyin kaptansiz
Bi kere daha yap bu son istegimHer zaman dediğini yapamam canım 1 defalık yeter ,dün yat dinlen dedin yatıp dinlendim .
Çayır çimen geze geze ofTamam abla
Ne deyimki rakip olarak sen bana ozelden yaz ona gore hitap ediyim
Şaka bir yana
Ezecik mavi takimi sende mavişsin abla
Tabi ilgilenmek lazım çikolata ikramı ile basliyalimSen mavi takimi bana devret ben ilgilenirim o zaman
Sanki üzüntüden yiyecekmişsin gibime geliyorAy ablam nekadan iyisin ama ben stresimi yuruyusle atıyorum ama cuma mavi şirinleri yendiğimiz zaman mutluluktan yerim söz
Ah sağol canım, Ben 2 kare bitter çikolata alayım lütfenTabi ilgilenmek lazım çikolata ikramı ile basliyalim
Tamam Ozaman aplaa önce sen ye sonra ben yiycemSanki üzüntüden yiyecekmişsin gibime geliyor
Ben seni teselli ederim şefkatli kollarimla. Rakip de olsak ablayiz yani
Çayır çimen geze geze of
Oldum ben bir geveze
Maviye gönül verdim
Darılma hanım Elisa of nenem offf
Bizi ezeceklermiş
Gel kiz bunlar sıkıştırmaya basladi tek kaldimTabi ilgilenmek lazım çikolata ikramı ile basliyalim
Tamam Ozaman aplaa önce sen ye sonra ben yiycemSanki üzüntüden yiyecekmişsin gibime geliyor
Ben seni teselli ederim şefkatli kollarimla. Rakip de olsak ablayiz yani
Tiramisu profiterol onlar daha lezzetli amaAh sağol canım, Ben 2 kare bitter çikolata alayım lütfen
Ay canım , o tatlılar benim midemi bulandırıyor. Ama sen ok istiyorsan tabi buyur ye canım.Tiramisu profiterol onlar daha lezzetli ama
Bana dokunuyor bebem ya ...ye sen ye...ben menopozum hem...napim çikilatayiTamam Ozaman aplaa önce sen ye sonra ben yiycem