• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar günaydın
Hastalıktan ne yedim ne içtim bilmiyorum ama kilo vermişim bu hafta takıma girebilir miyim güzel bir rakam yakaladım ben burdan yürüyeyim artık .
Geçen hafta:64.9
Bugün:64.1
Fark: -800 gr
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
IMG_5704.webp

Sabah yediklerim
3 tane sigara böreği
1 dilim ekmek
2 tane zeytin
1 haşlanmış yumurta

1 americano içiyorum şimdi
İştahım çok açık sabahki sigara börekleri çoktu ama dayanamadım

Bu arada böbrek rahatsızlığım olduğu için doktor oruç tutmamı yasakladı. Hep su içmem lazım ama ben çok içemiyorum. Oruç tutanların oruçları kabul olsun

Sabah yediklerim
3 tane sigara böreği
1 dilim ekmek
2 tane zeytin
1 haşlanmış yumurta

1 americano içiyorum şimdi
İştahım çok açık sabahki sigara börekleri çoktu ama dayanamadım

Bu arada böbrek rahatsızlığım olduğu için doktor oruç tutmamı yasakladı. Hep su içmem lazım ama ben çok içemiyorum. Oruç tutanların oruçları kabul olsun
Geçmiş olsun canım, su içmek için belirli saatlar koy kendine, böylece günlük belirlediğin miktarı içmiş olursun. Sabah fazla olmuş gerçekten, akşam dikkat ederek dengelersin.

Tartı sonucum bu
Ellssa Ellssa
Geçen hafta:72.0
Bu hafta:69.7
Fark:2.3 kg
Tebrik ederim canım güzel eksi, başlangıcın hayırlı olsun.
Kızlar günaydın
Hastalıktan ne yedim ne içtim bilmiyorum ama kilo vermişim bu hafta takıma girebilir miyim güzel bir rakam yakaladım ben burdan yürüyeyim artık .
Geçen hafta:64.9
Bugün:64.1
Fark: -800 gr
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3564160
Yeniden başlangıcın hayırlı olsun canım güzel eksi.

Geçmiş olsun canım, su içmek için belirli saatlar koy kendine, böylece günlük belirlediğin miktarı içmiş olursun. Sabah fazla olmuş gerçekten, akşam dikkat ederek dengelersin.
Sağol evet akşam dengeleyecegım
Tebrik ederim canım güzel eksi, başlangıcın hayırlı olsun.

Yeniden başlangıcın hayırlı olsun canım güzel eksi.
Teşekkür ederi

Back
X