Olumsuz konusmamaya çalış. Vardır bir sebebi. Kabızlık regl vs. Menüler kötü degilse birden gidecek emin ol
Bahçe sezonuna bayıldım harika görünüyor. Pilav cidden fazla olmuş ama daha da önemlisi en az 2 lt su icmelisin canım.Cümleten selamlar,
Bugünün raporu, her gün benzer galiba ama napayım;
Öğlen (14:00) geç kahvaltı 2 yumurta + 2 dilim glutensiz ekmek (hiç şişlik yapmıyor çok tavsiye ederim) + salata + 1 kibrit kutusundan hallice keçi peynirim + 8-9 zeytin + 1 muz + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi şekersiz
Ara (17:00) 1 capuccino + 1 kare bitter
Akşam (20:00) koca tabak bulgur pilavı mercili + 80 gr ton balığı
Ara 2 (21:00) 1 portakal
Uyuyorum şimdi galiba bir çilekli yoğurt yicem
6.500 adım
Ama su
Pilavı yarım porsiyon yeseydim iyi olurdu.
Suyla hiç aram yok ya o stanley termoslardan alıcam belki
Ellssa Boncuk2307 arke
Bahçede kahvaltı sezonumu açmış bulunuyorum
Eki Görüntüle 3555123
Teşekkür ederim kaptanımÇok güzel
Doğum günleri kutlu olsun canım nice anneli babalı yılları olsun
Çok güzel canım
Afiyet olsun güzel menü
Çok güzel
Çok geçmiş olsun canım
İlaç başlanali ne kadar olduCanım regli yeni bitti . Kabizlikta yok bilmiyorum neden . Insilün direncim çok yüksek, ilaç kullanmama rağmen düşmüyor ona bağlıyorum. Çünkü hiç kaçamak yapmıyorum. Bende birden gidecek diye umutlaniyorum.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım, zaten hiç hareket etmiyorum nerdeyse bari yemek konusuna dikkat edebildigim kadar edeyim dedim.2. Gün daha iyi olmuş. Diyet için uğraşıyorsun belli
Niye hareket etmiyon gııElimden geleni yapmaya çalışıyorum canım, zaten hiç hareket etmiyorum nerdeyse bari yemek konusuna dikkat edebildigim kadar edeyim dedim.
Normalde çalışıyorum canım ayrıca spor da yapıyordum ama hasta olunca raporlu olduğum için hep evdeydim.Niye hareket etmiyon gııÇalışıyor muydun ?
Lahmacun için çok yanlış bir gün olmuş canım, keşke yarın yapsaydınKızlar lahmacun yaptımbilin bakalım ne yapmicam inşallah yani
Niyeyse aklıma sabah 6.30 da gök gürültüsu yüzünden uyanıp 1 tabak fasulye yiyen kişi geldi7 mart cuma menüsü
05.00 öksürük krizi tutunca uykudan kalkıp bastırmak için 1 muz yedim.
14.00 öğle
2 yumurta 2 dilim çok tahıllı ekmek, 3 siyah zeytin.
18.00 akşam
Dolu bir tabak nohutlu bamya yemeği
Su 2 lt
Spor yok
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Fasulye yiyen kim burdan biri mi.Niyeyse aklıma sabah 6.30 da gök gürültüsu yüzünden uyanıp 1 tabak fasulye yiyen kişi geldiöksürük ile muz ne alaka
İlaç başlanali ne kadar oldu
Fasulye yiyen kim burdan biri mi.
Canım alerjik öksürük ve astım var bende, hastalıkla birleşince bütün gece uyutmadı. Şöyle anlatayım birden gıcık tutmuş gibi tuhaf bir öksürük geliyor, ekmek gibi yoğun bir şey yiyip boğazı temizlemeye çalışıyorsun diyeyim. Ben de ekmek yerine muz yedim, bilmem ki tam olarak anlatabildim mi. Normalde bunun için ilaç kullanılıyor ama benim şu an o ilacım yok.
Kızlar lahmacun yaptımbilin bakalım ne yapmicam inşallah yani
7 mart cuma menüsü
05.00 öksürük krizi tutunca uykudan kalkıp bastırmak için 1 muz yedim.
14.00 öğle
2 yumurta 2 dilim çok tahıllı ekmek, 3 siyah zeytin.
18.00 akşam
Dolu bir tabak nohutlu bamya yemeği
Su 2 lt
Spor yok
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Buradan değil Twitter'dandi. Olaylara ne tepki vereceğimi bilemiyirum diyorduFasulye yiyen kim burdan biri mi.
Canım alerjik öksürük ve astım var bende, hastalıkla birleşince bütün gece uyutmadı. Şöyle anlatayım birden gıcık tutmuş gibi tuhaf bir öksürük geliyor, ekmek gibi yoğun bir şey yiyip boğazı temizlemeye çalışıyorsun diyeyim. Ben de ekmek yerine muz yedim, bilmem ki tam olarak anlatabildim mi. Normalde bunun için ilaç kullanılıyor ama benim şu an o ilacım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?