ay sadece bi sürü nazar boncuğu atabilirim bu fotoya elbise de göbek falan belli etmiyo gayet iyiiii
ilk tartı olma şansını 1 dk ile kaçırmışsın önce ben atmışım

ucunu almak için burdayız, birbirimizi destekleyerek kiloları eritiyoruzzzz
güzel bir başlangıç olmuş haftaya, tebriklerr
teşekkür ederimmm

regl 2. gününe rağmen sabit olması çok iyi bir haber bence.
wowowowoww spor canavarı kiloları eritiyor tebrikler canımmm
çok iyi bi düşüş tebrik ederim
ay yavaşladı demeyelim de 2 günde 200 gr yani bi paket margarin vermişizzz ben de -200

teşekkür ederimmm
regl öncesi +2 kg falan görmüşlüğüm var, kadın fizyolojisi böyle bişi iştee, alıcaz vericez yapcak bişi yok, ctesi toparlarsın <3

canum benimmm iyi düşün iyi olsun yavaş gitsin kalıcı gitsin önemli olan kalıcı gitmesiiii
10 dk sonra tartılsan +200 de görmezmişsin benceee
regle az kalıp eksi görmek gayet iyiiii, tebrikler
tebrik ederim gayet iyi

teşekkür ederim
2 günde tartıda eksi görmemek çok normal bence, cumartesi bakalımmm asıl
muhteşem bi pozitiflik örneği, tam olması gerektiği gibi, tam bi fıstığa yakışacağı gibi, tebrik ederimmm
wowwwww diyorum kaptanım tebrik ediyorum çok iyi valla
şekerim cumartesiye kadar hallolacak bi eksi yaaa, nolcak sankii
hahahahahhaha kilodaşım tekrar 69.0 da buluşalım cumartesi hadi el sıkışalım
tebrik ederimmm
teşekkür ederim
ay 2 gün için sabit olmak gayet normalllll moral bozmalık bişi yokkk
benim düşükle sonuçlanan 2. hamileliğim döneminde o ölü gibi yattığım ilk 3 aylık süreçte çocukla asla ilgilenemiyordum, o dönem istemeden bağımlı yaptım çocuğu. tek başımayım çünkü. şimdi onu toparlama sürecindeyim, benden istemiyor telefon pek mesela, verdiğim zaman da süre limitli veriyorum. senin "farkında olmadan yaptık" dediğin şey benim için sağlık sorunları dolayısıyla olmuş oldu anlayacağın. daha çok küçük, telefonu eline fazla aldığı günler ve almadığı günler arasındaki farkı çok net görebiliyor, anlayabiliyorum. o yüzden elimden geldiğince telefonla değil, televizyondan, daha çok hareket edeceği oyunlarla oyalamaya çalışıyorum, beraber oynayacağımız falan. (floor is lava, dance and freeze tarzı şeyler.) ama gerçekten sınırları belirlemek çok kıymetli böyle konularda, benim de ipleri elimde tutmam gereken bir konu, yüzüme çarptırdın tekrar bu konunun önemini, teşekkür ediyoreeemmm