- 30 Mart 2017
- 11.878
- 16.940
- 298
Biz sebze köftesi anladıkya canım aslında sadece kesin değil demiş, belli bir şey de yok sanki bu kadar üzülme dicem ama boş laf tabii. her şey olacağına varır, belki de daha iyi bir fırsata giden yolda bir tökezlemedir.
fıstıklar normalde hep evden yemek götürürüm dün götürmeye üşendim yemekhanede yedim. orda vardı kabak patlıcan havuç patates ve köfteyi karıştırıp yağlayıp fırınlamışlar. mecburiyetten yedim hiç sevmem yemekhane yemeklerini.
ay hayırdır neye sinirlendirdi
di miiii
Süper eksi tebrik ederim
Hoşbuldum canım nasılsınHoşgeldin canım
Ayyy harika bir eksi tebrik ederimm
Sıkma canını düzelecek inşallah canım biz burdayız
Harika bir eksi de burdaGünaydın kızlar ödemi attım bakalım
Geçen hafta 70.45
Bu hafta 69.25
-1.20
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Evet canım bakalım.bu işin sonu ne olacakVücudumuzu şaşırtmamiz lazım sanırım bende takıldım kaldım
günaydın herkesee
Başlangic 12 nisan ...86.2
19 nisan .....85.5
fark -0.7kg
özel günümdeyim daha iyi olabilirdi
Eki Görüntüle 3579127
sibel_84
Boncuk2307
Ellssa
Wuhu harikaAhahah umarım tartım doğrudur bı kahvaltı yaptım geri 48.60dedi ama açlık olarak 47.90 diyor
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Sıkma canını sakın gidecek elbet
Kilo bildirimi
Geçen cumartesi 81.6
Bugün 79.5
Fark - 2.1 kilo
Oran %2.573
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Tebrikler canım
Neden öyle oldu acaba ablacım gerçekten dün hiç bise yememistin kabızlık etki etmiştir diye düşünüyorumEki Görüntüle 3579172
Geçen hafta 81.000
Bugün 81.200
Fark +200
Çok şaşkınım, ne kadar çabaladım, nerdeyse bişey yemedim, sadece kabızlık devam ediyor
Belki bir saate kadar tekrar tartılırsam yenisini atarım, tartılamazsam bu burda dursun
Tamda seni sormuştum boncuğuma hiç göremedim bir şey yoktur inşallah diyeEki Görüntüle 3579180
Cumartesi 71.5
Bugün maalesef 72.9
Daha kendime gelemedim müthiş ödemli uyanıyorum. Güzel bir hafta olmadı benim için. Kusura bakmayın arkadaşlar.
Boncuk2307 bluegreeneyes
Hamdolsun canım, idare ediyorumHoşbuldum canım nasılsın
Ben de sana teşekkür ederim canm harika bir performans sergiledinAslında hiç yiyesım yoktu sadece bisküvileri yıyıp bıraktım. Sadece çocukların dondurmalarını atmaya kıyamadım neyse güzel bır sonuç oldu sağol desteklerin için öpüyorum seni kocaman kaptanım
Sağol kaptanım birtanesin
Ben krema almadım sadece fıstıkları rondodan çektim tahin kadayıf koydum canm öyle biraz daha yenebilecek kıvamda oldu hazır kremaya baktım içi şeker dolu o yüzden bıraktımKaptanım zaten çikolatayı eritiyorsun alt zemini üst zemine çikolata Bir kere o tatlı Antep fıstığı ezmesi marketten aldım o da zaten şeker içinde full yani şekere şeker bulamış gibi bir şey olmuştu Bir daha asla yapar mıyım yapmam sanmam yani
Tebrik ederim
Regl rağmen harikagünaydın herkesee
Başlangic 12 nisan ...86.2
19 nisan .....85.5
fark -0.7kg
özel günümdeyim daha iyi olabilirdi
Eki Görüntüle 3579127
sibel_84
Boncuk2307
Ellssa
Tebrik ederimAhahah umarım tartım doğrudur bı kahvaltı yaptım geri 48.60dedi ama açlık olarak 47.90 diyor
Bu hafta yenecekler yendi o yüzden artk toparlamaya başlama zamanı canm
Afiyet olsun canmSabah
1 dal yeşil sogan
1kk peynir
2 zeytin
1 dilim ekşi mayalı ekmek
1 çay kaşığı parça fındıklı fındık ezmesi
1 tane tavada yumurta
Yarım domates
bluegreeneyes @ellsa Boncuk2307 akşamı da yazacagım
Geçen hafta kaçtın bilmiyorum ama tebrik ederim yine deGünaydın, zor geçen bir haftanın ardından tekrar burdayım.
