- 8 Şubat 2024
- 3.160
- 16.945
- 128
Canım liste yok, kimler katılacak.Kimse olmadı canım. Çok sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım liste yok, kimler katılacak.Kimse olmadı canım. Çok sevinirim.
Menülerini takipteyim öyleyse, uygun olursan sen de benimkine yorum yap canım, birbirimizi motive edelimtamam canım destek olalım birbirimize![]()
1 lavaşla yaptığım lahmacunu yedim canım. 1 gözleme gibi yani.kaç tane lahmacun yedin?
tamam ben de menü yazayımMenülerini takipteyim öyleyse, uygun olursan sen de benimkine yorum yap canım, birbirimizi motive edelim![]()
diyetisyenin bana arada akşam yemeğinde lahmacun veriyordu. 1 orta boy lahmacun, salata, 1 bardak ayran ya da kefir. güzel oluyordu.1 lavaşla yaptığım lahmacunu yedim canım. 1 gözleme gibi yani.
Evet canım bence de Yenilebilir. Bir diyetisyen dışarda yenilebilecek en güzel seçenek diyor. Protein karbonhidrat yağ kombinasyonu iyidir, yeter ki abartmayın diyor.diyetisyenin bana arada akşam yemeğinde lahmacun veriyordu. 1 orta boy lahmacun, salata, 1 bardak ayran ya da kefir. güzel oluyordu.
Tamamdır kaptanım dalgınlığıma gelmiş kusuruma bakmaEllerine sağlık canım
Canım benim kilom 70.7 idi. Yanlış olmuş bitanem
Tamam ablam sen bilirsinEllerine
Ellerine Sağlık kaptanım teşekkür ederim
Bu hafta ben olmasam kaptan olurmu
Tebrik ediyorum bu hafta güzel kilo vereceğimi hissediyorum demiştinGeliyor 6 lar
Ellerine sağlık canım tablo için kaptanlık içinde içinde hayırlısı olsun
Geldim geldim kaptanım listeyi 5 dk içinde atıyorumBoncuk2307 boncukum gelmiş
Masterfit 150.Etap Yarışmacı Listesi |
Afiyet olsun canım, menündeki tek fazlalık tatlı tabiki. Bugünden sonra cumartesiye kadar tatlı olmasın. Çok canın isterse tahin pekmez yiyerek bastır daha iyi olur. Küçük bebeğin mi vardı senin.arke
sahur;
beyaz peynirli omlet
1 kk beyaz peynir, 7 adet zeytin
1 tk kahvaltılık biber sosu
1 tk süt kaymağı, petek bal
domates, yeşil biber
60 gr karışık unlu bazlama
iftar;
2,5 kepçe tavuk parçalı tavuk suyuna şehriye çorbası
7 yk kıymalı kurutulmuş kabak yemeği
salata, 2 yk yoğurt
30 gr karışık unlu bazlama
ara;
kaymaklı cevizli kabak tatlısı 3 küçük parça
1 tk süt kaymağı, 1 tk yoğurt
çay
Onunla biz her şekilde kapışırız artık canımBurdayım canım ama sizJou ile güzel kapisirsiniz
istersen seçelim kabule etmezse olurum mavi kaptan
bebeğim yok canım. başkasıyla karıştırmışsındır. evet tatlıya kısıtlama gerekli bence deAfiyet olsun canım, menündeki tek fazlalık tatlı tabiki. Bugünden sonra cumartesiye kadar tatlı olmasın. Çok canın isterse tahin pekmez yiyerek bastır daha iyi olur. Küçük bebeğin mi vardı senin.