• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ciddiyim ayol. Herkes beni bu grupta ciddiyetimle tanır 😅

🤫😂

Ay ben de bu mesaja kadar tutuyordum en son bastım kahkahayı 😂 (yolda yürürkene)

Hadi geçmiş olsun o zaman canim. Benim de öyleydi gerçekten çok yoğundu. Hayatımdan çıkarmak istediklerim hala hayatimda ama olsun en azından bu hafta bitti 😌
Retro filan mı vardı böyle acaba yaa
Tamam anladık:110: yeter dalga geçtiğiniz 🤨

21 Mart Cuma
Sahur: su
İftar: Yarım kepçe domates çorbası, fırında z. yağlı sebze (havuç, karnabahar), yanına 4 yemek kaşığı kıyma kavurma, 1 tane kuru patlıcan dolma, 1 tane yaprak sarma, birkaç kaşık havuç tarator ve köz salata
Çayın yanında 3 hurma
Su: 2 lt
Spor: 40 dakika dışarıda yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

20 mart menü
Sahur
6 kaşık lor kavurma, 5 zeytin, domates salatalık yeşillik 1dilim ekmek 1 bardak süt
İftar
1 kase çorba, 5 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı, 6 kaşık kuru fasulye, 1 kase cacık, salata
Ara
Yarım dilim muhallebili kek
2 litre su 7.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke 1000020776.webp

Kızlar sitede mi sorun var yoksa benim internette mi anlamadım giremiyorum siteye girince de zar zor mesaj yazıyorum error veriyor sinir bozucu oldu iyice... Menüleri yazdım inşallah yarın da girip bildirim yapabilirim gitmezsem de ilk girebildiğim zaman bildirim fotosu atarım beni unutmayin yarın liste dışı kalmayayım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke unutmadan kaptanlarımı da bilgilendirmiş olayım

Gecem gündüzüm şaştı, sırayla hepsi hasta oldu şimdi de benim boğazım ağrımaya başladı. Bu hafta için düzgün giriş yapamadım inşaallah telafi edeceğim.
Sahur
Peynir tereyağı iki üç dilim dilim civarı tb ekmek çay su
İftar bir tabak soslu makarna şekersiz çay , çiğ badem fındık ceviz kuru üzüm

İyi geceler kızlar. İki günlük menü yazayım hemen.

20 Mart perşembe menüsü
14.00 kahvaltı
3 yer kirazı kurusu, 3 ceviz.

17.00 akşam
1 yuvarlak kepekli lavaş, 1 dilim süzme peynir, 13 yeşil zeytin. Hemen sonrasında haşlanmış bir tavuk baget (suyuyla birlikte çorba gibi içtim)

Su 2 lt

21 mart cuma menüsü
Tüm gün dışarda koşturdum, tek öğün yapabildim.

17.00 akşam
1 tabak ciğer kavurma, birkaç dilim ekmek, soğan salatası, 2 kaşık atom.

Su 2 lt

İyi geceler kızlar. İki günlük menü yazayım hemen.

20 Mart perşembe menüsü
14.00 kahvaltı
3 yer kirazı kurusu, 3 ceviz.

17.00 akşam
1 yuvarlak kepekli lavaş, 1 dilim süzme peynir, 13 yeşil zeytin. Hemen sonrasında haşlanmış bir tavuk baget (suyuyla birlikte çorba gibi içtim)

Su 2 lt

21 mart cuma menüsü
Tüm gün dışarda koşturdum, tek öğün yapabildim.

17.00 akşam
1 tabak ciğer kavurma, birkaç dilim ekmek, soğan salatası, 2 kaşık atom.

Su 2 lt

Yeşil zeytin konusunda 13 te seni durduran neydi arke'cim merak ettim 😂 zeytinler mi bitti yoksa ☺️😅

Beni hazırlığa alabilirsin kaptanım bu önümüzdeki hafta son haftam benim için çok zor gidiyor kalan kilolar koruma gibi bişeye geçtim diyebilirim
Tamamdır inşallah sen bari koruyabilirsin :KK200: ben kendi adıma konuşayım koruyamıyorum ve aşırı kötü bir rakam gördüm tartıda ufaktan başladım tekrar diyete
Kızlar sitede mi sorun var yoksa benim internette mi anlamadım giremiyorum siteye girince de zar zor mesaj yazıyorum error veriyor sinir bozucu oldu iyice... Menüleri yazdım inşallah yarın da girip bildirim yapabilirim gitmezsem de ilk girebildiğim zaman bildirim fotosu atarım beni unutmayin yarın liste dışı kalmayayım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke unutmadan kaptanlarımı da bilgilendirmiş olayım
Anlaşıldı birtanem, her hafta düzenli giriş yapanları hazırlığa almıyorum gireceği belli olmayanları alıyorum bir de tartı atınca direkt takımlara alıyorum endişelenme sen:KK36:

arke arke bu haftaki challenge arkadaşım napiyosun bakalım? Şöyle kalorili bir şeyler yeseydin güne başlamadan önce eğer erken yenirse bişey olmaz. Enerji verir gün içinde :KK16:
Ben bugün yine dişciye gidicem. İnşallah parlak dişlerim olcak sonrasında. Bişeyler yemeye kiyamayabilirim o yüzden 😄 yoksa yerdim.
Ben bu hafta nerdeyse hep tek öğün yaptım arkedaşım ama niyeyse tartı yüzüme gülmedi bir türlü 🙁 dişlerin hayırlı olsun, inşallah kutlamak için bol kalorili bir şeyler yemissindir 🤣🤣

Back
X