Offf epeyde tok tutarrGünün son menüsü olarak birşey önereyim. Poşe yumurta üstüne yoğurt üstüne de domatesli biberli kavrulmuş kıyma
Çiçek diye bir arkadaşım vardı lisedetarif için teşekkürler. Badem unu aldirmistim sahi ben ya. Evde olması lazım. Kek yapmak içindi. Kısmet lahmacunaymiş 4 yumurta fazla değil mi kaç tane çıkıyor tariften? Belki ben denemelik az yaparım.
O erken başlama öyle devam ediyor kuzum ya, 6 buçuk dedi mi hala kalkiyor benimkilerin biri.
Ben en çok böyle kucuklerken sırtımı yere koyup uzanıp bacaklarımı toplardim. Sonra ayağımdan dizime kadar olan yere kızımı koyar biraz havaya kaldırırdım. Sonra yine yere yine havaya. Keyifli bir karın çalışmasıözledim o günleri
Menün adımların harikaİyi akşamlar
Menüm :
Sahur : 5 kaşık yoğurt, 3 hurma, 3 kayısı
İftar: 1 kase çorba, yarım tabak pırasa yemeği, 1 bardak şalgam, 2 küçük parça et, 1 kase yoğurt
Su : 1 litre (devam edeceğim)
Yürüyüş : 10 bin adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Beğendim afiyet olsun canım19 Mart Çarşamba
Sahur: su
İftar: 1 dolu tabak nohut, 1 kase ev yapımı yoğurt, 1 tane yaprak sarma, gavurdağı salata, birkaç parça mor pancar ve havuç
Çayın yanında: meyve tatlısı (ayva ve elmaları sade, şekersiz fırınladım. Yerken üstüne biraz tahin, biraz bal ekledim. Meyveyi biraz çok kaçırmış olabilirim.)
Su: Bugün iki litreye tamlamakta zorlanacağım sanki. Ha gayret :)
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Aboo tatlılar cips görene kadar güzel menü dicektim sen ne ettin. Hemen toparlan cumartesiye az kaldı çünküEllssa Boncuk2307 P Purple58
Çarşamba
Sahur
2 yumurta
4 dilim kaşar
8 zeytin
Domates
İftar
2 dilim keto lavaş ile lahmacun
5-6 YK lahmacun içi
Bol maydanoz salata
Diyet limonata kendim yaptim
Sonra tatlılar , cips, yarım bardak da diyet olmayan limonata . Umarım çok uzatmadan ketoya dönebilirim
Spor.2700 adim
Çok beğendim19 MartBoncuk2307 Ellssa P Purple58
Dün çok yorgundum kaptanlarim anca yazabiliyorum menüyü.. dün okulda fazla kaldım eve geldigimde saat 5i geçmişti. O yüzden akşam yemeği yemiyeyim dedim. Okula götürdüğüm beslenmeleri yedim saat 10 ve 15 arası yeriklerim şöyle:
Bir yumurta, çavdar diliminden yapılmış peynirli sandviç, biraz haşlanmış brokoli ve kuşkonmaz ve bir mandalina.
Eve gelince de 17:30 gibi birkaç tane antep fıstık ve bir kuru incir yedim
Dün uzun yürüdüm spor olarak
Görmezler miCumartesiye benim de fit olmam lazım ya, arkadaşlar davet etti. Diyet ve yürüyüş yaptığımı da biliyorlar. Bakalım fark görecekler mi
Lotusum adımların çok iyi menun çok olmasa da hep karbonhidrat. Bu sistem açlık atağı yapar. Sabah 2-3 yumurta+ lor salatası gibi şeylerle doyup ,akşama da tavuk salata ayran çiğ kuruyemis böyle bir menü yapsana. Bak 2 günde 1.5 kilo kesin. Sen de uğraşıp duruyorsun yetmedi mi gariİyi akşamlar
arke Boncuk2307 Ellssa
Kahvaltı
Tost
Portakal suyu
Öğle
2_3 İncir
Hamburger
Akşam
Lahana sarması
3-4 YK Yoğurt
9468 adım
2.5 lt su
Katılıyorum canım hastasın zaten diyet le uğraşmak zordur ama karbonhidrat i azalırsan daha iyi olur senin içinLotusum adımların çok iyi menun çok olmasa da hep karbonhidrat. Bu sistem açlık atağı yapar. Sabah 2-3 yumurta+ lor salatası gibi şeylerle doyup ,akşama da tavuk salata ayran çiğ kuruyemis böyle bir menü yapsana. Bak 2 günde 1.5 kilo kesin. Sen de uğraşıp duruyorsun yetmedi mi gari
Wuhuu geri dönmüş benimkiEllssa Boncuk2307 P Purple58 Jou arke
Perşembe
Sahur
Kremalı sebze çorbası
İftar
1 tavuk but
Salata
3 minik hindi sosis, mayonezli
1 kornişon turşu
10 kabuklu fıstık
H. Cevizi yağli kahve
Spor. 10.200 adim
Eki Görüntüle 3563504
Gel bebeğim beraber tekrar tekrar tekrar diyet yapalımBen de katılmak istıyorum tekrar tekrar ve tekrar…
Maalesef kendıme yaptığımda sonuç alamıyorum
Teşekkür ederim kaptanımMenün adımların harika
Beğendim afiyet olsun canım
Ben de katılmak istıyorum tekrar tekrar ve tekrar…
Maalesef kendıme yaptığımda sonuç alamıyorum
Merhaba, hoş geldiniz. Bir haftada bir kilo süper.1 haftadır yapıyorum
1 kilo verdim ancak
Yaa karşı takım demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?