Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Olumsuz konusmamaya çalış. Vardır bir sebebi. Kabızlık regl vs. Menüler kötü degilse birden gidecek emin ol

Canım regli yeni bitti . Kabizlikta yok bilmiyorum neden . Insilün direncim çok yüksek, ilaç kullanmama rağmen düşmüyor ona bağlıyorum. Çünkü hiç kaçamak yapmıyorum. Bende birden gidecek diye umutlaniyorum.

Bahçe sezonuna bayıldım harika görünüyor. Pilav cidden fazla olmuş ama daha da önemlisi en az 2 lt su icmelisin canım.

İlaç başlanali ne kadar oldu

Niyeyse aklıma sabah 6.30 da gök gürültüsu yüzünden uyanıp 1 tabak fasulye yiyen kişi geldi öksürük ile muz ne alaka

Niyeyse aklıma sabah 6.30 da gök gürültüsu yüzünden uyanıp 1 tabak fasulye yiyen kişi geldi öksürük ile muz ne alaka
Fasulye yiyen kim burdan biri mi.

Canım alerjik öksürük ve astım var bende, hastalıkla birleşince bütün gece uyutmadı. Şöyle anlatayım birden gıcık tutmuş gibi tuhaf bir öksürük geliyor, ekmek gibi yoğun bir şey yiyip boğazı temizlemeye çalışıyorsun diyeyim. Ben de ekmek yerine muz yedim, bilmem ki tam olarak anlatabildim mi. Normalde bunun için ilaç kullanılıyor ama benim şu an o ilacım yok.

Canım nasıl oldun toparlandin mi biraz. Bizde kız daha iyi ama oğlum özellikle gece sabaha kadar öksürüyor. Normaldede alerjik öksürüğü oluyordu . Sanırım o yüzden geçmiyor bizimde .

Kızlar lahmacun yaptım bilin bakalım ne yapmicam inşallah yani

Ohhh ellerine sağlık canim. Yiyenlere şifa bal olsun inşallah. Bende evde yapıyorum lahmacunu. Daha önce çok iyi bir restoranda lahmacun yiyip zehirlendim. hatta midemden parça alındı. 3ay tedavi gördüm. Doktor çürümüş ey yemişsin demişti. Ogünden sonra asla dısardan yemiyorum. En güzeli evde yapmak

Canim nohutlu bamya yemeği ilk kez duydum muhakkak deneyecegjm . Şifa bal olsun

Kızlar benjm bu sağlık olayında hıç şansım yok valla. Uzun uğraşlar sonucu nöroloji servisinden randevu almıştım. Beyin emari icin . Hastanedeki 2 nöroloji doktoruna istifa etmiş kaldim yine ortada

Buradan değil Twitter'dandi. Olaylara ne tepki vereceğimi bilemiyirum diyordu

Hayırlı akşamlar kızlar,
bugün sahurda güllaç ve çay yedim
İftarda birkaç sıkım çiğköfte, limon turp az tahin pekmez yaklaşık 2 dilim kadar tb ekmeği yedim. Şimdi şekersiz çay içiyorum .
Ramazanda gecem gündüzüm karışık ve çok koşturmalı geçiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…