Regl ile birlikte
Tartı bildirimi : 91.20
Sen bir harikasınKilo bildirimi
Geçen cumartesi 81.6
Bugün 79.5
Fark - 2.1 kilo
Oran %2.573
Tebrik ederim canm
Anın tadını çıkar mOfff offfr eksiye gel. Hızlıca baktım herkese. Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar. Ben halen daha gezmelerdeyim. Bir sürü sıkıntı oldu ama tur harika gidiyor . Bugün azıcık cozutmus olsam da adım sayım aldı başını gitti.
Kabızlıktan başka sebep yok canım, geçen hafta sonu biraz kaçırmıştım ama 5 gün çok dikkatliydim, son iki gün nerdeyse aç durdumAyyy harika bir eksi tebrik ederimm
Sıkma canını düzelecek inşallah canım biz burdayız
Harika bir eksi de burda
Evet canım bakalım.bu işin sonu ne olacak
tebrikler canım
tebriklerrrr
Wuhu harika
Sıkma canını sakın gidecek elbet
arkemm sen ne ettin kuzummm helal olsun tebrik ederim Valla çok sevindim
Tebrikler canım
Neden öyle oldu acaba ablacım gerçekten dün hiç bise yememistin kabızlık etki etmiştir diye düşünüyorum
Abla fazla bir artı yok bence wc olsa harika bir eksi gelirEki Görüntüle 3579172
Geçen hafta 81.000
Bugün 81.200
Fark +200
Çok şaşkınım, ne kadar çabaladım, nerdeyse bişey yemedim, sadece kabızlık devam ediyor
Belki bir saate kadar tekrar tartılırsam yenisini atarım, tartılamazsam bu burda dursun
Tebrik ederim
Kaptanım sen iyi ol yeter ama burdan uzaklaşmamaya çalışırsan daha iyi olacak gibi sankiEki Görüntüle 3579180
Cumartesi 71.5
Bugün maalesef 72.9
Daha kendime gelemedim müthiş ödemli uyanıyorum. Güzel bir hafta olmadı benim için. Kusura bakmayın arkadaşlar.
Boncuk2307 bluegreeneyes
Tebrik ederim canmGunaydinlar
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.8
Fark -500
Eki Görüntüle 3579182
Boncuk2307 canım ellsa kaptanımız nerde biliyor musun en son Çarşamba yazmış gruba
Canım koşturmalı bir haftaydı herzamanki gibi ama son bir kaçgündür kilo verme modunda değildim. Moral bozuk olunca hiç birşey zevk vermiyor. Teşekkür ederim canımTamda seni sormuştum boncuğuma hiç göremedim bir şey yoktur inşallah diye
Çok haklısın kaptanım. Burda olmaya çalışıcamAbla fazla bir artı yok bence wc olsa harika bir eksi gelir
Tebrik ederim
Kaptanım sen iyi ol yeter ama burdan uzaklaşmamaya çalışırsan daha iyi olacak gibi sanki
Tebrik ederim canm
Şeytanın bacağını kırdınKilo bildirimi
Geçen cumartesi 81.6
Bugün 79.5
Fark - 2.1 kilo
Oran %2.573
Vaovv tebrikler canim kaptanlik sende hazir olKilo bildirimi
Geçen cumartesi 81.6
Bugün 79.5
Fark - 2.1 kilo
Oran %2.573
Umarım ciddi bir problem yoktur kaptanım maalesef ister istemez etkileniyoruz be bu bize ekstra yük olarak geliyor
Canım koşturmalı bir haftaydı herzamanki gibi ama son bir kaçgündür kilo verme modunda değildim. Moral bozuk olunca hiç birşey zevk vermiyor. Teşekkür ederim canım
Çok haklısın kaptanım. Burda olmaya çalışıcam
Tebrik ederim biri daha lig atlamışGecen hafta 80.6
Bugun 79.1
Fark - 1.500
Regl olmama ragmen guzel bir eksi
Tebriklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?